Yoga

Gabriela Hansen

Det som er unikt med yoga er at vi kombinerer både fysisk aktivitet og hvile, som mange har for lite av i dagens samfunn. I tillegg så har yogaen blant annet oppmerksomhetstrening for økt konsentrasjon og pusteøvelser som øker lungekapasiteten og virker beroligende på kropp og sinn.

Gabriela Hansen er en trygg og motiverede yogainstruktør som brenner for yoga. Hun tilpasser sine timer slik at alle skal føle mestring.


Timebeskrivelser 

Soft vinyasa Er en yoga som passer alle og man trenger ingen forkunnskaper. Vi fokuser på tilstedeværelse, pust og med bevegelser som tøyer, styrker og øker bevegeligheten.  Intensitet Lav/middels.

Soft mindfull yoga  Er en yoga som passer alle. Vi fokuser på tilstedeværelse, pust og avspenning. Vi gjør bevegelser for å myke opp kroppen etter dagens aktiviteter og med en kort meditasjon og/eller konsentrasjonsøvelse. Lav intensitet.  

Ashtangayoga er dynamisk yoga der man gjør stillingen i en bestemt rekkefølge og hvor vi har fokus på å bevege oss i takt med pusten. Øvelsene gir styrke, smidighet og balanse. Velg mellom nybegynner eller viderekomne.

Ashtangayoga nybegynner Passer for de uten forkunnskaper. Vi går blant annet gjennom pusteteknikk, utforsker forskjellige vanskelighetsgrader på solhilsen slik at alle har et passende alternativ. Vi gjør også noen stående, sittende og liggende øvelser. Intensitet. Middels

Ashtanga viderekomne  Passer for de med erfaring fra Ashtangayoga, eller annen dynamisk yoga som feks Jivamukti, Vinyasa, Poweryoga. Jeg varierer med å undervise stillinger fra første og andre serien. Jeg gir forskjellige alternativer til de avanserte stillingene og tilpasser yogaen etter gruppen. Intensitetsgrad middels/høy

Vinyasaflow er en leken, dynamisk yoga hvor vi har fokus på å bevege oss i takt med pusten og med øvelser som gir styrke, bevegelighet og balanse. Dette er timen for deg som vil ha en energisk start på dagen. Intensitetsgrad middels

Styrkeyoga er en vinyasaflow der vi har ekstra fokus på øvelser som gir styrke. Dette er timen for deg som vil  ha yoga kombinert med styrketrening. Intensitet middels/høy

Workshop Balanse  vi begynner med litt oppvarming deretter er det balanseøvelser alene for så å kjøre øvelser er to og to. En leken og uhøytidelig yogatime som passer de fleste.

 

Alle yogatimer avsluttes med en avspenning. 

For mer info om Gabrielas yoga, se gjerne på veldedighetyoga.com, facebook: veldedighet yoga, instagram: veldighetyoga.

Info om uka

Pris: All yoga med gjesteinstruktør Gabriela er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Dato & hotell:

22.-29. sept. 2024, Levante – powered by Playitas

Avreise fra : Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Gabriela Hansen

  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Levante – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken i den blå ruta over og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren og hotellet

 

Gabriela Hansen

Gabriela Hansen

Gabriela er sykepleier og har mer enn 25 års erfaring fra helsevesenet og er også diplomert massør. Hun begynte med yoga for 15 år siden og og det ble fort en viktig del av hennes liv. Det gir henne en sterkere, mykere kropp, bedre balanse, bedre søvn, takknemlighet og en indre ro. Hun ønsket å dele yogaens fantastiske verktøy med andre, så tok sin første yogalærerutdanning og startet å undervise for 10 år siden. Hun har flere spesialiseringer som gravidyoga, vinyasa, styrkeiyoga og ashtangayoga. Hun er autorisert av Manju Pattabhi Jois til å undervise ashtangayogaens første og andre serie.

Bakgrunnen som sykepleier gjør at hun har stort fokus på å tilpasse yogastillingene til den kropp man har. Hun gir ofte forskjellige alternativer til stillingene, slik at alle kan velge det alternativ som passer de best. Både for de som ønsker et lettere alternativ og for de som ønsker en ekstra utfordring. 

Ved hjelp av kunnskap, omsorg og lekenhet, så ønsker hun å skape et miljø der elevene kjenner seg trygge, avslappet og finner gleden med yoga. 


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas