Treningsreise med Camilla og Charlotte

Treningsreise med Charlotte & Camilla

Dette har vi drømt om lenge, og nå skjer det endelig! En hel uke med masse moro, drøssevis av smil, mye latter og ikke minst variert trening der du skal få kjenne på både mestring og treningsglede. 

Turen går til Fuertventura og Apollo Sports flotte treningshotell, La Pared- powered by Playitas. Hotellet har fine treningsarealer, der vi kommer til å boltre oss og ligger rett ved en fantastisk surfestrand. Målet vårt er at du skal få en uke der du virkelig får koblet av, få ny input på trening og virkelig får motivasjon til å fortsette med treningen gjennom vinteren vi har i vente. Dette er den perfekte oppladning inn i den mørke og kalde vinteren! Både Charlotte og Camilla brenner for fysisk aktivitet og hva det gjør med kroppen din både fysisk og psykisk. De følelsene vil vi så gjerne at du også skal få kjenne på.

Det blir en uke med alt fra styrke, HIIT, Crossfit, løping og yoga. Så gjett om denne turen skal bli variert og noe for enhver smak! Fordi vi ser viktigheten av både trening og hvile, vil vi tilby minimum to treningsøkter hver dag med ulik intensitet og mulighet for å velge etter dagsform og ønske. Avslapning og uttøying vil være egne seanser! I tillegg til mulighet for å ta det piano mellom det oppsatte programmet, naturligvis.

Slik blir uka

 • Før frokost: Løping/ yoga
 • Frokost buffé
 • Egentid ved strand/basseng
 • Lunsjtrening: WOD/bootcamp/HIIT
 • Felles lunsj
 • Egentid ved strand/basseng
 • Ettermiddagsøkt: Styrke/ stretching
 • Egentid
 • Felles middag
 • Sosialt

 

Informasjon og bestilling

 

Pris fra: 13 998,-

Dato: 3. - 10. november 2023

Avreisested: Oslo, Gardemoen

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Dette er inkludert:       

 • Fly tur/retur inkl bagasje
 • Transport t/r hotellet
 • Mat på flyet
 • Del i dobbeltrom                   
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag- drikke ikke inkludert
 • Trening med Camilla og Charlotte
 • Goodiebag

* Enkeltromstillegg 2500,-

Begrenset antall plasser. Maks 30

Bestill treningsreisen til Fuerteventura

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Hvem kan delta?

Dette er en tur for deg som har lyst å koble av fra kalde Norge, få ny motivasjon, kjenne på mestring og få masse treningsglede. Treningen kan tilpasses, og alle økter er frivillige. Du kan velge fritt hvor mange økter du ønsker å delta på. Det er lagt opp til både pauser og egentid og vi ønsker at du skal komme hjem med masse overskudd og energi! Vårt mål er at du skal få drive med ting du allerede liker, oppdage nye og spennende aktiviteter og bli inspirert gjennom å teste litt forskjellig.


Instruktørene

Charlotte Karlsen

Charlotte Karlsen

Charlotte Karlsen er journalist og personlig trener med fordypning i blant annet skadeforebyggende og rehabiliterende trening, mentaltrening og CrossFit. Hun har lang erfaring som gruppeinstruktør og med treningsreiser og jobber til daglig med online coaching og markedsføring. Charlotte er mamma til tre og elsker utfordringene ved å balansere et hektisk familieliv med helse og trening.

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen er utdannet innen markedsføring og har i flere år jobbet i mediebransjen. Hun har kronisk migrene og synes dagene var tøffe på kontor. 2021 tok hun steget, tok utdannelse i personlig trener, kostholdsveileder og rehab trainer og sa opp jobben og begynte for seg selv både som personlig trener på senter og online coaching. Camilla har masse energi og mange smil på lager. Hun er opptatt av at kroppen skal være i balanse både fysisk og psykisk og hun virkelig elsker den nye hverdagen der hun kan hjelpe andre mennesker til en mer fysisk aktiv hverdag


Hotellet

 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas