Dans og full fart med Nina Therese

Nina Therese er en sprudlende trener som vil få deg til å yte det lille ekstra på trening! Hun elsker å danse og zumba står hennes hjerte nært og med hennes bakgrunn som personlig trener vil du få en trygg og god opplevelse på alle hennes treninger.Timebeskrivelse


Zumba/Zumbadance®
Kondisjonstime med ulike stilarter fra salsa og merengue til reggeaeton, pop og soca. Hver fengende sang har sin koreografi. En skikkelig feelgood-time der du glemmer at du trener. Ditch the workout, join the party!

Core®
30 minutter med fokus på øvelser for å styrke kjernemusklatur; mage og rygg.

(Dance)Aerobic
Kondisjonstime der vi bygger blokk for blokk til en sammenhengende kombinasjon. Svettefest, høy puls og full fart!

PulsSterk
Intervallbasert time med en kombinasjon av kondisjon og styrke. Øvelser kan tilpasses treningsnivå. Så dette er en time som passer for alle.

Les Mills TONE ®
En time der du skikkelig får trent både kondisjon og styrke. Timen er delt i en kondisjonsdel og en styrkedel. Fokus på kjernemusklatur i alle øvelser. Vi bruker kroppsvekt, vektskiver og strikker i styrkedelen.

Crossfit/WOD
Dette er timen for deg som ønsker en effektiv treningsøkt. Timene i WOD boxen er varierte, både når det kommer til form og innhold, men har alltid fellesnevneren funksjonell trening. Crossfit er en effektiv treningsform, som utfordrer flere ferdigheter i en og samme økt. Øktene er korte, men intensive og bygger på de tre hovedelementene styrke, kondisjon og kroppsbeherskelse. Øvelsene tilpasses den enkeltes nivå og ferdigheter.

StepSterk
En intervallbasert time, der vi kombinerer kondisjonstrening på stepkassen og basic styrkeøvelser for hele kroppen med stenger og vektskiver. Annenhver sang på step og på gulvet med vekter.

 

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Nina Therese er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Merk: Den aktuelle gjesteinstruktøren kan også ha timer som ingår i Playitas' ordinære program, disse er da mot kostnad.

Dato & hotell:
4.-11. juni 2023 Porto Myrina – powered by Playitas
27. august - 4. september 2023 Levante – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                    

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Nina Therese
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill reise til Porto Myrina – powered by Playitas

Bestill reise til Levante – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

 


 

Om instruktøren

Nina Therese Olafsen

Nina Therese jobber nå som instruktør på idylliske Tjøme like ved Tønsberg i Sør-Norge. Zumba (high energy og full fres variant) er hjertebarnet hennes, men kjører Les Mills konsept, Bootcamp osv også.

Hun har anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Oslo og er utdannet Persnlig Trener fra Norges Idrettshøgskole. Hun har drevet med dans siden hun var liten jente. Jobbet som gruppetreningsinstruktør og PT på Active Family Club, Fresh Fitness og nå på Fokus Treningssenter på Tjøme, der hun også er ansvarlig for gruppetimer. Hun er lidenskapelig opptatt av hvordan trening gir økt velvære og helse, både fysisk og ikke minst mentalt, uansett alder.

 


 

Hotellene

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas