Fottur med Apollo

Fotturer

Å gå i fjellet og samtidig nyte omgivelsene på reisemålet er en opplevelse. Ofte er det du gjør i ferien – de spesielle matopplevelsene, møtene med mennesker og alle de andre opplevelsene – som skaper minnene du husker best fra selve reisen. På våre dagsturer med guide får du det beste av to verdener – flotte turer i fantastisk natur sammen med lokale guider og samtidig tid til avkobling ved bassenget. På de fleste av våre reisemål finner du spennende og interessante fotturer i utfluktsprogrammet. Det eneste du trenger å gjøre er å velge en reise og så legge til hvilken, eller hvilke, utflukter du vil være med på. Eller du kan benytte deg av våre tips og planlegge dine egne fotturer!

Nytt av året er at vi arrangerer reiser som fokuserer på fotturer. Se under og les om våre reiser til Kreta der hele uken er fylt med vandring, og den til Pindusfjellene der du kombinerer fotturer med noen dager i idylliske Parga. 


Aktuelle fotturreiser

Dato Event Hotell/Reisemål  
SEPTEMBER 2021
27. september Fottur i Pindusfjellene Epirus, Hellas Les mer
OKTOBER 2021
2. oktober Fotturreise vestre Kreta Kreta, Hellas Les mer
9. oktober Fotturreise vestre Kreta Kreta, Hellas Les mer

 

Fotturer på Kreta

Bli med på guidede dagsturer til ravinene Samaria eller Imbros, eller hvorfor ikke begge? Høsten 2021 tilbyr vi også to avganger med 7-dagers fotturreiser til vestre Kreta!

Les mer og bestill fotturer på Kreta

Fottur i Pindusfjellene

Bli med på en herlig tur der vi kombinerer en 3-dagers tur i Pindusfjellenes makeløse med et herlig opphold på lekre Salvator Villas & Spa i koselige Parga.

Les mer og bestill fottur i Pindusfjellene

Reisemål med fotturer med guide som dagsutflukter

Dagsutflukter på Limnos

Limnos har et varierte landskap med både fjell og sletter og byr på fabelaktige turopplevelser. Klosteret Panagia Kakaviotisa, geologisk fenomen og varme kilder er bare noe av det du kan oppleve. 

Les mer om fotturer på Limnos

Dagsutflukter på Lesvos

Lesvos, en av Hellas’ største øyer, har en vakker og variert natur der du kan legge turen gjennom granskog og olivenlunder, opp i fjellene, gjennom timianduftende daler eller inn i pittoreske byer med stor gjestfrihet. 

Les mer om fotturer på Lesvos

f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen
Endre reisefølge kostnadsfritt
Endre dine tilleggsvalg helt fram til 48 timer før avreise