Spicy, Sweaty & Strong

Jamilla Wittrup

Det er andre måter å få svetten til å sile på enn å ligge langflat på en solseng ved bassenget. Du kan jo henge med Jamilla og henne treningstimer! I tillegg til at du blir gjennomsvett kan du forvente deg tøff trening, en energiboost, massevis av gøy og heftig musikk, og kanskje lærer du deg til og med noe nytt. En ting er sikkert, når vi timen er slutt er vi alltid i bedre humør enn da vi startet!


Timebeskrivelser

HIIT er en time der du kan forvente deg at pulsen går skikkelig opp. Vi jobber i relativt korte og intensive intervaller, først og fremst med vår egen kroppsvekt eller utstyr som medisinballer og cardiomaskiner.

WOD står for Workout of the Day. Her kan du forvente deg en kombinasjon av styrketrening og kondisjonstrening. Vi kommer til å bruke massevis av utstyr som; kettlebells, medisinball, hoppetau, skivestenger og manualer, men også vår egen kroppsvekt.

Abs og Core er en 30-minutters grupper der vi først og fremst fokuserer på kroppens kjernemuskulatur, det vil si coren. En sterk core innebærer en sterk grunn, og jo sterkere grunnen er, desto mindre er risikoen for skader. En sterk core gir også bedre holdning og fremme våre idrettslige prestasjoner.

Upper Body er en time der vi fokuserer på å gjøre vår rygg, skuldre, armer, bryst og mage sterkere. Fokus på teknikk.

Lower Body er styrketrening for bein, rumpe og core, med større fokus på teknikk.

Full Body Strength er en time med tunge løft for de store muskelgruppene og fullt fokus på teknikk. Denne timen kommer til å være litt mer teknisk og fokuserer på styrkeøvelser mer enn puls, dette er bra både for nybegynnere så vel som vante mosjonister som vil bygge opp grunnstyrken.

Ass & Core er kjernen i kroppen vår, her jobber vi på å stabilisere og styrke sete-, mage- og ryggmuskulaturen. 

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller reise til det aktuelle hotellet.

Dato & hotell: 

1.-8. feb. 2025, Monte Feliz, Gran Canaria

Avreise fra Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim.*

*Med forbehold om endringer i flyprogrammet. 

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktøren
  • Trening etter hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Monte Feliz

Kontakt oss [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  


Instruktøren


 

Jamilla

Jamilla Wittrup

Jamilla er en erfaren instruktør og personlig trener. De siste 4 årene har hun levd og åndet for trening i storbyer som London, Sydney og København. Med en konstant sprudlende energi og et strålende humør kommer Jamilla til å inspirere og motivere deg til å utfordre deg selv. Når det kommer til å opprettholde riktig teknikk og få mennesker til å tøye sine egne grenser er hun steinhard og kompromissløs. Nå for tiden jobber Jamilla som selvstendig personlig trener og fitnessinstruktør på Nordic Strong i København.

Følg Jamilla Wittrup på Instagram @Jamillawittrup_


Om hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz