Treningsreise med Anne Marte & Catrine 

Vi gleder oss til å reise fra kulden og gjøre det vi er best på, spre treningsglede, humør energi og gode treningsøkter med deg!

Da Apollo fortalte oss at de skulle åpne et nytt sportshotell på Gran Canaria og lurte på om vi kunne tenke oss å holde en treningsreise dit var vi ikke vanskelige å be. Treningsreisene vi har hatt har vært med en enorm suksess både for deltakere og oss som trenere og å få muligheten til dette igjen er vi så glade for!

Hotellet vi skal til er et fantastisk aktivitetshotell med de beste  fasiliteter for ulike treningsøkter, avslapping og hygge. Dette blir en tur med en god miks av sol, aktivitet, trening i ulike former for ulike nivåer, avkobling, sosialt og mye god mat og drikke.

Vårt største mål er at du og dere som reiser med oss skal komme hjem  full av inspirasjon, motivasjon og ladede batterier. Som aktive småbarnsmødre er vi genuint opptatt av at vi i en hektisk hverdag  trenger vi å koble av og sette av tid til oss selv. Dette blir vår 6. treningsreise sammen og flere av deltakerne har meldt seg på år etter år. Det tar vi som et stort kompliment!

Vi ønsker at du skal kose deg på tur og også ha tid til å slappe av og  gi kroppen hvile og ro i kombinasjon med treningen. Derfor har vi maks  to treningsøkter vi arrangerer per dag med en miks av både kondisjon og styrke. Vi bruker hotellets mange treningsfasiliteter og gir deg et innblikk i ulike treningsformer og treningsøkter med fokus på at du skal kjenne mestring på det nivået du er.

Har du lyst til å få et minne for livet, en energiboost du ikke har  opplevd før og en vel fortjent avkobling så meld deg på nå! Hva er vel ikke bedre enn å få sol når det er kaldt og grått hjemme. Dette blir fantastisk! Du vil ikke angre! Vi gleder oss stort til å se kjente og ukjente.

En typisk dag kan se slik ut:

 • 8.00: Løpetur/intervaller eller gåtur, eventuelt styrkeøkt med miks av kondisjon og styrke.
 • Frokostbuffé
 • Massevis av egentid på stranda/ved bassenget
 • Lunsj der du styrer selv når og hvor du spiser
 • Cirka 17.00: Ettermiddagsøkt med styrketrening (sirkeløkt, WOD, EMOM, tabata både med vekt/egen kroppsvekt) 
 • Egentid og hvile
 • Cirka kl. 19.00. Felles middag om kvelden og sosialt 

Detaljert program kommer senere.

Informasjon om bestilling

Pris fra: 15 998,- 

Dato: 

9.-16. nov. 2024 FULLBOOKET!

Hotell: Monte Feliz, Gran Canaria

Avreiser fra Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim* og Kristiansand. 

*Tillegg på 500,- fra Trondheim.

Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur inkl. bagasje
 • Transport
 • Mat om bord i flyet
 • Del i dobbeltrom*
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Trening med Anne Marte og Catrine

​​​​​​*Enkeltromstillegg 4500,-

Vil du stå på venteliste, send en mail til [email protected] 

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: 
E post: [email protected]

Hvem kan delta?

Du må ikke være i kjempeform for å bli med på denne turen da vi tilpasser treningen til det nivået du er på. Du skal kjenne mestring og glede i treningene. Kjenner du at du ikke har lyst eller ork til treningsøkt så er det ingen tvang Alt er frivillig og det viktigste er at du lytter til kroppen underveis. Se under for eksempel på hvordan en typisk dag vil se ut. 

Reiser du alene er du ikke alene, vi blir godt kjent og du vil garantert få nye venner og bekjentskaper. En uke sammen er sosialt og gøy! Det vil også bli rom for å avkobling helt alene og tid til å gjøre akkurat det du har lyst til på dagen. Litt av alt på en tur som dette!


 

Instruktørene Anne Marte og Catrine

Catrine & Anne Marte Anne Marte & Catrine

Catrine Collins en sprudlende og energisk dame som sjonglerer jobb, familieliv og trening. Hun brenner for å finne løsninger på hvordan vi kan få inn trening i en hektisk hverdag og drives av at andre lykkes og kjenner mestring i det de gjør Hun er utdannet personlig trener og jobber 100% i eget AS der hun driver egen treningsportal og jobber med gruppecoaching. Catrine deler daglig treningsinspirasjon med sine mange følgere på Instagram. Se Catrines Instagram

Anne Marte Sneve er utdannet personlig trener fra Norges idrettshøgskole og har også en mastergrad i helsefremmende arbeid fra Universitetet i Sørøst Norge. Hun har jobbet som personlig trener i mange år, og har tidligere vært trener i programmet TV2 Sporty. Overskudd i hverdagen, aktivitet og mestring er noe hun lever og ånder for. Nå bor hun og driver Sportygården sammen med sin mann og sine tre døtre. Her tilbyr de både camper, gruppetreninger og personlig trening. Les mer på Sportygården.


 

Hotellet

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz