En uke med livskvalitet for Damer 50+

Cavo Spada, Kreta

Møt sommeren i slutten av april og se frem til å treffe likesinnede! Det diskes opp med et helt unikt program og håper dere er klare? Cavo Spada Deluxe og Spa Giannoulis er ett av Apollos fine treningshotell, og har du lyst på både en komfortabel og treningsglad uke, så bli med oss.

 


Hva kan du forvente deg? 

Det blir fokus på treningsglede, danseglade timer og glede av å være i bevegelse sammen. Det blir spennende styrketimer og morsomme hinderløyper – og rene styrketimer. Latter og utfordrende øvelser med og uten egenvekt. Det blir også dansetimer, så koordinasjonen også får utfordret seg litt. Det blir nydelige yogatimer med fokus på pust og stillhet som gir deg overskudd.

Heidi, Signe og Anne vil legge vekt på at vi skal løfte og se hverandre. Gi hverandre feedback både på treningstimene og i den sosiale sonen. Hverdagene går i hundre for veldig mange og denne uka skal du kun ha fokus på deg selv. Det blir varierte treningstimer der du kan trene det du liker best, men også prøve noe nytt. Kanskje får du nye venner for livet? Vi skal også sanse, meditere og lytte til kroppens signaler. Du bestemmer selv hvor mye du vil være med på. Det viktigste er at du opplever mestring og treningsglede. Dagene tilbringes etter eget ønske og hotellet har meget god mat og høy score på service. Ta med deg en god bok og gode joggesko så ordner vi resten. VELKOMMEN


Om uka

Det blir en tur hvor du kjenner på energi, entusiasme og begeistring. Meningen er at du gjennom å utfordre deg selv til å prøve noe nytt skal kjenne på mestringsfølelse, treningsglede og utvide komfortsonen. Sammen skaper vi godt fellesskap! Vi vil at du skal føle samhørighet i en gjeng rause, glade, gale og gøyale damer. 

Uka vil inneholde alt dette:

 • Yoga i soloppgang
 • Gåturer
 • Løpeturer intervaller/holde jevnt tempo
 • Crosstraining «hinderløype» med bruk av mye egenvekt
 • Styrketimer med 30 min kjernemusulatur og/eller 30 min overkropp
 • Zumba  
 • Dansetimer med ulike sjangre og herlige rytmer, enkle kombinasjoner
 • Yoga hovedvekt på Vinyasa og Yogic Arts
 • Les Mills BODYPUMP ™ (styrke)
 • BODYBALANCE ™ (yoga)
 • BODYJAM ™  (dans)
 • Kroppsholdning? Nysgjerrig på enkle grep?
 • Nærvær, pust og meditasjon
 • Foredrag «Det er ganske lett å sette seg mål, men hvordan nå dem»?
 • Filosofi og noen tanker i plenum
 • Mamma Mia fest

Program kommer senere. 

Pris fra: 14 998,-

Dato: 20.-27. april 2024

Avreisested: Oslo, Trondheim, Bodø, Harstad/Narvik og Ålesund

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Dette er inkludert:       

 • Fly tur/retur inkl bagasje
 • Transport t/r hotellet
 • Mat på flyet
 • Del i dobbeltrom*                  
 • All Inclusive
 • Trening i følge program

* Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill treningstur 50 +

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss: [email protected]

 


Hvem kan delta?

Velkommen til deg som ikke har trent på en stund, trener jevnt og trutt eller vil starte på’n igjen. Det viktigste er at du vil ta vare på egen helse, og bli bevisst på hva god form og sterke muskler betyr for både kropp og sinn. Vi vil tilrettelegge øvelser og tempo for deg og ditt nivå. På løpe/gå-turene er det alltid med en ekstra instruktør.


Instruktørene

Signe Mjelde Grøndahl

Signe Mjelde Grøndahl

Signe gleder seg til å danse, trene og gjøre yoga med dere på Kreta! Hun brenner for gruppetimer der vi finner treningsgleden sammen som team og løfter hverandre. Hun har undervist mange typer gruppetimer siden hun var student og er fleksibel. Nå for tiden underviser hun mye dans, Yoga og styrketrening slik som, Zumba, LES MILLS BODYBALANCE ™, BODYPUMP ™ og BODYJAM™.

Som instruktør bruker hun bakgrunnen fra Danselinja på Fagerborg og mange spennende instruktørkurs. Etter at hun begynte med Aerobic på The Workout i Oslo var hun solgt. Hun tok videre instruktørkurs via The Workout og SATS og har tatt en 500 RYT yoga teacher training med hovedvekt på  Vinyasa og Yogic Arts. Utenom treningsverden er hun jurist.

Motto: Lead with your heart just like lawyer Ghandi.

Heidi Simastuen Winther-Larsen

Heidi Simastuen Winther-Larsen

Heidi jobber til daglig som PT og gruppeinstruktør på SATS Sjølyst, samt Master Trainer i SATS Norden. Heidi har hatt fulltidsjobb i treningsbransjen de siste 25 år og brenner for at trening skal være for alle, - og ikke minst at treningen skal bidra til at du kan gjøre det du ellers ønsker å gjøre i dagliglivet. Heidi er en meget motiverende og populær instruktør med mangeårig erfaring med sykkeltimer, crosstraining, løpe timer, utetrening, styrketimer for alle, - spesifikt seniorer og yoga. Hun er utdannet PTfra Norges Idrettshøyskole og har en rekke kurs innen utholdenhetstrening, styrke, rehabilitering. Hun er sertifisert yoga-instruktør. Som utdannet innen NLP-coaching er Heidi god på å gjøre dine ønsker og mål til faktisk handling, se muligheter fremfor begrensning og sette fokus der det hører hjemme!

Anne Kristoffersen

Anne Kristoffersen

Anne jobber til daglig på SATS Storo. Hennes visjon i livet er å formidle fysisk aktivitet. Det er med stor glede hun reiser til Kreta og deler treningsglede som både reparerer og gir påfyll til kropp og sjel. Hun innførte aerobics fra
Australia i 1982 og har helt frem til nå vært en pioner innenfor treningsbransjen. Hun er opptatt av balansen mellom å levere på økta og etterpå skape hvile, harmoni og balanse i kroppen. Hun leser gjerne noen dikt og sanse litt sammen med deltakerne i fjæra.

Hun har i flere tiår eid og drevet treningsklubber. Hun har vært med siden oppstarten av Bårdar Danseskole i Oslo i 1982. Hun driver også et frivillig idrettslag som motiverer til fysisk aktivitet og samhold etter en kreftdiagnose. www.bevisstaktiv.no.
Dette sier hun: "Apollo Sports er en flott samarbeidspartner som legger til rette for at vi skal oppleve samhold og latter, dans, mestring, trening, puls og også hente overskudd til hverdagene som venter."                           

Motto: The team is ready let's go!


Hotellet

 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta er et pent Apollo Sports-hotell av høy standard. Her bor du nært stranda med All Inclusive. Hotellet har et spa som tilbyr et brett utvalg av fasiliteter og behandlinger. På hotellet finnes det dessuten manga og bra sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og bra løping i nærområdet. Cavo Spada var treningsleir for den svenske OL troppen i forkant av vinter OL i Sør-Korea 2018.  

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels