Cardio Week

Aktivitus

Bli med Aktivitus' erfarne og meriterte coacher til Apollo Sports-hotellene Sivota Retreat – powered by Playitas og Playitas Resort, og en uke fylt med svømming, løping og sykling!


Ukas program

Se eksempelprogram for ukene under.

*Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmene.

Sivota Retreat - powered by Playitas

20. mai Reisedag

21. mai Morgenjogg 20-30 min.  + EM Løpeteknikk 60 min.

22. mai Lengdeøkt sykkel 2-3 timer 

23. mai Morgenjogg 20-30 min. + ferelesning i treningslære/kondisjonsidrett 60 min.

2.  mai Sykkeløkt distanse med innslag av intervaller 90 min.-2 timer

25. mai Morgenjogg 20-30 min. + trenings for økt melkesyreterskel inkl. forelesning (maks 8 pers.) 90 min.

26. mai Lengdeøkt trail 90 min. 

27. mai Hjemreise

Playitas Resort

1.okt. Reisedag

2. okt. Morgenjogg 20-30 min.  + EM Løpeteknikk 60 min.

3. okt. Sosial morgensvømming + intervalløp

4. okt. Morgenjogg 20-30 min. + forelesning treningslære/kondisjonsidrett 60 min.

5. okt.  Lengdeøkt løping 90-120 min. 

6. okt.  Morgenjogg 20-30 min. + trenings for økt melkesyreterskel inkl. forelesning (maks 8 pers.) 90 min.

7. okt.  Sosial morgensvømming + konkurranse – Aquatlon

8. okt. Hjemreise


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike øktene, uansett nivå. Alle timer holdes på engelske. I tillegg gjesteinstruktørens økt kan du også delta i hotellets ordinære utvalg av sport og aktiviteter.​


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslenken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Sykkel - ta med egen eller leie?

Hvis du ønsker det er det mulig å ta med egen sykkel som spesialbagasje for en ekstra kostnad. Men det går selvsagt helt fint å leie sykkel på plass for hele uka om du vil. For turene sammen med guide så får deltagerne låne sykler. 

Å ta med egen sykkel

Vil du ta med deg din egen sykkel på reisen (mot ekstra kostnad) så må du bestille spesialbagasje på flyet samt legge til transport på reisemålet og det gjør du slik:

Trinn 1: Når du bestiller må du legge sykkeltransport til på reisemålet, det koster mellom 350-400 kr avhengig av reisemål. 

Trinn 2: Når du har bestilt reisen og mottatt din bestillingsbekreftelsen så må du logge inn på bestillingen via ”Min reise” på apollo.no. Du logger inn med bestillingsnummer og etternavn, klikker deg videre til fliken ”tillegg” og skroller helt ned til ”Forhåndsbestill sete og spesialbagasje” så vil du bli ført videre til aktuelt flyselskap der du enkelt kan bestille og betale for sykkelen ved å klikke på fliken ”ekstra bagasje”.

Merk at du bør legge sykkelfrakten på flyet så snart som mulig etter at du har mottatt bestillingsbekreftelsen da vi ikke kan garantere plass på flyet!

Sykkelen skal forsvarlig pakkes i egnet reisebag for sykkel. 

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktørene denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Dato & hotell: 

20.-27. mai 2024, Sivota Retreat – powered by Playitas, Sivota

1. -8. okt. 2024, Playitas Resort, Fuerteventura

Til Sivota avreise fra: Oslo og Trondheim
Til Fuerteventure fra: Oslo

Inkludert:          

  • All timene med gjesteinstruktørene  
  • Aktiviteter i følge hotellets ordinære program  
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Sivota Retreat

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktørene


 

Om Aktivitus

Aktivitus er Sveriges ledende selskap for kondisjonstester og coaching og har i en 12 års tid effektivisert sine kunders kondisjonstrening. Aktivitus jobber med fysiologiske tester, treningsprogram, teknikkanalyser, individuell PT samt trening i gruppe og henvender seg til eliteutøvere, mosjonister, idrettsklubber og bedrifter. Opp gjennom årene har Aktivitus gjennomført mer enn 12 000 fysiologiske tester og laget mer enn 5 000 individuelt tilpassede treningsprogram for alt fra nybegynnere til eliteutøvere. Aktivitus har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser og legger stor vekt på at alle deltagere skal få bra trening ut ifra sitt eget nivå. Treningsreiser i verdensklasse. 

Johan Hasselmark

Johan Hasselmark

Johan jobber som plassjef på Aktivitus Stockholm. Utdannet Sivilingeniør fra KTH, Reserveoffiser og en av Sveriges mest meriterte multisportutøvere. 30 års konkurranseerfaring i kondisjonsidrett og de siste 20 årene har han konkurrert på internasjonalt nivå i multisport/adventure racing og x-triatlon.

Jessica Unogård

Jessica Unogård

Jessica jobber som senior-coach og testleder på Aktivitus' klinikk i Stockholm. Hun er en populær coach så vel blant eliteutøvere som nybegynnere og coacher i et bredt spekter av idretter som løping, sykling, triatlon, multisport, swimrun og ocr. Hun er selv en ambisiøs kondisjonsutøver som i år tar sikte på å bli innstilt til å delta på ÖtillÖ - Swimrun VM.


Hotellene


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort