Yoga

Marit Meliza Andersen-Lopez

Velkommen til en uke med ekstra mye yoga på programmet når Marit Meliza Andersen-Lopez er gjesteinstruktør på Porto Myrina – Powered by Playitas.


Om uka

Om du har praktisert mye yoga før eller om du er helt nybegynner, vil Marit gi deg utfordringer eller en trygg måte å bli kjent med yoga på. Du vil i løpet av denne uka lære mer om den beroligende "Ujjayi"-pusten, som lar deg dykke dypere inn i øvelsene ved å gi slipp på spenninger. Denne type yoga handler om å være til stede i øyeblikket og å følge din egen pust. Yoga er for alle som puster, og øvelsene er en refleksjon av pusten.


Timebeskrivelser

Hatha-Yin Yoga timene våre fokuserer vi på å bevege oss inn i stillingene i harmoni med pusten. Etter en dynamisk start, avslutter vi med en Yin Yoga-sekvens hvor vi utforsker dype, forlengete stillinger. Vi beriker opplevelsen med eteriske oljer, og skaper et rom for duft, avspenning og berikende Yin Yoga-øvelser som nærer både kropp og sjel.

Vinyasa flow yoga her beveger vi oss i serier som bygges opp under timen. Her bruker vi pusten, musikk, eteriske oljer og "flyter" oss etter pusten.

Mindfull restorativ yoga denne formen for yoga fokuserer på å oppnå avslapning og å hvile seg inn i stillingene. Sentralt står nervesystemet og dets evne til avspenning, støttet av behagelig og adekvat støtte for kroppen. Det er en praksis som inviterer til å slippe spenninger og finne dyp ro gjennom en bevisst tilstedeværelse i hver stilling.

Familie Yoga dette er en time for hele familien som er tilpasset barnet først og fremst. Musikk, lek og yogastillinger som vi gjør sammen og tilpasser underveis.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

1.-8. sept. 2024 Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos.

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Marit Meliza.
  • Aktiviteter i følge hotellets eget program
  • Topp hotell & treningsanlegg.

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas  

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren


 

Marit Meliza Andersen-Lopez

Marit Meliza Andersen-Lopez

Marit Meliza startet sin reise som yogalærer i 2011. To år senere fikk hun en datter, og gjennom svangerskapet og fødselen var yogaen hennes faste støtte. Nå, som mor og yogalærer, deler de gleden av å praktisere yoga sammen i hverdagen. Marits undervisning er basert på Ha-Tha Yoga, en mild form som er tilgjengelig for alle. Hun bringer alltid med seg prinsippene til T. Krishnamacharya, som hun har lært fra sin dyktige mentor, Mark Whitwell.


Hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas