Nyheter fra Apollo!

Vinter 2024/25

Her ser du fortløpende våre vinternyheter i reiseporteføljen. Vi er alltid glade for å kunne presentere fine nyheter og trivelige gjensyn. Hva passer best for deg? Bestill nå og gjør deg klar for nye vinterferieeventyr!

Hvilke nyheter vil du se?

Nye reisemål

Endelig er Hurghada i Egypt tilbake! Det er også etterlengtede Gambia, vakre Langkawi i Malaysia, spennende Sri Lanka og mystiske Tunisia.

NYHET! Oppdag det etterlengtede Gambia - din ultimate vinterdestinasjon

Dette nye og spennende reisemålet passer perfekt for alle! Gambia byr på kilometervis med kritthvite sandstrender, utforsking av mangroveskogene i kajakk, eventyrlige opplevelser i nasjonalparkene, autentiske lokale matlagingskurs, pulserende markedsplasser og uforglemmelige dager om bord på båter langs den ikoniske Gambiaelven.

  • Bo direkte ved stranden
  • Bekymringsfri tilværelse til overkommelige priser
  • Med omtrent 30 grader varme kan du alltid glede deg over det deilige været
  • Opplev den rike naturen og planlegg minneverdige utflukter
  • Velg mellom SAS Charter Standard, SAS Charter Plus og SAS Charter Business for en førsteklasses reiseopplevelse

Vi flyr effektivt fra Oslo via København til Gambia. Vi håper dette fikk deg til å drømme deg bort til en spennende tur til Gambia!


Vinterens sportnyhet

Ski – vinterens store nyhet!

Velkommen til Apollo Sports' snø- og skiparadis for skikjørere på alle nivå. Her finner du kvalitetssikrede skianlegg til nøye utvalgte reisemål.

NYHET! Monte Feliz – vårt nye Apollo Sports hotell på Gran Canaria

Oppdag vårt nye sports hotell, Monte Feliz, beliggende i den sjarmerende feriebyen Bahia Feliz, kun cirka 7 kilometer nordøst for den populære Playa del Inglés på Gran Canaria.

Nyt helt nye sportsfasiliteter og toppmoderne utstyr, inkludert treningsstudio, WOD-boks, yoga, gruppetimer, tennis, padel, basseng og sykkelutleie, samt et utvalg av vannsportaktiviteter.

Aktiv ferie for hele familien, fitnessentusiaster, og eliteutøvere, samt profesjonelle som trener mot sitt neste løp eller konkurranse.

Monte Feliz åpner i oktober 2024, men du kan allerede nå sikre deg din bestilling!


Tips & inspirasjon

Opplev mer med en kombinasjonsferie, nyt mange ulike reisemål på et cruise eller last ned en splitter ny versjon av Apollos reiseapp.

Kombinasjonsreiser

Kombiner ulike reisemål og se mer av landet du besøker. Vi tilbyr kombinasjonsreiser på flere av våre mest populære reisemål.

Se utvalget vårt av kombinasjonsreiser

Cruise – Opplev mange steder på én og samme ferie

Et cruise er en fantastisk opplevelse – og selve drømmeferien for mange. Akkurat nå tilbyr vi drikkepakke inkludert når du bestiller et MSC-cruise med oss.

Se cruiseutvalget vårt

Apollos reiseapp – tilbud, tips og informasjon

Reiser du med oss på en charterreise kan du laste ned appen vår helt gratis og ta den med på reisen – vi tror den kan gjøre ferien din enda bedre.

Les mer