Mental & fysisk styrketrening

med Marit & Maria på Mythos Beach Resort, Rhodos

En hel uke i deilig klima med fysisk og mental styrketrening på programmet. Trenger du et pusterom i hverdagen og ønsker påfyll og selvutvikling både fysisk og mentalt? Bli med! 


Om uka 

Det blir foredrag og workshops knyttet til utvikling og mestring, for økt fysisk og mental styrke. Selvinnsikt, selvfølelse, selvtillit og aktivitetsglede hos hver enkelt står i fokus både i og utenfor aktivitetsprogrammet denne uka. Treningen legges til rette for deg som ikke har trent så mye fra før. Du velger selv hvor mye fra programmet du vil delta på. Du vil reise hjem med ny kunnskap, et personlig tilpasset treningsprogram, en plan og gode selvutviklingsverktøy for å gi deg den livskvaliteten du ønsker. Temaer for uka er livsstil i balanse og bli bevisst ditt potensiale - fra plan til handling!  


Beskrivelse av treningstimene

Styrke 45 minutter. En effektiv og trygg styrketime med egen kroppsvekt og strikk.  

Morgentur 30-50 minutter. Vi går med det tempoet vi ønsker, du kan jogge om du vil. 

Kondisjonstrening til musikk 45 minutter. Enkel kondisjonstime, musikken styrer tempo & puls! 

Avspenning 15-30 minutter. Fokus på pust og finne ro. 

Mage/rygg 30 minutter. Trening med egen kroppsvekt 

Bøy & tøy 30 minutter. Yogainspirert økt 


Ukas program

Livsstil i balanse - for deg, i ditt liv
Bli bevisst ditt potensiale - fra mål til handling
Design av egen kosthold og treningsplan

Se timeplanen

Informasjon og bestilling

Pris fra: 14 598,-  

Dato: 15. - 22. okt 2023 

Avreisested: Oslo, Gardermoen 

Hotell: Myhtos Beach Resort, Rhodos 

Inkludert: 

  • Fly tur & retur
  • Mat på flyet  
  • Bagasje & håndbagasje  
  • Transport t/r hotellet
  • Del i dobbeltrom    
  • All Inclusive 
  • Trening i følge program med Marit Endresen & Maria Ellingsen 
  • Hotell- og treningsfasiliteter i toppklasse

* Enkeltromstillegg 3 000,-  

Bestill
 
Begrenset antall plasser. Maks 20 

Kontakt oss: [email protected]


Hvem kan delta?

Dette blir en uke for deg som ønsker et pusterom i hverdagen med fysisk og mental trening . Det er begrenset antall plasser på turen så her gjelder førstemann til mølla.  


Instruktørene

Marit Endresen  

Marit Endresen  

Marit er en energisk dame som brenner for å inspirere deg til å få inn trening i en hektisk hverdag og drives av at andre opplever mestring i det de gjør. Hun er lidenskapelig opptatt av bevegelse til musikk, fjelltur, skitur og nye menneskemøter. På hennes reiser får du effektive og varierte treningsøkter, og egentid! Du får styrketrening, kondisjonstrening og bøy og tøy. Marit har jobbet i treningsbransjen ( SATS) siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstruktør. Hun er utdannet både lærer, personlig trener, gruppetreningsinstruktør og sertifisert coach.  Hun har siden 2010 drevet sitt eget AS og har sitt hovedvirke som personlig trener hos EVO Fitness, i tillegg til oppdrag i bedrifter og utetrening for grupper. Du kan bli mer kjent med henne her på instagram @marit_treningmedmening eller bli med i hennes gratis treningsgruppe på Facbook.

 

Maria F. Ellingsen 

Maria F. Ellingsen 

Maria er en engasjerende motivator  som skaper en trygg atmosfære med sin omsorg og humor. Hun brenner for å bidra til å gjøre en forskjell ved å dele raust av sin kompetanse, metoder og verktøy for vekst og utvikling. Maria har i mer enn 15 år motivert og coachet enkeltpersoner og grupper i endringsprosesser innen livsstil, selvutvikling og teambygging gjennom sitt eget selskap og for Roede AS. Maria jobber ut i fra en helhetlig tilnærming med en erfaring og sterk overbevisning om at der det finnes endrings -og innsatsvilje finnes det et nærmest grenseløst mulighetsrom for måloppnåelse. Maria er utdannet og sertifisert NLP (Neuro-linguistic programming) executive coach og helsecoach, samt er sensor i Den Norske CoachForening (Dncf). Hun er også sertifisert kosthold -og livsstilsveileder gjennom Roede og er i dag blant deres mest erfarne kurslederne.


Hotellet

 

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort er et familiehotell der våre gjester trives og det ligger rett ved stranda i Kolymbia på Rhodos. Like bortenfor hotellet ligger sentrumet i den lille byen Kolymbia der eukalyptustrærne rammer inn hovedgata. Et hyggelig utfluktsmål er Rhodos by som byr på trendy byliv og strender.

Les mer om Mythos Beach Resort