Apollo Solo

Reis på singelferie – men ikke alene

Reiser for deg

Foretrekker du å reise på egne premisser? Planlegg reiseplan og aktiviteter og bestill en reise alene. Med Apollo Solo har det aldri vært enklere eller morsommere å reise på en singelreise. Slipp kompromissene om ferieukene, valg av reisemål og dagsprogram – bestill en soloreise og bestem selv.

Hva er Apollo Solo?

 

Noen uker i året omvandles våre Apollo Sports-hotell til hotell med fokus på de som reiser alene. I løpet av året arrangerer vi treningsreiser fylt med morsom trening og aktiviteter for alle soloreisende som vil reise og treffe nye treningskompiser. Selvsagt velger du selv hva du vil delta på – alt fra morgenyoga, bobler ved bassenget eller SUP i solnedgang!

Fordeler med å reise alene:

En singelreise gir deg muligheten til å utforske nye steder og møte nye folk uten å måtte tilpasse deg reiseselskapet. Du velger selv hva du vil gjøre og du kan handle spontant, det gir deg tid til å reflektere, koble av og opplev ting på dine egne vilkår. Du kan teste aktiviteter og begi deg ut på eventyr som du kanskje ellers ikke skulle våge å gjøre. Dessuten er det en perfekt mulighet til å skape nye vennskapsbånd med likesinnede. 

 

Singles Day

Hvert år feirer vi Singles Day den 11. november. Denne dagen handler om individet – om å ta vare seg selv og sette sine egne behov først og å gjøre noe for seg selv. Vi feirer dagen med ekstra gode priser for deg som reiser alene, med eller uten barn.

Les om Singles day

Apollo Sports Solo

Her har vi tatt det beste fra to verdener og blandet charterreisens trygghet og fellesskap med den litt mer eventyrlystne og spennende følelsen av å begi seg ut på egen hånd. På disse reisene oppdager vi nye reisemål og hotell, tar spennende utflukter og trener sammen. 

Les om Apollo Sports Solo

Tips til deg som reiser på egen hånd

Vi tipser om hva du skal tenke på og hvor du kan reise når du vil gi deg ut på eventyr. Vi gir deg våre beste tips og reisemål for deg som vil reise på egen hånd. 

Les våre tips til soloreisen

Apollo Silver

Apollo Silver, reiser for deg som ønsker valgfrihet og kvalitet – i kombinasjon med sol, lys og varme. Apollo Silver er i grunnen en tradisjonell pakkereise med alle dennes fordeler, men med et tilrettelagt reisekonsept i tillegg.

Les om Apollo Silver

Flere tilbud & tips

Se alle våre tilbud, sjekk våre nyheter eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Fine tips til soloreiser

Drømmer du om å reise ut i verden på egenhånd? Her er reiseekspertenes tips om hva du burde tenke på og hvor du burde dra!

Les våre tips til soloreisen

Apollo Sports Solo

En aktiv ferieuke fylt med trening, herlige møter med nye mennesker og avkobling. Her er reisen for deg, reis bare du men ikke alene! Turen går til ett av våre Apollo Sports hotell.

Les mer og bestill en soloreise

Finn din neste treningsreise

I vår treningskalender finner du en rekke herlige treningsreiser! Treff nye venner, opplev et nytt reisemål samtidig som du gjør yoga, sykler, går fotturer – eller hva du enn vil.

Se treningskalenderen og bestill