Yoga med Ulrika Friberg, Yogaheart

Velkommen til en uke med ekstra mye yoga på programmet. All trening er uten kostnad og er inkludert i reisens pris. Vi trener myk Hathaflow om morgenen, og Yinyoga om ettermiddagen. Vår gjesteinstruktør Ulrika Friberg fra Studio Yogaheart i Gøteborg har mer enn 15 års erfaring og en uke med yoga vil garantert gjøre at du føler det bedre, gi deg ny styrke og energi. Bli med! 

Vi tilbyr to yogatimer pr. dag. Morgenyogaen er en Myk hathaflow - hvilket innebærer at nivået tilpasses slik at alle skal kunne delta. Kveldstimen er yinyoga som også er tilpasset slik at alle skal kunne være med.  


Om treningen/yogaen

Myk Hathaflow - Her får du praktisere myke, fysiske posisjoner i kombinasjon med klassisk yoga-pusting. En herlig start på dagen som skaper ny flyt, positiv energi, styrke og fleksibilitet. 

Yinyoga - Rolig, dyp og velgjørende yoga med fokus på kroppens bindevev. Du guides i å posisjonere kroppens muskler slik at bindvevet kan trenes og stretches på en skånsom måte. Alle kan delta, både du som er nybegynnere, men også den mest erfarne.


Hvem kan delta/nivå              

Alle kan delta! Våre sportshotell passer for alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Reiser du alene? Hos oss er du aldri ensom. På et sportshotell e det alltid lett å finne treningskompiser og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie. Bli med på en fullspekket ferie – og treningsuke der du deltar på det du liker, tester nye ting når du vil eller bare tar det rolig en dag om det er dte du ønsker. 


Program

Hver time varer ca. 55 minutter. Alle yogatimene tilbys i tillegg til det ordinære sports/aktivitetsprogrammet på hotellet.  

Morgentimen starter kl. 08.00
Ettermiddagstimen starter kl. 17.00
Ulrika Friberg tilbyer også privattimer denne uken (bestilles på plass).   

Program La Pared 30. mars–6.april 2020

Program Cavo Spada, Kreta 26. juni–2. juli 2020

 

 

Informasjon om uken

Pris: All treningen er gratis. Bestill reisen med oss til hotellet den respektive uken.

Dato: 

  • 30. mars– 6. april 2020 La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura
  • 26. juni–3. juli 2020 Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta 

 

Hotellene: 


Dette er inkludert:

  • Alle yogatimer er gratis
  • Du trenger bare bestille fly og hotell
  • Profesjonelle instruktører
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
  • For alle nivåer – alle kan delta
  • Trening, sol og samvær

Spørsmål? Send oss en e-post!

Bestill La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

Bestill Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Se alle treningsuker og gjestetimer »


Ulrika

Om Ulrika Friberg og Studio Yogaheart 

Ulrika har mer enn 15 års erfaring med å lede gruppetreninger, undervise større og mindre yogagrupper. Hun har de siste 20 årene rukket å studere og utøve flere ulike yogastiler/tradisjoner. 

Ulrika har gjennom årene undervist på flere treningsstudioer, større og mindre og i begynnelsen av 2016 startet hun sitt egne selskap Yogaheart. Ulrika uttrykker en stor takknemlighet for muligheten til å dele yoga, felleskap, samtaler og glede med herlige medmennesker. Sommeren 2017 åpnet dørene til det egne yogastudioet i Gøteborg, Studio Yogaheart.