Vakker golfbane i fine omgivelser

Golfreiser til solen

Feriere, spille golf og oppdage verden– det høres flott ut ikke sant? Med vårt søsterselskap Golf Plaisir kan du reise på golfferie til destinasjoner rundt omkring i hele verden. Uansett om du fotetrekker en ferdigpakket helhetsløsning eller om du vil skreddersy din egen reise har vi noe for deg.


Pakk golfreise din selv med Golf Plaisir

Sett sammen din egen reise. Velg mellom å bestille kun fly eller hotell – alternativt en reise med både fly, hotell og golf. Du kombinerer helt enkelt reisen din slik det passer deg best.

Golfbane i vakker natur

3 grunner til å dra på golftur

1. Forleng golfsesongen i varmen i utlandet: Ofte kommer høsten altfor tidlig og våren kommer altfor sent. Hvis du ikke vil legge golfkøllene på hylla, er en golftur en utmerket måte å forlenge golfsesongen på. Det er deilig å spille golf i varmen, spesielt når det er kjølig hjemme og golfbanene er stengt.

2. Aktiv ferie: Bare å ligge og nyte solen på stranden er fantastisk, men flere og flere ønsker en aktiv ferie. Å reise på golftur er den perfekte feriekombinasjonen, du er ute i naturen og beveger deg samtidig som du har det gøy. Det er også god tid til å ligge komfortabelt i en solseng med en paraplydrink i hånden. Definitivt det beste fra to verdener.

3. Nyt sosialt samvær: Å dra på golftur er ikke bare en sjanse til å spille golf, men også en mulighet til å sosialisere med andre golfentusiaster. Du kan møte mennesker fra forskjellige deler av verden som deler den samme lidenskapen for golf. Det er rett og slett en flott mulighet til å få nye venner og dele opplevelser, både på og utenfor golfbanen.

Golf Plaisir

- Etablert i 1992
- Nordens største golfreisearrangør med selskaper i Sverige, Danmark, Norge og Finland
- Bredt utvalg av ulike typer av golfreiser

  • Ukereiser - ferdige pakker med golfvert på plass, fly, transport, bosted og forhåndsbestilte starttider
  • Longstay – vær borte mer enn 28 dager
  • Temareiser – trenings- og temareiser
  • Flexreiser – pakk reisen selv

 

Logoen til Golf Plaisir

Les mer og bestill

 

Kontakt Golf Plaisir

Golf Plaisir22 47 50 69 / [email protected]

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for personlig service – eller bare for å snakke om golf og golfreiser generelt. Vi er like glade i golf og golfreisemål som deg!


Apollo Sports – trening for alle

Her kan du lese mer og bli inspirert til å velge en ferie hvor du kombinerer sporty aktiviteter, trening og avslapning.

Apollo Sports - flotte treningshotell

Vårt utvalg av treningshotell er perfekt for deg som liker å være aktiv på ferie. Passer både for profesjonelle idrettsutøvere og hobbymosjonister.

Se Apollo Sports-treningshotell

Treningsreiser med Apollo Sports

Vi har Norges største utvalg av treningsreiser og treningshotell som passer for alle – fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren. 

Se alle typer treningsreiser

Treningskalenderen

Vi har treningsreiser med temaer som yoga, gruppetrening, sykkel og svømming – og for deg som reiser alene. Tren i herlige omgivelser! 

Se treningskalenderen