Padel med Apollo

Padel & Padelreiser – Finnes på flere av våre hoteller

Padel – trendsporten som har seilt opp til å bli en stor favoritt med spillere i alle aldre. Hva er vel bedre enn å kombinere sol og strand med å spille padel?

Padel er den nest største sporten i Spania og det er blitt like vanlig at familien spiller sammen, som med vennegjengen. På våre hoteller er været herlig med sol og behagelig varme – og padel spiller vi selvsagt utendørs!

Vi tilbyr Padelpakker til Fuerteventura, Limnos og Sivota. Les om dem her. 

Kjenner du ikke så godt til denne sporten men er nysgjerrig? Les hva Apollos Sportssjef sier om denne nye trenden


Her kan du spille padel:

Favoritthotell med padelbaner

Sivota Retreat - powered by Playitas, Sivota

Sivota Retreat - powered by Playitas er et fint hotell med 4 soler som ligger flott til på det greske fastlandet. Her er det 3 nybygde padelbaner. Gruppecoaching 1-2 timer/dag er inkludert! Utstyr kan leies. Vi arrangerer også gruppespill. 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

Porto Myrina - powered by Playitas er et hyggelig hotell med fire soler som ligger på den mer ukjente øya Limnos. Det er 3 nybygde baner her og det tilbys gruppecoaching 1-2 timer/dag er inkludert! Utstyr kan leies. Vi arrangerer også gruppespill.

Les mer og bestill Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Plomari, Lesvos

Vårt unike og lekre Mondo Boutique-hotell Porto Plomari på Lesvos er et nytt hotell. Her er det en padelbane så her kan du teste denne nye trenden i spesielle omgivelser og kombinere med sol og bad. Denne store øya har mye å by på for deg som vil bli kjent med det ekte Hellas. 

Les mer om Porto Plomari

Playitas Resort, Fuerteventura

Playitas Resort er et anlegg med fire solers standard og et mekka for den sportsinteresserte. Her tilbys hotellrom, leiligheter og villaer på ett og samme område. Anlegget har hele fire padelbaner. Vi tilbyr baneleie, gruppespill, individuelt spill og coaching (mot avgift).

Les mer om Playitas Resort

Lær deg mer om padel

Hvordan spilles padel?

Hvordan spiller du padel?

Det letteste er å beskrive Padel (eller padeltennis) som en blanding mellom tennis og squash. Det spilles på en bane med to banehalvdeler som er adskilt med et nett, akkurat som med tennis. I tillegg bruker vi veggene i padel, noe som minner mer om squash.

Det er lett å lære seg spillet, noe som er en av grunnene til at padel har blitt så populært. Hvem som helst kan spille, gammel som ung og erfaren som nybegynner.

Padelrackerten minner om tennisracket, men har ingen strenger – men mange små hull. Det går fint å bruke vanlige tennisballer eller en litt mindre variant av tennisballer. Poengsettingen er akkurat som i tennis og man spiller ofte dobbel mellom to par med spillere.

Visste du dette om padel?

 • Padel er Spanias nest største sport
 • Argentina har over 4 millioner spillere
 • Padel ble spilt på cruiseskip allerede på 1920-tallet.
 • Sverige fikk sin første padelbane i 1998
 • Størrelsen på banen er 10m x 20m
 • Forskjellen på en padelball og en tennisball er trykket i ballen
Padelbaner på Kanarieøyene

Padelbaner på Kanariøyene

Padel på Fuerteventura

Vil du spille padel på vakre Fuerteventura? Vi tipser deg om padelsenteret i Costa Calma der du kan velge blant fire baner som holder åpent året rundt. Banene er omgitt av palmer og grønne områder. Nær banene finnes det en bar å henge ved mellom settene.

På Fuerteventura finnes også vårt store sporthotell Playitas Resort med blant annet Kanariøyenes største gym, tennisbaner, sykkelsenter og et olympisk 50-meters basseng. Vil du ha en blanding av en herlig ferie med sport og trening er dette det selvsagt valget. Vil du spille padel på Playitas? Send en forespørsel til vår gruppeavdeling via skjemaet nedenfor for å finne din perfekte padelbane!

Padel på Gran Canaria

Frister populære Gran Canaria, så anbefaler vi padelsenteret Holycan Tennis & Padel Club. Her venter 3 padelbaner og det er enkelt å leie alt av utstyr som du trenger. Blir du frelst og vil kjøpe eget utstyr så finnes det i tillegg en padelshop. Selvsagt finner du også her både bar och café om du skulle føle for litt hvile i sola.

På Kanariøyene tilbyr vi:

 • Bestill padel med priser fra 5€/time
 • Bestill transport til og fra padelbanen
 • Spill padel på utendørsbaner
   

Slik bestiller du

Ta kontakt med vår gruppeavdeling som vil hjelpe deg med å bestille padel med Apollo på Playitas. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden. Vi ser til at du får spille padel på en bane etter dine ønskemål.

Anbefalte padelhotell

Alle våre favoritthotell med padelbaner anbefales av
Dansk Padel forbund, DPF.

Kontakt oss for mer informasjon:

Telefon 21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-14.00