HIIT & Yoga

Nanna Henriksen

Bli med på en treningsuke med gjesteinstruktør, Nanna fra Danmark. Her blir et treningstimer som HIIT, core, booty-burn, spinning og yoga. Når du deltar i Nannas høyintensive timer, vil du oppleve massevis av power, godt humør, motivasjon . Du kommer garantert til å forlate timen god og svett med et smil om munnen.


Om uka

Treningstimene er bygd opp for å sikre at du får mest mulig ut av din trening, mens du har det gøy og utfordrer deg selv. Med fokus på teknikk, høy intensitet og bevegelser, som passer til alle, vil timene være perfekte for alle som liker gruppetrening. I tillegg til høyintensive treningstimer kan du også delta i slow-flow- eller hatha yoga for å falle til ro og jobb med mobilitet, tøying og pust. Med andre ord: Nanna byr på noe for alle, uansett erfaring så er du velkommen!


Timebeskrivelser

Pilates er hele-kroppen-treningen der vi jobber med grunnstabilitet, balanse og styrke med målet å tone og styrke kroppens muskulatur. Pilates utføres på en matte og vi oppnår ønsket resultat ved å bruke vår egen kroppsvekt. Det er en time som passer alle nivåer, grunnstyrke og utholdenhet. Pilates vil forbedre din fleksibilitet, holdning, styrke og balanse. 

Step basic er en nybegynnertime der alle kan være med og lære seg basistrinnene på steppen. Her er det plass både for deg som aldri har testet Step før, og for deg som er erfaren med step. 

Cardio attack er en høyintensiv treningstime, der pulstrening står i fokus. Timen er delt opp i fem blokker, som alle kombinerer kroppsvekts øvelser med fokus på kondisjon. Cardio Attack er for deg som vil svette.

Hatha Yoga er yoga med langsom flyt, med en twist av yinyoga, er dette den perfekte måten å starte eller avslutte dagen på. Du vil bli guidet gjennom stillingene på et grunnleggende nivå der vi fokuserer på sinnet og pusten. 

Spinning eller indoor cycling er en treningsform med fokus på utholdenhet, styrke, intervaller og høy intensitet. Med bra musikk sykler du gjennom landskapet på den stillestående sykkel.

Bodypump/tone er et muskelbyggende time med 5-6 blokker, der forskjellige styrkeøvelser utføres i takt til motiverende musikk. Denne timen er for hele kroppen og vi benytter skivestenger og vektplater. Alle kan være med uansett erfaring og styrke.

HIIT High intensity interval training, eller høyintensiv intervalltrening. Denne timen bygger på korte høyintensive intervaller som utfordrer kondisjon & styrke. Det kan forekomme øvelser med utstyr men for det meste benytter vi oss av egen kroppsvekt. Øvelsene kan nedskaleres slik at alle kan være med, ung som gammel.

Core er en middels intensiv time med fokus først og fremst på magemusklene og de nederste ryggmusklene. Dette treningstime bidrar til god holdning.

Info i uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:

11.-25. aug. 2024, Levante – powered by Playitas, Rhodos

18.-25. aug. 2024, Levante – powered by Playitas, Rhodos

7.-14. feb. 2025, Playitas Resort, Fuerteventura

Dette er inkludert:           

  • All timene med gjesteinstruktørene    
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Levante – powered by Playitas

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren


 

Nanna Henriksen

Nanna er 25 år og har vært sertifisert instruktør i 7 år. Hun holder treningstimer som BodyTone, BodyFit, HiiT, core, sykkel/spinning, step, cardiotrening, booty, aqua, yoga og pilates. Nanna brenner for gruppetrening og er instruktør på et fitnessenter i Danmark. Når Nanna ikke er instruktør, leser hun psykologi eller, som hun selv sier, dyrker "trening" med hjernen. Alle Nannas timer passer for alle. Når timen er over er målet at alle skal ha en følelse av at de har blitt utfordret av Nanna personlig. Riktig teknikk er ett av Nannas motto og hun sørger alltid for at alle gjør sitt beste på en sikker måte. Neste motto er glede - ler du så skinner du!


Hotellene


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort