Johaug Recharge

Playitas Resort, Fuerteventura

Den første treningsreisen med Therese til Playitas i mars 2023 var en uforglemmelig opplevelse. Våren 2024 kan du være en av de heldige som får plass på Johaug Recharge med Therese Johaug. Bli med på en inspirerende uke til ett av Europas største treningsanlegg – Playitas Resort på Fuerteventura. 

Johaug Recharge er et unikt konsept designet for å gi jenter en time out fra hverdagen. Fyll på kropp og sinn med energi gjennom variert trening, gode impulser, hvile, sunn mat og velvære. Unn deg en pause fra hverdagens stress, og prioriter deg selv!


Ukens innhold

Vi lover deg en uke fylt med varierte treningsøkter, mengder av mestringsfølelse og givende foredrag om temaer som mental helse, kosthold/ernæring, og kvinnehelse. I tillegg skal du bli bedre kjent med Therese – alt toppet med nye vennskap i fantastiske omgivelser. Du vil få tett oppfølging av Therese og teamet fra Johaug. En uke der du skal koble av og føle mestring både mentalt og fysisk.


Program

Dager fylt med varierte treningstimer og foredrag. Therese og andre spennende trenere kommer til å tilby varierte økter innenfor styrketrening, utholdenhetstrening, yoga, og dans. Vi garanterer at du finner treningstimer som passer for deg.

Se programmet fra mars 2023

Endelig treningsprogram vil bli tilsendt alle deltakerne nærmere avreise.


Hvem kan delta?

Reisen passer for deg som allerede trener litt og har lyst til å utfordre deg selv – men det er ingen krav til å være topptrent. Her er alle nivåer velkommen. Øktene vil bestå av blant annet styrketrening, ulike kondisjonsøkter, yoga, pilates, dans etc. Alle øktene vil tilpasses ulike nivåer slik at alle skal føle at de mestrer treningen. Mestring er nemlig nøkkelordet denne uken. Målet er at du skal reise hjem igjen med kofferten full av motivasjon; både for trening og alt annet du ønsker å satse på!

Informasjon om bestilling

Pris: 15 498, - 

Dato og hotell: 8. - 15. mar 2024, Playitas Resort

Avreisested: Oslo

Dette er inkludert:

  • Fly t/r inkl. bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom*
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag)
  • Trening med Therese Johaug og teamet
  • Trening som tilbys på Apollo Sportshotellet av Apollos instruktører

*Enkeltromstillegg: 2000,-. 

Bestill reisen

Med forbehold om nok påmeldte.
Begrenset antall plasser. Maks 40

Kontakt oss:  [email protected]

 


Instruktører


 

Terese Johaug

Therese Johaug

Therese er tidligere toppidrettsutøver og Olympiske Mester og la nylig opp som langrenns utøver. Hun trener fortsatt aktivt hver dag, og er opptatt av å spre treningsglede og god energi. I dag bruker Therese mye av tiden sin til merkevaren Johaug og diverse andre prosjekter innenfor idretten. Therese er kjent for sin unike dualitet, der rå viljestyrke møter sofistikert femininitet, kombinert med et jordnært sosialt vesen

 


 

Hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort