Nyheter fra Apollo!

Vinter 23/24 & Sommer 2024

Her ser du fortløpende våre vinternyheter i reiseporteføljen. Vi er alltid glade for å kunne presentere fine nyheter og trivelige gjensyn. Hva passer best for deg? Bestill nå og gjør deg klar for nye vinterferieeventyr!

Hvilke nyheter vil du se?

Nye reisemål

Endelig er Sharm el Sheikh i Egypt tilbake! Andre nyheter er vakre Langkawi i Malaysia, spennende Sri Lanka og mystiske Tunisia.


Nye hotell i vinter

Vi har utvidet hotellutvalget vårt på Kanariøyene, De forente arabiske emirater og Madeira. Alle hotell i Sharm el Sheikh er nyheter for Apollo.


Tips & inspirasjon

Opplev mer med en kombinasjonsferie, nyt mange ulike reisemål på et cruise eller last ned en splitter ny versjon av Apollos reiseapp.

Kombinasjonsreiser

Kombiner ulike reisemål og se mer av landet du besøker. Vi tilbyr kombinasjonsreiser på flere av våre mest populære reisemål.

Se utvalget vårt av kombinasjonsreiser

Cruise – Opplev mange steder på én og samme ferie

Et cruise er en fantastisk opplevelse – og selve drømmeferien for mange. Akkurat nå tilbyr vi drikkepakke inkludert når du bestiller et MSC-cruise med oss.

Se cruiseutvalget vårt

Apollos reiseapp – tilbud, tips og informasjon

Reiser du med oss på en charterreise kan du laste ned appen vår helt gratis og ta den med på reisen – vi tror den kan gjøre ferien din enda bedre.

Les mer

Finn reisen din