Soloreiser med Apollo

Apollo Solo: Reis solo – men ikke alene

Med Apollos konsept Apollo Solo har det aldri vært enklere eller morsommere å reise ut på egen hånd. Slipp kompromissene om ferieukene, valg av reisemål og dagsprogram – bestill en soloreise og bestem selv.

Hva er Apollo Solo? Noen uker i året omvandles våre Apollo Sports-hotell til hotell med fokus på de som reiser alene. I løpet av året arrangerer vi treningsreiser fylt med morsom trening og aktiviteter for alle soloreisende som vil reise og treffe nye treningskompiser. Selvsagt velger du selv hva du vil delta på – alt fra morgenyoga, bobler ved bassenget eller SUP i solnedgang!

Beas tips til soloreiser

Drømmer du om å reise ut i verden på egenhånd? Her er reiseekspertenes tips om hva du burde tenke på og hvor du burde dra!

Les Beas tips til soloreisen

Apollo Sports Solo

For deg som liker en aktiv ferie. En uke fylt med trening, herlige møter med nye mennesker og avkobling. Bli med til Hellas i sommer. Det er tre avreiser – en av dem fra Stavanger, Bergen og Trondheim i tillegg til Oslo. Bestill allerede nå. 

Les mer og bestill en soloreise >>

Finn din neste treningsreise

Passer ikke noen av avreisene ​på Apollo Sports Solo? I vår treningskalender finner du en rekke herlige treningsreiser! Treff nye venner, opplev et nytt reisemål samtidig som du gjør yoga, sykler, går fotturer – eller gjør akkurat som du vil.

Se treningskalenderen og bestill >>