Swedish Training Camp, Padel – Tennis - Gruppetrening, Levante - powered by Playitas

Nyhet! Lær deg å spille padel & tennis på samme reise!

Velkommen til en treningsreise i samarbeid med Swedish Training Camp, en herlig blanding av padel, tennis og gruppetrening! Vi fyller dagene med trening, sol, bad og herlig fellesskap på sportshotellet Levante - powered by Playitas. Lederne fra Swedish Training Camp kommer til å inspirere deg med sitt engasjement og glede for bevegelse og fysisk utvikling. Kombinert med forelesninger, god mat og herlig fellesskap med likesinnede så blir dette topp uke!

Vi har satt sammen et komplett ukeprogram som passer alle og du velger selv hvor mye eller hvor lite du deltar. Hver dag tilbys det en buffé av treningstimer og aktiviteter som du kan delta på samt daglige padel og tennistreninger.


Timebeskrivelse

Powerwalk: Vi går så svetten renner.

Padel: Alle får mulighet til å spille 90 minutter hver dag. Vi deler inn i jevne grupper.

Tennis: Alle får mulighet til å spille 90 minutter hver dag. Vi deler inn i jevne grupper.

Intervaller: Distanse eller intervaller, i området rundt hotellet.

Intervaller med teknikktips: Ulike intervaller i bakker eller tidsintervaller. Vi går også gjennom tips og teknikk for å forbedre løpeteknikken. Man kan også delta med powerwalk.

Styrkeboksen: Utvikling i styrketrening. Dette er vår mest populære time der vi trener 3 muskelgrupper i en økt samt en cardio del, der vi benytter i 4 ulike sirkler. Styrkeboksen er en gjenganger hver dag på treningsreisene og er veldig populære – både blant de vante og de uvante i treningsstudioet. Vi hjelper alle til å nå neste nivå og dere vil merke utviklingen på bare 1 uke.

Cardio Hiit: Høyintensiv trening for økt kondisjon og fettforbrenning. Dette er kontrasten til styrkeboksen og en like populær time. Men nå snakker vi pulstrening! Opplegget er det samme som styrkeboksen dvs. 4 ulike sirkler som inneholder ulike kondisjonsøvelser. Det er baam, boom og all in. Cardio Hiit er også en time som går igjen hver dag hele uka. Perfekt for å få bedre kondisjon og ta seg helt ut. Alle kan være med da vi jobber i tidsintervaller helt individuelt i gruppen.

MRL: Fokus på å styrke mage, rumpe og lår. En populær time for alle. Meget bra for å styrke kneledd og hofter og coren. En viktig time også for å forebygge skader.

Boot Camp: Trening i nærområdet eller på stranda med kroppen og naturen som redskap. Kan forekomme øvelser inspirert av boksing. Mye team work og high five. Lekent og morsomt.

Core: Kroppskontroll med langsomme rørelse. Fokus på mage, rygg & bevegelighet.

Strech & Avslapping: Vi myker opp og strekker kroppen i langsomme bevegelser. Vi kan både begynne og avslutte med avslapping/mindfulness med bare føtter på matta til behagelig musikk.

Pris fra: 13 498,-

Dato: 8. – 15. oktober 2023- Fullbooket

Avreise: Oslo

Hotell: Levante – powered by Playitas

Inkludert::                     

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Alle timer på programmet til Swedish Training Camp
  • Forelesning med bobler
  • Goodiebag med bl.a. treningstrøye/t -shirt

*Enkeltrom 3200,-

Begrenset antall plasser.

Kontakt oss: 
E-post: [email protected]


Program

Programmet kommer om kort tid.

*Merk at programmene er preliminære og kan bli endret.


Hvem kan bli med på reisen?

Reisen passer for alle, uansett om du nettopp har begynt å trene eller har trent lenge. Vi legger stor vekt på personlig kommunikasjon og å få alle til å trives. Ingen skal føle seg utenfor når de reiser med oss. Du kan fint reise alene på denne turen for du treffer mange nye folk som du kommer til å ha det kjempegøy sammen med, og skaper minneverdig stunder. Det er mulig å dele rom med annen deltager av samme kjønn om du ønsker, så slipper du å betale for enkeltrom. Bare husk å si i fra ved bestilling.

 


Instruktørene på reisen

Swedish Padel Camp drives av Petra og Håkan som har base i Varberg. Swedish Padel Camp er en del av Golden Wellness AB som har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser.

Håkan Johansson – Sertifisert padel - og tennistrener hvorav mer enn 30 års erfaring som tennistrener på heltid. Sertifisert mental coach.Oppdrag som coach samt trener innenfor ulike sporter på elitenivå i mange år. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Serifisert Personlig trener og kostrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Foreleser, helseinspirator samt trener på ulike elitelag i Sverige. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Avhengig av antallet deltagere på reisen har vi flere herlige instruktører med oss på reisen. De har mange års erfaring med trening & treningsreiser. Disse vil bli presentert i programmet senest 2 måneder innen avreise.


Om hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas