Høyintensiv trening og langsom yoga med Nanna

Bli med på en treningsuke med gjesteinstruktør, Nanna fra Danmark. Her blir et treningstimer som HIIT, core, booty-burn, spinning og yoga. Når du deltar i Nannas høyintensive timer, vil du oppleve massevis av power, godt humør, motivasjon . Du kommer garantert til å forlate timen god og svett i t-skjorta et smil om munnen.

Om treningen med Nanna

Treningstimene er bygd opp for å sikre at du får mest mulig ut av din trening, mens du har det gøy og utfordrer deg selv. Med fokus på teknologi, høy intensitet og bevegelser, som passer til alle, vil timene være perfekte for alle som liker gruppetrening. I tillegg til høyintensive treningstimer kan du også delta i slow-flow- eller hatha yoga for å falle til ro og jobb med mobilitet, tøying og pust.  

Timebeskrivelser

HIIT (høy intensitet og intervalltrening) - HIIT trening kombinerer korte intervaller med intens trening med perioder med hvile eller trening med lavere intensitet. Vi vil bruke utstyr som vekter og matter samt vår egen kroppsvekt til å utfordre oss selv.

BOOTY-BURN - Booty-burn treningen vil ha hovedfokus på underkroppen, hvor det enten jobbes med vekter, booty bands eller egen kroppsvekt.

CORE - Core er en mellomintensiv treningstime med særlig fokus på med magemusklene og korsryggen. Denne treningstimen bidrar til en sunn og sterk kroppsholdning, hvor du vil bli grundig guidet i til å utføre bevegelsene langsomt og med kroppskontroll.

YOGA - Hatha-yoga undervisning med langsom flow og en twist av yin yoga, vil være den perfekte måte å starte eller avslutte dagen på. Du blir guidet gjennom forskjellige stillinger på et grunnleggende nivå, mens vi fokuserer på sinnet og pusten. Du trenger ikke å være super fleksibel eller en erfaren yogi. Dette er en klasse full av ro og egenpleie.

INDOOR CYCLING - Indoor cycling er en treningsform med fokus på utholdenhet, styrke, intervaller og høy intensitet. Med god musikk sykler du på den stasjonære sykkel og timen vil bestå av 3 forskjellige momenter, hver med ulike fokus for å tøye grensene og utfordre din fitness.

Info i uka

Pris: Deltagelse i treningen er uten kostnad når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet i den aktuelle uka. OBS. Noen treningstimer på Playitas kan være mot betaling. 

Dato & hotel:

Dette er inkludert:           

  • Trening med Nanna Henriksen
  • Hotell & treningsresort i toppklasse

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss: [email protected]

Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan være med?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Cathrine sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er inkludert når du bor på hotellet den aktuelle uka og ingen forhåndspåmelding kreves!


Instruktøren

Nanna Henriksen

Nanna er 23 år og har vært sertifisert instruktør i 5 år. Hun holder treningstimer som BodyTone, BodyFit, HiiT, core, sykkel/spinning, step, cardiotrening, booty, aqua, yoga og pilates. Nanna brenner for gruppetrening og er instruktør på et fitnessenter i Danmark. Når Nanna ikke er instruktør, leser hun psykologi eller, som hun selv sier, dyrker "trening" med hjernen. Alle Nannas timer passer for alle. Når timen er over er målet at alle skal ha en følelse av at de har blitt utfordret av Nanna personlig. Nanna har tidligere jobbet for Apollo i Egypt og gleder seg til en flere uker som gjesteinstruktør i Hellas.


Hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort