Om Apollo

Om Apollo

Med Apollo kan du reise hvor som helst i verden. Vi har et bredt utvalg av reisemål, reiseopplevelser og hotell – alt for at du skal finne akkurat din drømme. Vi arrangerer charterreiser, treningsreiser, cruise, rundreiser, gruppereiser og kombinasjonsreiser. Vil du heller pakke din by- eller solreise selv, med opphold og reiserute etter eget ønske, eller bare bestille fly eller hotell med oss tilbyr vi også det!

Vi ønsker å gi deg fantastiske ferieopplevelser! Derfor kan du som gjest lese anmeldelser fra tidligere hotellgjester. Slik at du skal kunne finne den perfekte reisen, tilpasset dine ønsker og behov. Informasjonen benyttes også for å forbedre både hotell og reiseopplevelsen.

Og selvsagt tar vi ansvar for alle dere som reiser med oss. Det betyr at alle som reiser med Apollo skal føle seg trygge om noe uforutsett skulle skje. Les om integritet og sikkerhet. Dessuten arbeider vi for å gjennomføre bærekraftige reiser og ta mer sosialt ansvar. Vi i Apollo var først ute av de nordiske reisearrangørene til å bli bærekraftsertifisert etter Travelifes kriterier for reisearrangører.

Om selskapet

Siden 1999 har vi gjort vårt beste for å skape fantastiske ferieminner.

Les mer om selskapet

Våre reisemål

Vi har reiser over hele verden med et bredt utvalg av ulike typer reiser, slik at du kan finne den beste reisen!

Se alle våre reiser

Bærekraftig reiseliv

Sammen med reisende og samarbeidspartnere legger vi til rette for et bærekraftig reiseliv.

Les om bærekraft i reiselivet

Kontakt oss

Ta kontakt med oss via mail, chat eller telefon for hjelp med din bestilling.

Se kontaktinformasjon

Ledige stillinger

Her finner du en oversikt over alle ledige stillinger i Apollo Travel Group.

Ledige stillinger

Presse & media

Her finner du pressemeldinger, kontaktinformasjon og mediefiler.

Se våre pressemeldinger & kontaktinformasjon

Apollo og DER Touristik Nordic AB

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med opp mot 500 medarbeidere og en million passasjerer i året. Med oss kan du reise overalt i hele verden, uansett om du vil reise på en avslappende sol- og badeferie, ta en treningsuke i varmen eller tilbringe helgen i en spennende storby.

Vi arrangerer charterreiser, treningsreiser, storbyreiser og cruise. Dessuten tilbyr vi en trygg bestilling av fly og hotell helt etter eget ønske om det er slik du foretrekker det og vil sette sammen reisen selv.

Apollo danner sammen med spesialistarrangørene Golf PlaisirLime Travel og Xtravel samt sportresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB (filial, 980 061 299). Siden 2015 er vi en del av det privateide tyske konsernet REWE med flere enn 300 000 medarbeidere. Apollo arbeider aktivt med å gjøre reisen mer bærekraftig og tar et sosialt ansvar. Vi samarbeider med SOS Barnebyer, Ecpat, og SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo ble Travelife-sertifisert i 2016.