Treningsreise med NAARDIC

Playitas Resort, Fuerteventura

Bli med Annema Refsnes, Yngvar Andersen, Rebecca Loos og Anne Wangensteen fra NAARDIC på treningscamp til Playitas på Fuerteventura 18. - 25. oktober 2024! Det blir en herlig uke fylt med treningsglede, dyktige instruktører med sol og bad i flotte omgivelser. Du reiser hjem sprekere og med mer energi!


Om uka

Det vil være et bredt utvalg av treningstimer fra morgen til kveld. Det blir alt fra HIIT, styrke og løping til yoga og meditasjon. Du velger selv hva du vil gjøre, hvor mye og hvor hardt du vil trene. Utenom trening blir det samling med trenerne med prat om motivasjon, mestring og du vil få masse gode tips til en bedre hverdag. Og har du hatt en hemmelig drøm om å kunne surfe er det mulig å melde seg på surfekurs rett ved hotellet. Det blir tid til avkobling, sol, bad, god mat og sosialt samvær. Vi vil at du skal reise hjem med masse ny energi og treningsmotivasjon!


Timebeskrivelse

Dette er eksempel på noen av de treningstimene du kan forvente deg. 

HIIT er en høyintensiv intervalltrening med svettegaranti.

MINIBAND er trening med miniband er kreativt og gøy samtidig som det kan være hardt.  

KETTLEBELL er en fantastisk treningsform for å bli sterkere og bygge muskler. Man jobber gjerne med lettere vekter, men også mer dynamisk. Noe som reduserer risiko for skade.

YOGA & MEDTIASJON inneholder ulike former for yoga og meditasjon som passer for alle. Instruktør er fantastiske instruktør Rebecca Loos.

BODYFLOW er trening av hele kroppen med kun egen kroppsvekt og animal flow øvelser.

PULS & PUSH er en økt delt inn i bolker der det er fokus på styrke for overkropp med vekter og kondisjonsøvelser med egen kroppsvekt. Vi holder pulsen lav mens vi jobber med styrke og høy når vi jobber med kondisjon. Her blir du utfordret på eget nivå og får mulighet til å pushe dine egne grenser.


Program

Se hele programmet


Hvem kan delta?

Turen passer for alle som liker å være i aktivitet, verdsetter sosialt samvær og nye opplevelser. Det vil være mulighet for individuell tilpasning og her deltar alle ut fra sine egne forutsetninger og interesser.

 

Informasjon og bestilling

Pris: 18 648,-

Dato: 18.-25. okt. 2024

Hotell: Playitas Resort

Avreise: Oslo 

Inkludert:

  • Fly tur & retur
  • Bagasje & håndbagasje
  • Transport tur/retur hotellet
  • Mat om bord i flyet
  • Del i dobbeltrom*
  • Halvpensjon frokost og middag + en middag på en à la carte-restaurant
  • Trening med trenere fra NAARDIC
  • Topp hotell og treningsfasiliteter 

​​​​​​*Enkeltromstillegg 3 000,-

Bestill

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: [email protected]


 

Om instruktørene 


 

Annema

Annema Refsnes

Annema er med-gründer av Naardic og har jobbet som personlig trener de siste 14 årene. Hun har spesialisert seg på effektive timer der hele kroppen jobber med alt fra styrke, balanse, og kondisjon til koordinasjon, kroppsbeherskelse og pust. I tillegg er hun dyktig på å variere både øvelser og økter slik at du aldri blir lei.

Anne

Anne Wangensteen

Anne har 10 års erfaring som treningsinstruktør, personlig trener og kostholdsveileder. Annes treningsøkter er varierende, utfordrende og effektive, tilpasset alle nivåer. Hun er i sitt ess når hun kan formidle treningsglede og inspirere deg til å yte litt ekstra.

Yngvar

Yngvar Andersen

Yngvar har 20 års erfaring som trener og er kanskje Norges mest kjente treningsprofil. Han gir deg effektive og morsomme sirkeløkter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere. Yngvar er kjent for å alltid få en til å yte det siste lille ekstra, slik at du får maks igjen for økta.

Rebecca Loos

Rebecca Loos

Rebecca er utdannet i Ashtanga, Yin, Restorative, Yoga Nidra, Senior og barneyoga. Hun er en blid og lidenskapelig lærer som som liker å spre god energi til alle rundt henne. Hun underviser på engelsk og norsk, og i tillegg til å undervise hos oss driver hun Yoga Hemsedal AS. Rebeccas hovedpraksis er Ashtanga yoga, men hun har tro på at variasjon er nøkkelen til en sunn kropp og god mental helse. Hun elsker å være ut i fjell og natur, løpe med hunden sin, trene mobilitet og styrke, og roe ned med Restorative og Yoga Nidra om kvelden. Rebecca´s mål som yogalærer er å gjøre yoga tilgjengelig for alle aldre og nivåer.


Hotellet


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort