Core to the Beat

Johanna Nilsson

Vår populære Apollo Sports-instruktør og energibunt Johanna Nilsson returnerer til vårt sportshotell som gjesteinstruktør for en uke fylt til bredden med herlige treningstimer med stor variasjon!


Om uka

Leter du etter en treningsreise med alle dine favoritt timer samlet? Johannas treningsuke er en twistpose med alle dine favoritt timer. Fyll dagene med svette wodder, endorfinstinne spinningtimer, intensiv tabata og bootystep eller festlig vanngymnastikk, skånsom pilates og mykgjørende morgenyoga. Her har du mulighet til en variert treningsuke i herlig klima, på topp treningsanlegg!


Timebeskrivelser

Spinning er kondisjonstrening på stillestående sykkel der vi tar oss gjennom ulike typer landskap. Vi veksler intensitet, motstand og energigivende musikk for å jobbe opp vår utholdenhet og styrke i beina. En skikkelig svettefest!  

Bootystep med fokus på beina og pulsen, men fremfor alt fokus på setemusklene. Vi benytter oss av steppen samt bootyband og jobber enkelt og lekent til musikken. 

Pilates der vi jobber med de dype, stabiliserende magemusklene til myke, dynamiske bevegelser sammen med pusten. Vi jobber skånsomt på matta, med egen kroppsvekt og utfører øvelser som øker bevegeligheten, styrken og balansen. 

Tabata er klassisk trening i intervall-format der vi jobber i 20/10 sekunder. Det blir tid til mange øvelser med fokus på både styrke og kondisjon. En økt for helekroppen med høy intensitet og kvalitet!

Aqua - den beste timen på hele dagen – og kanskje den festligste. Til glad, energigivende musikk blir det vanngymnastikk for alle aldre og et morsomt avbrekk ved det ellers så stille bassenget. Denne festen vil du ikke gå glipp av!

Core to the beat er trening med fokus på det mange ofte går glipp av eller ikke vil trene, mage og kjernemusklene! I denne timen sliter vi ut alle muskler rundt kroppens kjerne. Vi lar musikken, takten og låtens oppbygning styre hele vårt slitsomme, men akk så viktige, coretrening!

WOD står for Workout Of the Day, en time der vi sørger for å slite ut våre muskler maksimalt gjennom styrketrening og eksplosivitet, først og fremst med hjelp av vekter men også vår egen kroppsvekt. Vi jobber med mange repetisjoner, samarbeidsøvelser og fokus ligger på å tørre utfordre seg selv!

Morning yoga gir en myk, rolig og deilig start på dagen for både kropp og sinn. Vi jobber i langsomme dynamiske bevegelser samt stillestående posisjoner med fokus på pusten. Også bevegeligheten og balansen vil utfordres i løpet av timens gang. 

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller reise til det aktuelle hotellet.

Dato & hotell: 

  • 6.-13. mai, Sivota Retreat – powered by Playitas

Avreise fra Oslo

  • 15.-22. sept., Levante – powered by Playitas

Avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. 

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktøren
  • Trening etter hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Bestill Levante - powered by Playitas

Kontakt oss [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  


Om instruktøren


 

Johanna Nilsson

Johanna Nilsson

Johanna har nylig avsluttet 1 års heltidsstudier for å bli helsecoach, lisensiert PT og gruppetreningsinstruktør på Lillsveds Idrottsfolkhögskola i Stockholm. En holistisk, gedigen og allsidig utdannelse innenfor trening og helse som har gitt Johanna mange nøkler og verktøy til å fortsette å jobbe med rundt trening og velvære. Før hun tok utdannelsen jobbet hun 4 sesonger for Apollo og har holdt treningstimer på 3 av våre Playitas hotell både i Hellas og Egypt. Hennes filosofi er at vi sammen kan gi hverandre mye mer glede, fellesskap og velvære gjennom å trene i gruppe og inspireres av hverandre. Derfor er gruppetrening noe som ligger Johanna ekstra varmt om hjertet. Hun liker alt fra de rolige yogatimene til de høyeksplosive spinning timene og tror på en bred og allsidig trening for å føle seg så bra som mulig, både mentalt og fysisk.

 

 


Hotellene


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas