Naardic Treningscamp til Fuerteventura oktober 2022!

Bli med blant andre Yngvar Andersen og Annema Refsnes fra Naardic på treningscamp til La Pared på Fuerteventura 21. - 28. oktober! Det blir en herlig uke fylt med treningsglede, dyktige instruktører med sol og bad i flotte omgivelser. Du reiser hjem sprekere og med mer energi!

Dette er en uke med påfyll for både hodet og kroppen. Det vil være et bredt utvalg av treningstimer fra morgen til kveld. Det blir alt fra Hiit, styrke og spinning til yoga og meditasjon. Du velger selv hva du vil gjøre, hvor mye og hvor hardt du vil trene. Utenom trening blir det mulighet til å delta på motivasjonsforedrag. Og har du hatt en hemmelig drøm om å kunne surfe er det mulig å melde seg på surfekurs rett ved hotellet. Det blir tid til avkobling, sol, bad, god mat og sosialt samvær. Vi vil at du skal reise hjem med masse ny energi og treningsmotivasjon!

 

Timebeskrivelser                                                                                                  Program for uka


Hvem kan delta?

Turen passer for alle som liker å være i aktivitet, verdsetter sosialt samvær og nye opplevelser. Det vil være mulighet for individuell tilpasning og her deltar alle ut fra sine egne forutsetninger og interesser.

Informasjon om bestilling

 

Pris: 15 298,-

Dato: 21.-28. oktober 2022

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Avreise fra Oslo. 

Prisen inkluderer:

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport
  • Mat om bord i flyet
  • Del i dobbeltrom
  • Helpensjon
  • Trening med trenere fra Naardic

​​​​​​*Enkeltromstillegg 2 500,-

Bestill treningscampen med Naardic

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: 
E post: [email protected]


 

Instruktørene på treningscampen

Anne Ma

Annema Refsnes

Annema er med-gründer av Naardic og har jobbet som personlig trener de siste 10 årene. Hun har spesialisert seg på effektive timer der hele kroppen jobber med alt fra styrke, balanse, og kondisjon til koordinasjon, kroppsbeherskelse og pust. I tillegg er hun dyktig på å variere både øvelser og økter slik at du aldri blir lei.

Anne

Anne Wangensteen

Anne har 10 års erfaring som treningsinstruktør, personlig trener og kostholdsveileder. Annes treningsøkter er varierende, utfordrende og effektive, tilpasset alle nivåer. Hun er i sitt ess når hun kan formidle treningsglede og inspirere deg til å yte litt ekstra.

Yngvar

Yngvar Andersen

Yngvar har 20 års erfaring som trener og er kanskje Norges mest kjente treningsprofil. Han gir deg effektive og morsomme sirkeløkter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere. Yngvar er kjent for å alltid få en til å yte det siste lille ekstra, slik at du får maks igjen for økta.

Rebecca Loos

Rebecca Loos

Rebecca er utdannet i Ashtanga, Yin, Restorative, Yoga Nidra, Senior og barneyoga. Hun er en blid og lidenskapelig lærer som som liker å spre god energi til alle rundt henne. Hun underviser på engelsk og norsk, og i tillegg til å undervise hos oss driver hun Yoga Hemsedal AS. Rebeccas hovedpraksis er Ashtanga yoga, men hun har tro på at variasjon er nøkkelen til en sunn kropp og god mental helse. Hun elsker å være ut i fjell og natur, løpe med hunden sin, trene mobilitet og styrke, og roe ned med Restorative og Yoga Nidra om kvelden. Rebecca´s mål som yogalærer er å gjøre yoga tilgjengelig for alle aldre og nivåer.


 

Hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas