Treningstur for seniorer med Siri Linn & Kjetil

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels, Kreta

Vi gjentar suksessen med treningstur for eldre til Kreta, og har satt opp ny tur i samarbeid med Apollo Sports. Siri Linn og Kjetil tar dere med på en aktiv, sosial, uforglemmelig og minnerik tur. Det blir fokus på positive opplevelser gjennom mat, kultur, tilpasset trening og sosialt samvær. Vi har fokus på folkehelse og aktive eldre, og inviterer deg og dine venner til nydelige Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels i Kolymbari på Kreta.


Hva kan du forvente deg? 

Det sosiale aspektet av treningen er særdeles viktig for å opprettholde gode treningsvaner livet ut, samt tilhørighet i gruppe gir økt livskvalitet for mange. Og det beste av alt; det er aldri for sent å starte! Vi hjelper deg til å komme i gang, eller opprettholde din nåværende aktivitet. Treningene er lagt opp til at alle kan delta, og du velger selv hvor mange økter du vil trene.


Om uka

Det blir en gruppetreningsøkt hver dag hvor alle kan delta (enkel styrke, balanse, stretching, mage og rygg). I tillegg blir det ekstra og valgfrie økter i løpet av uka slik som bassengtrening, sykkeltrening, powerwalk og rolige spaserturer på stranda. Vi skal nyte gode måltider i fellesskap og fine samtaler.  Det blir olivenolje testing og vinsmaking for de som vil være med på det.

Program kommer senere. 

Informasjon og bestilling

Pris fra: 16 849,-

Dato: 14.-21. sept. 2024

Avreisested: ÅlesundOslo, Stavanger, Bergen og Trondheim

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Dette er inkludert:       

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom*                  
  • All Inclusive
  • Trening i følge program

* Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill treningstur

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss: [email protected]

 


Hvem kan delta?

Velkommen til deg som ikke har trent på en stund, trener jevnt og trutt eller vil starte på’n igjen. Det viktigste er at du vil ta vare på egen helse, og bli bevisst på hva god form og sterke muskler betyr for både kropp og sinn. Vi vil tilrettelegge øvelser og tempo for deg og ditt nivå. På løpe/gå-turene er det alltid med en ekstra instruktør.


Instruktørene


 

Siri Linn Opsahl

Siri Linn Opsahl

Siri linn er 45 år, har tre barn og bor i fagre Stryn. Hun har lang fartstid i treningsbransjen, er idrettspedagog, har utviklet eget treningskonsept for eldre og er grûnder av BasisBall. I 2006 startet hun opp med trening for eldre, og dette har gitt henne en solid erfaring med å trene eldre i gruppe. Siri Linn er genuint interessert i bevegelse, utfordre kroppen på den måte den trenger mtp utvikling, mestring og økt livskvalitet.

Kjetil Svarstad

Kjetil Svarstad

Kjetil er 40 år, har to barn og er samboer til Siri linn. Han jobber som superrådgiver for lærlinger, elsker å reise og er en glagutt som skaper stemning, samt har ansvar for logistikk og alt rundt i kulissene på turen. Kjetil er en mann med gode samtaler, og du vil ikke gå glipp av han sine spaserturer langs stranda.


Hotellet


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta er et pent Apollo Sports-hotell av høy standard. Her bor du nært stranda med All Inclusive. Hotellet har et spa som tilbyr et brett utvalg av fasiliteter og behandlinger. På hotellet finnes det dessuten manga og bra sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og bra løping i nærområdet. Cavo Spada var treningsleir for den svenske OL troppen i forkant av vinter OL i Sør-Korea 2018.  

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels