Fottur med Apollo

Fotturer i Hellas

Å gå i fjellet og samtidig nyte omgivelsene på reisemålet er en opplevelse. Ofte er det du gjør i ferien – de spesielle matopplevelsene, møtene med mennesker og alle de andre opplevelsene – som skaper minnene du husker best fra selve reisen. Vi tipser om hoteller som kan gi deg den perfekte kombinasjonen av turer, bosted og ferie for alle i reiseselskapet.

På det greske fastlandet kan vi anbefale Sivota Retreat – powered by Playitas. Det er et nyrenovert hotell som ligger i en åsside i Sivota med en henførende utsikt over hav, fjell og øyer. Her er det et mangslungent utvalg av sport og trening som løping eller sykling i fjellene, padel og tennisbaner samt vannaktiviteter som kajakk og SUP. 

Går turen til vårt nye reisemål Limnos kan vi anbefale Porto Myrina – powered by Playitas, som er et sportshotell med familiepreg. Her er det aktiviteter for alle aldre som gruppetrening, padel eller utflukter med SUP og sykkel. Hotellet ligger i like ved havet, har store områder der barn kan leke og være i bevegelse, og det hele er omkranset av rolig og vakker natur.

Bare en kort bil- eller busstur fra der turstiene gjennom Kretas berømte raviner Imbros og Samaria starter ligger vårt nye familiehotell Alegria Beach Resort. Hotellet ligger på Kretas vakre sørlige kyst og tilbyr aktiviteter for hele familien.

Ønsker du å oppleve den forsteinede skogen på Lesvos kan vi anbefale vårt lekre boutique hotell Porto Plomari, som tidligere var en fabrikk som fremstilte olivenolje. Garantert en unik opplevelse både av natur og bosted!


Fotturer på våre reisemål

Dagsutflukter på Limnos

Limnos har et varierte landskap med både fjell og sletter og byr på fabelaktige turopplevelser. Klosteret Panagia Kakaviotisa, geologisk fenomen og varme kilder er bare noe av det du kan oppleve. 

Les mer om fotturer på Limnos

Dagsutflukter på Lesvos

Lesvos, en av Hellas’ største øyer, har en vakker og variert natur der du kan legge turen gjennom granskog og olivenlunder, opp i fjellene, gjennom timianduftende daler eller inn i pittoreske byer med stor gjestfrihet. 

Les mer om fotturer på Lesvos

Aktuelle fotturreiser

Fotturer på Kreta

Bli med på guidede dagsturer til ravinene Samaria eller Imbros, eller hvorfor ikke begge? Høsten 2021 tilbyr vi også to avganger med 7-dagers fotturreiser til vestre Kreta!

Les mer og bestill fotturer på Kreta

Fottur i Pindusfjellene

Bli med på en herlig tur der vi kombinerer en 3-dagers tur i Pindusfjellenes makeløse med et herlig opphold på lekre Salvator Villas & Spa i koselige Parga.

Les mer og bestill fottur i Pindusfjellene
Dato Event Hotell/Reisemål  
SEPTEMBER 2021
27. september Fottur i Pindusfjellene Epirus, Hellas Les mer
OKTOBER 2021
2. oktober Fotturreise vestre Kreta Kreta, Hellas Les mer
9. oktober Fotturreise vestre Kreta Kreta, Hellas Les mer

 

f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen
Endre reisefølge kostnadsfritt
Endre dine tilleggsvalg helt fram til 48 timer før avreise