Cardiofest med Roy-André Sand

Skal du til Levante 9. oktober? Da er det bare å glede seg, for da er Roy-André Sand der som gjesteinstruktør. Han elsker kondisjonstimer med futt og fart og blir omtalt som en av Oslos mest profilerte instruktører. Uansett nivå vil du vil få masse energi og utbytte av treningen.

Treningstimene

  • Step: er den ultimate kondisjonsøkten på stepkasse med enkle trinn og koreografi som er lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt!
  • Power Step: er den ultimate intervalltimen! Vi veksler mellom kondisjonsintervaller på stepkasse og styrkeintervaller med vekter for å gi deg komplett trening for hele kroppen. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt!
  • Cardio energy: Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.
  • HIIT: står for High Intensity Interval Training og er en populær og effektiv treningsform.

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Roy-André er gratis. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Datoer: 

  • 9.-16. oktober 2022, Levante – powered by Playitas, Rhodos
  • 3.- 10. september 2023, Porto Myrina – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All gruppetrening med Roy-André
  • Topp hotell & treningsanlegg

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Bestill Levante - powered by Playitas

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas


Om instruktøren og hotellet:

 

Roy-André Sand

Roy-André Sand

Roy-André er 30 år og bor i Oslo. Han har jobbet i treningsbransjen i 12 år, nå kun deltid ved siden av en restaurantsjefstilling hos Fyr Bistronomi. Han har vært tilknyttet Sats i 9 år på treningssentre i Kristiansand, på Sjølyst, Ullevål og nå på Colosseum. Han er instruktør i alt av styrketimer, spinning, konsepttimer som build&burn og HIIT timer, men det er step- og cardio-timer han har mest av. Han brenner for at uansett hvilket utgangspunkt du har, så skal du få utbytte og følelsen av mestring på timene hans. Med en god dose humør og glede! Hver lørdag fyller jeg en håndballhall på et av Oslos største treningssenter med damer, menn, jenter og gutter. 
Nå gleder jeg meg  til å kjøre fantastiske gruppetimer i sol og varme med deilig musikk!

Følg Roy-Andé på Instagram: @royandresand. 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas