Smilepuls med Camilla & Charlotte

Levante – powered by Playitas, Rhodos og Playitas Resort, Fuerteventura

I juni går turen til Levante - powered by Playitas på Rhodos og i november til Playitas på Fuerteventura. Begge er herlige Apollo Sportshotell i perfekt og rolige omgivelser med et stort sportstilbud i tillegg vannsportmuligheter, om du vil prøve det. Målet vårt er at du skal få en uke der du virkelig får koblet av, få ny input til trening og virkelig får motivasjon til å fortsette med treningen gjennom vinteren eller sommeren.

Det blir to uker med alt fra styrke, HIIT, Crossfit, løping og yoga. Så gjett om denne turen skal bli variert og noe for enhver smak! Fordi vi ser viktigheten av både trening og hvile, vil vi tilby minimum to treningsøkter hver dag med ulik intensitet og mulighet for å velge etter dagsform og ønske. Avslapning og uttøying vil være egne seanser! I tillegg til mulighet for å ta det piano mellom det oppsatte programmet, naturligvis.

Slik blir uka

Foreløpig timeplan, endringer kan forekomme

SØNDAG:
Ankomst hotellet ca 14.30
16.30: Kickstart Bootcamp

MANDAG:
07.30-8.30: Morgentur løp/jogg + dynamisk oppvarming 
12:00-13:00: WOD (workout of the day)
16:00-17:00: Yin yoga/stretch 

TIRSDAG:
07.30-8.30: HIIT med kun kroppsvekt 
17:00-18:00: Styrketrening 

ONSDAG:
07.30-8.30: Morgentur løp/jogg + dynamisk oppvarming 
11:00-12:00: WOD (workout of the day)
18:00-19:00: Kveldsyoga 

TORSDAG:
7.30-8.30:  Morgentur løp/jogg + dynamisk oppvarming 
Hviledag 

FREDAG:
7.30-8.30: Styrke + metcon
12:00-13:00: LunsjCORE 
17:00-18:00: Kanonball

LØRDAG:
8:00-09:00: Valgfri Yoga i regi av hoteller 
12:00-13:00: Maries dansetime eller rolig langkjør joggetur
17:00-18:00: FELLESØKT 

SØNDAG:
Avreisedag morgentur med ønsket intensitet

 

Informasjon og bestilling

Pris fra : 15 598,-
Datoer og hotell:

Avreisesteder til Levante: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim
Flytider (med forbehold om endringer):
Gardemoen: Avreise 02.06: 06:40, ankomst Gardemoen 09.06: 16:00

Stavanger: Avreise 02.06: 07:05, ankomst Stavanger 09.06: 16:40

Bergen: Avreise 02.15: 06:40, ankomst Bergen 09.06: 16:10

Trondheim: Avreise 02.06: 06:50, ankomst Trondheim 09.06: 17:00

Avreisested til Playitas Resort: Oslo
Flytider (med forbehold om endringer):
Gardemoen: Avreise 08.11: 07:05, ankomst Gardemoen 15.11: 19:15

Dette er inkludert:       

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom                   
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag- drikke ikke inkludert)
  • Trening med Camilla og Charlotte

* Enkeltromstillegg Levante og Playitas 3000,-

Les mer om miljøavgiften i Hellas

Bestill treningsreise til Playitas Resort

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Hvem kan delta?

Dette er en tur for deg som har lyst å koble av fra kalde Norge, få ny motivasjon, kjenne på mestring og få masse treningsglede. Treningen kan tilpasses, og alle økter er frivillige. Du kan velge fritt hvor mange økter du ønsker å delta på. Det er lagt opp til både pauser og egentid og vi ønsker at du skal komme hjem med masse overskudd og energi! Vårt mål er at du skal få drive med ting du allerede liker, oppdage nye og spennende aktiviteter og bli inspirert gjennom å teste litt forskjellig.


Instruktørene

Charlotte Karlsen

Charlotte Karlsen

Charlotte Karlsen er journalist og personlig trener med fordypning i blant annet skadeforebyggende og rehabiliterende trening, mentaltrening og CrossFit. Hun har lang erfaring som gruppeinstruktør og med treningsreiser og jobber til daglig med online coaching og markedsføring. Charlotte er mamma til tre og elsker utfordringene ved å balansere et hektisk familieliv med helse og trening.

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen er utdannet innen markedsføring og har i flere år jobbet i mediebransjen. Hun har kronisk migrene og synes dagene var tøffe på kontor. 2021 tok hun steget, tok utdannelse i personlig trener, kostholdsveileder og rehab trainer og sa opp jobben og begynte for seg selv både som personlig trener på senter og online coaching. Camilla har masse energi og mange smil på lager. Hun er opptatt av at kroppen skal være i balanse både fysisk og psykisk og hun virkelig elsker den nye hverdagen der hun kan hjelpe andre mennesker til en mer fysisk aktiv hverdag


Hotellene

 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort