Smilepuls med Camilla & Charlotte

La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura eller Levante – powered by Playitas, Rhodos

I november går turen til La Pared - powered by Playitas på Fuerteventura og i mai til Levante - powered by Playitas på Rhodos. La Pared ligger rett ved en fantastisk surfestrand og Levante har masse vannsportmuligheter om du vil prøve det. Målet vårt er at du skal få en uke der du virkelig får koblet av, få ny input til trening og virkelig får motivasjon til å fortsette med treningen gjennom vinteren eller sommeren.

Det blir en uke med alt fra styrke, HIIT, Crossfit, løping og yoga. Så gjett om denne turen skal bli variert og noe for enhver smak! Fordi vi ser viktigheten av både trening og hvile, vil vi tilby minimum to treningsøkter hver dag med ulik intensitet og mulighet for å velge etter dagsform og ønske. Avslapning og uttøying vil være egne seanser! I tillegg til mulighet for å ta det piano mellom det oppsatte programmet, naturligvis.

Slik blir uka

FREDAG 3.11:
Ankomst hotellet ca 14.30
16.30: Kickstart Bootcamp

LØRDAG 4.11:
07.30-8.30: Morgentur løp/jogg + dynamisk oppvarming 
12:00-13:00: WOD (workout of the day)
17:00-18:00: Yin yoga/stretch 

SØNDAG 5.11:
07.30-8.30: HIIT med kun kroppsvekt (Camilla) 
17:00-18:00: Styrketrening (Charlotte)

MANDAG 6.11:
07.30-8.30: Morgentur løp/jogg + dynamisk oppvarming 
11:00-12:00: WOD (workout of the day)
18:00-19:00: Kveldsyoga på stranda (Charlotte)

TIRSDAG 7.11:
7.30-8.30:  Morgentur løp/jogg + dynamisk oppvarming 
Hviledag 

ONSDAG 8.11:
7.30-8.30: Real svettefest (Charlotte)
12:00-13:00: LunsjCORE (Camilla)
17:00-18:00: Ballspill 

TORSDAG 9.11:
07.30-8.30: Morgenyoga på klippen 
12:00-13:00: Tennis 
17:00-18:00: FELLESØKT - EYDA 

FREDAG 10.11:
Avreisedag morgentur med ønsket intensitet

*Med forbehold at det kan bli noen endringer.

Informasjon og bestilling

Pris fra: 13 998,- FULLBOOKET!
Dato: 3. - 10. november 2023
Avreisested: Oslo, Gardemoen
Hotell: La Pared – powered by Playitas

Utreise 3. nov. kl. 6.55/ankomst Fuerteventura kl. 11.35
Hjemreise 10. nov kl. 12.35/ankomst Oslo kl. 19.10

Ønsker du å stå på venteliste? Send en e-post til [email protected]


Pris fra : 15 598,-
Dato:
26. mai-2. juni 2024
Avreisesteder: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim
Hotell: Levante – powered by Playitas

Dette er inkludert:       

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom                   
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag- drikke ikke inkludert)
  • Trening med Camilla og Charlotte
  • Goodiebag fra EYDA.noatatreningsutstyr.no og tights.no

* Enkeltromstillegg La Pared 2500,-
* Enkeltromstillegg Levante 3000,-

Bestill treningsreise til Levante

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Hvem kan delta?

Dette er en tur for deg som har lyst å koble av fra kalde Norge, få ny motivasjon, kjenne på mestring og få masse treningsglede. Treningen kan tilpasses, og alle økter er frivillige. Du kan velge fritt hvor mange økter du ønsker å delta på. Det er lagt opp til både pauser og egentid og vi ønsker at du skal komme hjem med masse overskudd og energi! Vårt mål er at du skal få drive med ting du allerede liker, oppdage nye og spennende aktiviteter og bli inspirert gjennom å teste litt forskjellig.


Instruktørene

Charlotte Karlsen

Charlotte Karlsen

Charlotte Karlsen er journalist og personlig trener med fordypning i blant annet skadeforebyggende og rehabiliterende trening, mentaltrening og CrossFit. Hun har lang erfaring som gruppeinstruktør og med treningsreiser og jobber til daglig med online coaching og markedsføring. Charlotte er mamma til tre og elsker utfordringene ved å balansere et hektisk familieliv med helse og trening.

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen er utdannet innen markedsføring og har i flere år jobbet i mediebransjen. Hun har kronisk migrene og synes dagene var tøffe på kontor. 2021 tok hun steget, tok utdannelse i personlig trener, kostholdsveileder og rehab trainer og sa opp jobben og begynte for seg selv både som personlig trener på senter og online coaching. Camilla har masse energi og mange smil på lager. Hun er opptatt av at kroppen skal være i balanse både fysisk og psykisk og hun virkelig elsker den nye hverdagen der hun kan hjelpe andre mennesker til en mer fysisk aktiv hverdag


Hotellene

 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas