En fullspekket uke med dans, cardio og yoga med Live

Live Lenning er tidligere danser, utdannet personlig trener og yogainstruktør. Så denne uken vil du få mye variert trening av vår gjesteinstruktør. Hun er lidenskapelig opptatt av gruppetrening noe du vil merke i alle hennes timer. Hennes motivasjon er å se masse smil og glede og en ekte godfølelse etter hver økt


Beskrivelse av timene

Dance Party
En herlig danseinspirert time med fengende musikk og treningsglede. Elsker du å danse? La deg rive med på forskjellige dansestiler. På denne timen er det litt koreografi, men det er ikke noe rett og galt og ikke om å gjøre å være flink. Vi slipper oss løs og har det gøy, da kommer treningseffekten uten at du egentlig er klar over det. Love 2 Dance gir skikkelig party-følelse!

Zumba 
Dette er en gledespredende time som får hjertet til å slå raskere, svetten til å sile og smilet til å bli sittende. Herlige latinske rytmer og dansbar verdensmusikk smeltet sammen til et fyrverkeri av en danseøkt. Enkle trinn å følge med høy treningseffekt. En sang per sjanger, det er flere sjangre i ZUMBA.

Cardio Party
Dette er den ultimate kondisjonstimen! Her får du kjenne på hjertepumpa til kul musikk og enkle trinn. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi det lille ekstra. Du kan bli med på denne timen uansett utgangspunkt. Instruktøren vil sørge for at du får treningseffekt enten du er nybegynner eller godt trent.

Bootcamp
Tøff og høyintensiv trening med styrke og kondisjonsintervaller. Her får du trent styrke på alle muskelgrupper pluss hjertepumpa. Timen er perfekt for deg som ønsker både en real utfordring og variasjon i løpet av treningen. Instruktøren sørger for å holde deg topp motivert og at du får trening ut ifra ditt utgangspunkt og med riktig teknikk. Burpees? Selvfølgelig!

Yoga
Denne timen er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen i takt med din egen pust. Her gjør vi klassiske og grunnleggende yogaøvelser. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer slik at du føler mestring uansett utgangspunkt. Dette er en perfekt time for å legge fra seg stress og kjenne på å være tilstede i både kropp og sinn.

Strength Boost
Ren styrketime for hele kroppen. Her kjøres sett og repetisjoner med bruk av vekter. Vi tar for oss hver muskelgruppe gjennom timen. Her blir du inspirert til å ta i det lille ekstra med instruktør som heier på deg gjennom hvert eneste løft til kul musikk.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

  • 29. mai-5. juni 2023 på Sivota Retreat – powered by Playitas, Sivota
  • 25. juni-2. juli 2023 på Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Avreiser fra Oslo

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Live Lenning
  • Hotell & treningsanlegg av topp klasse.

Bestill reise til Sivota Retreat – powered by Playitas

Bestill reise til Porto Myrina – powered by Playitas  

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan være med?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Live sørger for at det er plass til alle og at alle får en fin og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er inkludert når du bor på hotellet den aktuelle uka og ingen forhåndspåmelding kreves!


Instruktøren

Live Lenning

Live Lenning

Live jobber til daglig som senterleder på Sats. Hun er tidligere danser og er mest kjent for sine dansetimer som tar med seg energi til et nytt nivå. Hun er utdannet personlig trener, er yogainstruktør og sertifisert gruppetreningsinstruktør med erfaring på over 25 år.

«Å være treningsinstruktør med gruppetimer er min store lidenskap!

Felles treningsglede gir masse ekstra energi og treningseffekt. Jeg brenner for å motivere og gi det lille ekstra. Som utdannet personlig trener vil jeg også sørge for at hver enkelt deltaker føler seg ivaretatt på teknikk og utførelse. Min motivasjon er å se masse smil og glede og den følelsen deltakerne sitter igjen med etter hver økt» 


Om hotellene

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas