Yoga med Ulrika Friberg, Yogaheart

Velkommen til en uke med ekstra mye yoga på programmet. All trening er gratis og er inkludert i prisen. Vi trener soft Hathaflow om morgenen, og yinyoga om ettermiddagen. Vår gjesteinstruktør Ulrika Friberg, fra Studio Yogaheart i Gøteborg, har mer enn 15 års erfaring og en uke med yoga bidrar til at du føler deg bedre, gi deg ny styrke og energi. Bli med! 

Vi tilbyr to yogatimer per dag. Morgenyogaen er en Soft Hathaflow –  som innebærer at nivået tilpasses slik at alle skal kunne delta. Kveldstimen er yinyoga som også er tilpasset slik et alle skal kunne være med.  


Om treningen/yogaen

Soft Hathaflow – Her får du utføre myke, fysiske posisjoner i kombinasjon med klassisk yoga-pusting. En deilig start på dagen som bidrar til ny flyt, positiv energi, styrke og fleksibilitet. 

Yinyoga – Rolig, dyp og velgjørende yoga med fokus på kroppens bindevev. Du guides til å sette musklene i posisjoner som gjør at bindevevet trenes og strekkes på en skånsom måte. Alle kan delta, både du som er nybegynner, men også de mest erfarne.


Hvem kan delta/nivå              

Alle kan delta! Våre sportshotell passer for alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Reiser du alene? Med oss er du aldri alene. På et sportshotell er det alltid lett å finne treningskompiser og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie. Bli med på en fullspekket ferie- og treningsuke der du deltar på det du liker, tester noe nytt når du ønsker det eller bare tar det med ro en dag. 


Program

Hver time varer i cirka 55 minutter. Alle yogatimene kommer i tillegg til det ordinære sports- & aktivitetstilbudet på hotellet.  

Morgentimene starter kl. 8.00.
Ettermiddagstimene starter kl. 17.00.
Ulrika Friberg tilbyr også privattimer i løpet av uka (bestilles på plass).

 

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og er inkludert i prisen når du bestille en treningsreise til det aktuelle hotellet nettopp denne uka.

Dato og hotell: 

  • 11.-18. juni 2023 på Levante – powered by Playitas, Rhodos

Avreise fra Oslo. 

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Ulrika Friberg.
  • Førsteklasses hotell & treningsanlegg 

Bestill Levante –powered by Playitas

Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E-post: [email protected]

Ulrika Friberg

Om Ulrika Friberg og Studio Yogaheart 

Ulrika har mer enn 15 års erfaring fra å lede gruppetrening, undervise større og mindre yogagrupper. Hun har de siste 20 årene rukket å studere og utøve flere ulike yogastiler/tradisjoner. 

Ulrika har i flere år undervist på ulike studioer, større og mindre, og i begynnelsen av 2016 startet hun et eget selskap – Yogaheart. Ulrika er meget takknemlig for muligheten hun har til å dele yoga, fellesskap, samtaler og glede med herlige medmennesker. Sommeren 2017 åpnet hun dørene til sitt eget yogastudio i Gøteborg, Studio Yogaheart.

 


Hotell

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas