Sterk, sunn og vital i kropp, hode og hjerte med Siv Kroken Gitsø

Kresten Royal Euphoria Resort, Rhodos

Siv Kroken Gitsø fra iBevegelse inviterer deg til Kresten Royal Euphoria på Rhodos til en uke der vi skal skape energi og glede med bevegelse.


Om uka

Denne uka skal vi møte dagen med en deilig dynamisk yogaøkt, vekke kroppen og kjenne på pusten. Det vil bli mulighet for et morgenbad før frokost, og noen timer med sol og bad. Vi skal ha myk og hvilende yoga, vi skal kjenne at kroppen blir mykere og at vi blir mer og mer til stede i øyeblikket.

Vi skal også ha mer aktive timer med puls og styrke, kjenne på kontrasten og at kroppen vår trenger både hvilen, men også puls og kraft gjennom hardere økter.

Vi skal puste, meditere og kanskje bli mer kjent med oss selv.

I to workshoper skal vi jobbe med og bli bevisst egne tankemønstre, samtidig som vi også skal bli mer bevisst våre egne behov. Hva trenger jeg? Når vi vet hva vi trenger, setter vi enda bedre grenser, og blir en tryggere person i relasjon med andre.

Du kan fortsatt velge hva du vil, være med på de øktene som passer og ha friheten til å ta en tur på egenhånd om du ønsker det. Det blir en liten gruppe, vi legger vekt på at alle trenger egentid og pauser.


Program

Disse timene vi stå på planen i løpet av uka:

 • Dynamisk, myk og hvilende yoga
 • Yoga Nidra
 • Meditasjon og pust
 • Puls og Styrke
 • Workshop - selvledelse og stressmestring

Vi legger opp programmet på denne siden når avreisen nærmer seg.


Hvem kan delta?

Denne uka passer for alle, du trenger ikke å ha trent yoga før. Siv vil tilpasse øktene.

Pris fra: 13 359,-

Dato: 21.-28. april 2024

Avreisested: Oslo

Hotell: Kresten Royal Euphoria Resort

Dette er inkludert:       

 • Fly tur/retur inkl. bagasje
 • Transport tur/retur hotellet
 • Mat på flyet
 • Del i dobbeltrom*                  
 • All Inclusive
 • Trening med Siv 

* Enkeltromstillegg 2560,-

Bestill

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss [email protected]


Instruktøren


 

Siv Kroken Gitsø

Siv Kroken Gitsø

Siv er en erfaren instruktør og turleder, og har arrangert turer med påfyll for kropp og topp siden 2011. Bevegelsesglede er overskriften, og hun er en mester på å skape en uformell og trygg atmosfære. Siv ble hekta på trening da hun oppdaget gleden ved løping som 16 åring, så ble hun hekta på aerobic og siden det har hun omfavnet alt som handler om bevegelse. Startet med yoga først som 40-åring. Yoga har vært en åpenbaring for kropp og sjel, og er blitt et viktig verktøy for mental og fysisk balanse i hverdagen. Siv er yogalærer med en 200RYT fra Ashtanga Yoga, har videre gjort utallige kurs innen ulike former for yoga, pust og meditasjon. Har også en fordypning innen yogaterapi. Er utdannet PT og har undervist i gruppetrening siden 1986. Hun er også utdannet klassisk akupunktør og bruker sine kunnskaper innen punkter og meridianlære i undervisningen. I tillegg er hun sertifisert CTI coach og instruktør i Silvametoden. Jobber til daglig med veiledning 1-1 og med team. «Når vi blir godt kjent med egne behov, egne tankemønstre og vet hva vi trenger, setter vi gode grenser og blir en tryggere person i relasjon til andre.»  Mens vi er på tur skal vi ha det gøy, le og finne den gode flyten.


Hotellet


 

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk og elegant stil i Faliraki på Rhodos' østkyst. Fra hotellet har du en flott utsikt over havet. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og det er totalt fem basseng å boltre seg i. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til All Inclusive om du ønsker. 

Les mer om Kresten Royal Euphoria Resort