Billige reiser | billige flybilletter | nyheter | tips

Her finner du billige reiser og flybilletter. Vi har samlet våre beste tilbud, kampanjer og rabatter, i tillegg til nyheter og tips. Vi oppdaterer siden fortløpende, så følg med.

Barn reiser fra 1 krone

Barn reiser fra 1 krone!

Ta med deg familien på en skikkelig ferie, langt bort fra hverdagens rutiner, før høsten kommer snikende. Nå reiser barn fra kun 1 krone til utvalgte hoteller på utvalgte avganger til Rhodos, Kreta, Mallorca, Kroatia og Bulgaria.

Se utvalgte hoteller og reisemål
Salg på hotellpakker

Opptil 50 % rabatt på storby- og strandhoteller

Utforske en ny by eller oppdage paradis? Nå får du opptil 50 % rabatt på utvalgte hoteller. Rabatterte hoteller er merket med "Nedsatt pris". Bestill innen 31. august

Se priseksempler her
Søk og bestill flybilletter

Billige flybilletter

Bestill flybilletter til reisemål verden over. Velg blant våre charterfly og nærmere 300 andre flyselskaper. Slik kan du finne den reisen som passer best for deg, til en konkurransedyktig pris.

Søk og bestill flybilletter
Barn som leker i vannet.

Septembersalg

Nå har vi satt ned prisene i september til flere av våre mest populære hoteller i Hellas, Kroatia og på Mallorca. 1 uke fly og 4-stjerners hotell fra 2 998,–

Se hele utvalget her
Bilde av: Strand i Karibien

Åpent kjøp vinteren 18/19

Bestill vinterens ferie allerede nå, og få åpent kjøp til og med 19.08 på pakkereiser til Kanariøyene, Sri Lanka, De forente arabiske emirater & Thailand.

Sikre deg vinteres ferie i dag
Premiumreiser – en sosial fellesreise med program

Lanseringstilbud på premiumreiser

En sosial ferie skreddersydd med utflukter og opplevelser. Bli kjent med reisemål som Kreta, Makarska og Kypros. Bestill nå og få 500,– i rabatt.

Les mer om premiumreisene våre
Høstferie 2018

Høstferie 2018: forleng sommeren!

Man får aldri nok av sommeren, og når vinteren banker på er det ekstra deilig med litt sol og varme. Se våre utvalgte reiser i høstferien 2018!

Bestill høstferie fra 4 948,–
Restplasser til storbyer

Restplasser til storbyer

Se våre laveste priser til populære storbyer som London, Barcelona, Praha og Roma. Fly og hotell fra kun 1 998,–

Restplasser til storbyer