Golfreiser

Golfreiser med Golf Plaisir

Apollos søsterselskap Golf Plaisir arrangerer golfreiser med fly og hotell til reisemål som har gode fasiliteter for golfspilling. Golf Plaisir er et velkjent svenskeid selskap med et stort utvalg av reisemål og hotell som passer for deg som elsker å spille golf.

Velg mellom golfreiser til Egypt, Spania, Portugal, Italia, Tyrkia, De forente arabiske emirater, og på Kypros. I disse landene, har Golf Plaisir et stort utvalg av reisemål som tilbyr golfere en pakkeløsning med golfvert og pro.

Flotte golfreisemål og god service

Reisemålene er nøye utvalgt og heldagsgreenfee er alltid inkludert. I løpet av uken arrangeres også ulike konkurranser, golfskole, middager og kulturelle utflukter. Nyt en rolig og avslappende ferie der du kan konsentrere deg om ditt eget spill uten å måtte tenke på detaljene og fasilitetene rundt.
» Les mer og bestill golfreise på golfplaisir.no

Kontakt Golf Plaisir

golfplaisir.no kan du lese om våre spesielt utvalgte golfreisemål, og bestille den golfreisen som passer for deg. Du vil garantert finne noe som frister! Du er alltid velkommen til å kontakte oss på 22 47 50 69 eller [email protected] for personlig service – eller bare for å snakke om golf og golfreiser generelt. Vi er like glade i golf og golfreisemål som deg!