Apollo Silver

- reisekonseptet for deg som er 55+

Nyhet, velkommen til Apollo Silver, reiser for deg som er 55+ med krav til valgfrihet og kvalitet – og ønsker sol, lys og varme.

Om Apollo Silver

Apollo Silver er egentlig en tradisjonell pakkereise med alle de fordelene det innebærer, men med et tilpasset reisekonseptet i tillegg.

 

Apollo Silver tilbyr utvalgte hotell, på utvalgte reisemål, under utvalgte perioder og reiselengden varierer mellom 1-4 uker. Reisen passer uansett om du reiser alene eller i et selskap. Du finner alltid attraktive tilbud på enkeltrom og aktiviteter. Apollo Silver tilbyr kvalitet og er en prisgunstig mulighet for å forlenge eller tjuvstarte sommeren med en kortere eller lenger reise til sola.

Bo godt på utvalgte hotell

Våre omsorgsfullt utvalgte Apollo Silver hotell har alltid høy komfort, fornøyde gjester og mange av hotellene er prisbelønte. 

Apollo Silver aktiviteter

I Apollo Silver er det valgfrie aktivitetsutvalget omfattende og tilpasset til den voksne målgruppen. Aktivitetstilbudet varierer fra reisemål til reisemål og i valgt periode. Bestilling skjer på reisemålet.

 

Kom i form med fotturer, yoga, spaserturer og treningstimer. Velg blant sosiale aktiviteter og opplev lokal gastronomi med vinsmaking, matlaging mm. Kom nærmere den lokale kulturen og hverdagslivet gjennom de møtene som Apollo Silver ordner.

Les mer om det brede tilbudet av Apollo Silver-aktiviteter.


Hvilke reisemål kan jeg velge mellom?

Bli kjent med utvalgte reisemålet for en herlig kombinasjon av aktiviteter og avkobling i fantastiske omgivelser.

Gran Canaria

 • Solsikkert
 • Variert natur
 • Koselige byer og vakre strender
 

Gran Canaria er favoritten som har alt! Her er det en herlig temperatur hele året, mange interessante severdigheter og et stort utvalg av hyggelige restauranter. Nyt varme og late dager i sola, ta en tur langs en av de vakre strendene og utforsk de imponerende ørkenlignende sanddynene.

Reiseperiode 2.12 - 22.12, 2023 og 2.3 - 22.3, 2024

Madeira

 • Storslått natur
 • Bredt utvalg av restauranter
 • Vakker arkitektur og sjarmerende byer
 

Kontrastenes øy med utsikter som tar pusten fra selv den mest garvede topptur entusiast. Her kombineres naturopplevelser med byliv, gatekunst, bra shopping og god mat. Et tips er å besøke det livlige og fargesterke markedet Mercado dos Lavradores i Funchal, der du blant annet kan prøvesmake lokale spesialiteter.

Reiseperiode 4.12 - 17.12, 2023 og 8.1 - 28.1, 2024

Tenerife

 • Stort utvalg av fornøyelser
 • Sjarmerende fjellandsbyer
 • Månelignende lavalandskap
 

Tenerife byr på dramatiske klippeformasjoner, her finner du blant annet Spanias høyeste fjell, vulkanen Teide. Opplev det rike plante- og dyrelivet, du kan til og med hvaler og delfiner, dessuten er det gylne sandstrender og sorte lavastrender å utforske. Gå ikke glipp av et besøk til de livlige lokale markedene.

Reiseperiode 3.12 - 23.12, 2023 og 3.3 - 23.3, 2024

Kreta

 • Genuine steder og byer
 • Imponerende strender
 • Historiske severdigheter
 

Nyt den lange sommersesongen og den vakre naturen med dype daler, høye fjell og bortgjemte badeviker på mangesidige Kreta.

På det mangfoldige Kreta kan du nyte den lange sommersesongen, autentiske smaker og den vakre naturen med dype daler, høye fjell og bortgjemte badeviker. I Chania kan du også utforske de middelalderske strandpromenadene med sine vakre venetianske havner.

Reiseperiode 14.10-10.11-2023


Slik bestiller du Apollo Silver 55+

Våre Apollo Silver-hotell og frapriser på de utvalgte pakkereisene vises under. 
Bestill ett av våre utvalgte hotell og legg til Apollo Silver – for deg som er 55+ – som tillegg à 249,-/person.
Tilleggskonseptet Apollo Silver tilbys om minst 10 personer har bestilt det for den aktuelle uken.

Utvalgte hotell på Gran Canaria

Marina Bay View

Ett av våre mest populære leilighetshotell i Puerto Rico. Her kan du se frem til et herlig bassengområde med en fin utsikt over hava som er det naturlige møtestedet.

Lufesa

Lufesa er et populært leilighetshotell med sentral beliggenhet i Puerto Rico. Basseng på hotellet og stranda Playa de Puerto Rico ligger i passe gangavstand.

Maracaibo

Et populært leilighethotell med bra beliggenhet mellom havna og shoppingsenteret i Puerto Rico. Nyt svømming i bassenget, og vil du bade i havet ligger stranda kun en kort spasertur unna.

Utvalgte hotell på Madeira

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Her er det et stort og innbydende bassengområde som ligger ved havet, der man kan bade fra badebrygger. Fra hele hotellområdet kan du nyte den fantastiske havutsikten! Kombiner Apollo Silver-aktiviteter med deilig avkobling i solsenga.

Melia Madeira Mare – vinter 2023/24

Hotellet ligger nært strandpromenaden i Funchal og byr på en praktfull panoramautsikt over Atlanterhavet. Du kan også dra inn til Funchals sjarmerende kvartaler og prøvesmake de lokale rettene på en av de mange gode restaurantene.

The Views Monumental

Du bor midt i det populære Lido-området, like ovenfor Lidos havbasseng. Her er det mye å se og gjøre og cirka 2 kilometer fra hotellet kan du utforske Funchals koselige gater og teste en av de mange gode restaurantene byen er så kjent for.

Utvalgt hotell på Tenerife

apollo mondo selected
Atlantic Holiday

Atlantic Holiday

Dette elegante hotellet passer for deg som ønsker å bo rett ved havet, utmerket service og magisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera. Se frem til morgenyoga flere dager i uka og nyt en god kopp kaffe eller en frisk juice i sola.

Utvalgte hotell på Kreta

apollo mondo local
Stellina Village Resort

Stellina Village Resort

Hotellet ønsker deg velkommen med sin lokale sjarme og høy kundetilfredshet. Hotellet har en perfekt beliggenhet, kun noen minutter fra den vakre sandstranden Chryssi Akti, og du kan enkelt ta en kort busstur eller en deilig spasertur inn til Chania by.
apollo mondo local
Triton (Agii Apostoli)

Triton (Agii Apostoli)

Fantastisk beliggenhet med en nydelig utsikt over de populære strendene Golden Beaches. Her ventes det en hyggelig opplevelse som passer perfekt for deg som ønsker avkobling og en genuin lokal atmosfære. Fornøyde gjester, høy komfort og den lokale sjarmen er hotellets nøkkelord.

Anais Collection Hotels & Suites

En nydelig oase av kretisk gjestfrihet og moderne fasiliteter. Slapp av ved bassengområdet, nyt den frodige hagen eller ta lokalbussen til Chania og utforsk smugene i gamlebyen.

Apollo – det trygge valget

Les mer om våre reiseforsikringer, få svar på spørsmål om reisen din eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Reiseforsikringer

Har du kontroll på reiseforsikringen? Når du reiser med Apollo kan du velge mellom to ulike reiseforsikringer. 

Les mer om reiseforsikringer

Spørsmål & svar

Her finner du spørsmål og svar om reisen din, en chat med vår kundeservice eller annen måte å kontakte oss på. Hvordan kan vi hjelpe deg?

Til vanlige spørsmål

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.