Bestill taxfree til reisen

Bestill taxfree-varene hjemme i fred og ro til både ut- og hjemreisen. Varene leveres til flysetet og du handler til bedre priser enn på flyplassen. Klikk på linkene under for å se taxfree-tilbudet hos respektive flyselskaper, og spar opp til 70% på shoppingen.

Se hva som gjelder for taxfree-bestilling for det flyselskapet du skal reise med

Taxfree

  • Spar opptil 70 %.
  • Leveres til flysetet.
  • Prisgunstig og bredt sortiment.

Tollfrie varer

En oversikt over hva du kan ta med finner du på Tollvesenet sine hjemmesider. Apollo er ikke ansvarlig for salg av tollfrie varer ombord i flyet, innkjøp foretatt på reisemålet eller forhåndsbestilte varer. Dette er en avtale som inngås mellom deg og flyselskapet. Husk å kontrollere varene dine før du åpner plomberingen og gi beskjed umiddelbart dersom noe er feil. Ved feil som oppdages i ettertid henviser vi direkte til flyselskapet.

Tollfrie varer i sikkerhetskontrollen

Skal du fly videre innenlands må du gå gjennom en ny sikkerhetskontroll. Handleposen må da være forseglet og kvitteringen ligge godt synlig i posen. Reisen videre innenlands må gjennomføres innen 36 timer etter kjøpet. Fra 28. januar 2014 kan transferpassasjerer fra alle land ta med forseglede tollfrie varer gjennom sikkerhetskontrollen. Du er selv ansvarlig for at posen med tollfrie varer er forsvarlig lukket. Ombord på flyet må du selv be kabinpersonalet om en ekstra forseglbar pose slik at kvitteringen blir forseglet inne i posen. Velger du å få personalet på Oslo Lufthavn til å sende varene hjem til deg må du selv dekke kostnadene for forsendelsen.


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg