Apollos reiseapp – få tilbud, tips og praktisk informasjon

Apollos reiseapp – tilbud, tips og informasjon

Reiser du med oss på en charterreise kan du laste ned appen vår helt gratis og ta den med på reisen – vi tror den kan gjøre ferien din enda bedre. I appen finner du tilbud, tips og praktisk informasjon for reisemålet. Gjelder kun våre charterreisemål og dessverre ikke der du selv setter sammen flyreise og hotell.

Last ned Apollos reiseapp på App Store eller Google Play.

I appen får du blant annet:

  • Bestille utflukter
  • Informasjon om service og hjemreisetider
  • Eksklusive tilbud
  • Lokale tips fra reiselederne våre
  • Praktisk kart

Last ned

Last ned Apollos reiseapp i Appstore eller i Google Play og bli inspirert.


Apollos reiseapp

Din bestevenn på reisemålet – alltid i lomma.

Mine reiser

Under "Mine reiser" kan du etter gjennomført bestilling logge inn med bestillingsnummer og passord. Her får du blant annet nyttig informasjon om hotellet ditt og reisemålet – i tillegg til tips og råd fra Apollo Service Center på plass. 

Bestill utflukter

Vi har gjort det enkelt for deg å bestille utflukter rett fra appen. Etter at du har logget inn med din bestilling kan du se alle utflukter som er tilgjengelig under ferien din. Du kan betale svært lett med kortet ditt.

Tips og tilbud

I appen får du eksklusive tilbud, og tips fra reiselederne våre om hva du kan finne på og steder du ikke må gå glipp av. Det kan være den beste stranden, en severdighet eller en restaurant med en lekker, lokal spesialitet – perfekt for deg som vil ha litt inspirasjon til å bli kjent med reisemålet.