Fottur på Madeira med PT Charlotte Akselsen – april 2025!

Melia Madeira Mare, Funchal

Bli med PT Charlotte Akselsen på en helt fantastisk og aktiv opplevelsesreise til magisk vakre Madeira!

Det er med god grunn at denne øya blir regnet blant en av verdens vakreste, og at den blir kalt blomsterøya! Det er så utrolig frodig og vakkert her, og det skal vi ut og utforske! Vi skal bo på det fine Hotell Melia Mare 4+ med beliggenhet rett ut mot Atlanterhavet, og kun 2,5 km fin gåavstand til den hyggelige hovedstaden Funchal!


Om uka

Vi får oppleve imponerende flotte og varierte vandringer i helt fantastisk natur, som nesten tar pusten fra deg! Charlotte har leid inn en lokal guide, som tilrettelegger turer litt utenom de mest kjente og trafikkerte vandringene, så vi får se det unike og litt mer urørte Madeira! Vi skal bestige Madeiras vakre og litt bratte fjell, og vi skal gå noen fine levadaer og fotturer, der terrenget er mindre krevende.

Levada er nesten 600 år gamle vanningskanaler, der vannet hentes fra regnvann fra fjellene i nord, og føres til de bratte skråningene i sør. De går på kryss og tvers av øya, og strekker seg over mer enn 2000 km. Med næringsrik jord og nok vann, er det helt utrolig hva de får til å dyrke i disse bratte skråningene sine, som igjen er med på å gjøre øya så frodig og vakker, med både nyttevekster, trær og blomster.

Vi får oppleve de imponerende vulkanske havbassengene, og vi får med oss noen severdigheter og små sjarmerende landsbyer også. Vi skal gjøre oss litt kjent i den koselige byen og hovedstaden Funchal. Her finner du vakre parker, imponerende marked med frukt/blomster/krydder/tørket frukt/fisk mm, den koselige gamlebyen med trange smug, mange veggmalerier, koselige restauranter og barer, taubane, rullestrand, Ronaldo museum mm.

Dette får dere informasjon om underveis.


Treningen

Siden vi har med en personlig trener som reiseleder, skal vi også få inn noen deilige og effektive utetreninger. Disse timene vil bestå av styrke, kondisjon og bevegelighets trening, med havutsikt du bare kan drømme om. Timene tilpasses så de kan utføres av de fleste.


Måltidene

Uten mat og drikke, duger helten ikke, og vi skal både yte og nyte! Madeira er kjent for sitt smakfulle kjøkken og gode viner! Det er 3 felles middager, 2 lunsjer og 1 Afternoon tea inkludert. Hotellet serverer oss frokost hver dag! På noen av utfluktene er det restauranter vi kan spise på, og på andre turer kan vi som oftest bestille ferdige piknik pakker på hotellet, eller kanskje handle inn litt mat selv.

Mer informasjon får dere underveis.

 

NY TUR! Pris fra: 16 998,-

Dato: 8.-15. april 2025

Avreisested: Oslo

Hotell: Melia Madeira Mare

Dette er inkludert:       

 • Direktefly tur/retur
 • 23 kg bagasje og håndbagajse
 • Transport tur/retur hotellet
 • Del i dobbeltrom* inkl frokost
 • 3 middager
 • 2 lunsjer
 • 1 Afternoon tea
 • 1 byvandring i Funchal
 • 4 vandringsturer av ulike vanskelighetsgrader med privatbuss og lokalguide 
 • Se flere av Madeiras spennende severdigheter og koselige landsbyer
 • Utetreninger med PT Charlotte

* Enkeltromstillegg 2 712,-

Maks 15 plasser. 

Bestill turen

Ta kontakt på: [email protected]

 


Hvem kan delta?

Denne turen passer for deg som har gått litt før, og som er i grei form. Du trenger ikke å være supermosjonist, og det er forskjellige vanskelighetsgrader på de turene vi skal på, fra ca 8-15 km i variert terreng. Naturen her er rett og slett for vakker til at vi kan skynde oss, så vi vil gå i forholdsvis rolig tempo, så vi kan nyte utsikten og ta masse fine bilder! Du velger selv hva du vil delta på, og ønsker du en fridag, så er det selvsagt også helt greit!

Det er maks 15 plasser på denne turen!

Det vil bli opprettet en egen Facebook gruppe i forkant av turen for de som har meldt seg på. Her vil det bli litt informasjon før og under turen, bli litt kjent med hverandre, og vi kan dele bilder her. Send en e-post til Charlotte om du vil være med i gruppa, og dersom du har noen spørsmål, angående turen.

Du kan følge henne på Facebook.

 


Turleder og trener


 

Charlotte Akselsen

Charlotte Akselsen

Charlotte er en sporty, bereist, positiv og eventyrlysten reiseleder med mye humor og latter. Hun er 50 år, gift og har 2 voksne barn. Hun er utdannet personlig trener, rehab trener, kostholdsveileder, coach og mentaltrener. Hun har jobbet som selvstendig personlig trener i 11 år. De fleste av timene sine har hun ute. Hun har hatt flere aktive opplevelsesreiser i inn og utland de siste årene, og hun elsker aktive reiser. Madeira er absolutt en favoritt!

Motto: Trening og kosthold for god helse! Vi yter, og vi nyter!


Om hotellet


 

Melia Madeira Mare

Populære Melia Madeira Mare ligger i kort avstand til strandpromenaden i Funchal og byr på en flott utsikt over Atlanterhavet. Her er det teningsrom med frie vekter og maskiner. Sykkelsal for gruppetrening. I den herlige spaavdelingen kan du benytte det oppvarmede bassenget. Pass på å unne deg en behandling i det lekre spaet. Hotellet har et hyggelig bassengområde med et separat barnebasseng og en jacuzzi.

Les mer om Melia Madeira Mare