Par på sommerferie

Din pakkereise – vårt ansvar

  • Du er beskyttet av Pakkereiseloven.
  • Vi er her for deg – vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet på reisemålet.
  • Vi er ditt kontaktpunkt både før, under og etter reisen.
  • Det er enkelt, trygt og sikkert å kjøpe pakkereisen hos oss.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell eller cruise hos Apollo, er vi som reisearrangør ansvarlige for at du får den reisen du har bestilt og betalt gjennom oss.

Skulle det oppstå endringer underveis som gjør at du ikke får det produktet du har betalt for, har du mulighet til å få erstatning for eventuelle tap du har blitt påført. Dette gjelder fly, hotell, cruise, leiebil eller andre tilleggsprodukter som er kjøpt av Apollo i forbindelse med pakkereisen.

Forekommer det mangler på reisen, er det viktig at du meddeler oss innen rimelig tid. For at vi skal kunne vurdere saken, må du ha gitt beskjed til våre reiseledere mens du er på reisemålet. Vi håndterer klagen og du er dekket innenfor de rammevilkår som gjelder for pakkereiser.

Alminnelige vilkår for pakkereiser omfatter dine rettigheter og plikter og du finner dem her

 

Reisegarantifondet

Vi er medlem av Reisegarantifondet, og du dekkes du av de garantiene som gis av fondet. Hvis reisen ikke lar seg gjennomføre som følge av konkurs, akkord eller insolvens hos arrangøren får du pengene tilbake. Alle våre pakkereiser er dekket av Reisegarantifondet, enten du reiser med charterfly eller rutefly.

Du kan lese mer om særskilte vilkår på Reisegarantifondets hjemmeside