Fottur med Apollo

Ta beina fatt og skikkelig kjent med reisemålet!

Å gå i fjellet og samtidig nyte omgivelsene på reisemålet er en opplevelse. Ofte er det du gjør i ferien – de spesielle matopplevelsene, møtene med mennesker og alle de andre opplevelsene – som skaper minnene du husker best fra selve reisen. Vi tipser om hoteller som kan gi deg den perfekte kombinasjonen av turer, bosted og ferie for alle i reiseselskapet.

 

Allerede i vinter kan du reise til Madeira med Apollo og oppleve denne magiske øyas natur på nært hold på en av de flotte fotturene som arrangeres der. Les mer om fotturene på Madira her. 

Gran Canaria har mange spennende naturområder og i utfluktsprogrammet kan du velge mellom flere turer Rocky adventure. Ta en titt på utfluktsprogrammet for Gran Canaria her. 

På det greske fastlandet kan vi anbefale Sivota Retreat – powered by Playitas. Det er et nyrenovert hotell som ligger i en åsside i Sivota med en henførende utsikt over hav, fjell og øyer. Her er det et mangslungent utvalg av sport og trening som løping eller sykling i fjellene, padel og tennisbaner samt vannaktiviteter som kajakk og SUP. 

Går turen til vårt nye reisemål Limnos kan vi anbefale Porto Myrina – powered by Playitas, som er et sportshotell med familiepreg. Her er det aktiviteter for alle aldre som gruppetrening, padel eller utflukter med SUP og sykkel. Hotellet ligger i like ved havet, har store områder der barn kan leke og være i bevegelse, og det hele er omkranset av rolig og vakker natur.

Bare en kort bil- eller busstur fra der turstiene gjennom Kretas berømte raviner Imbros og Samaria starter ligger vårt nye familiehotell Alegria Beach Resort. Hotellet ligger på Kretas vakre sørlige kyst og tilbyr aktiviteter for hele familien.

Ønsker du å oppleve den forsteinede skogen på Lesvos kan vi anbefale vårt lekre boutique hotell Porto Plomari, som tidligere var en fabrikk som fremstilte olivenolje. Garantert en unik opplevelse både av natur og bosted!


Fotturer på våre reisemål

Fotturer på Madeira

En reise til Madeira er ikke komplett uten en fottur der du får oppleve øyas makeløst vakre natur og turstier. Ta en titt på noen utvalgte turer under – kanskje kan vi friste deg med tre hele dager med vandring, natur og fabelaktige vyer.

Les mer om fotturer på Madeira

Dagsutflukter på Gran Canaria

Bli med på fotturer som går gjennom Gran Canarias storslåtte natur og opplev øya fra en annen side enn stranda. Gran Canaria har en fantastisk natur, og flere dager i uka tilbyr vi fotturer av ulik lengde - mellom 6 og 13 kilometer. 

Les om Rocky adventure på Gran Canaria

Fotturreiser

På tur gjennom Samariaravinen

Fotturer på Kreta

Høsten 2021 hadde vi to flotte fotturreiser til Vestre Kreta. Turene for 2022 er ikke klare ennå men vil bli lagt ut for salg så snart de er klare.  

Pindusfjellene

Fottur i Pindusfjellene

Høsten 2021 arrangerte vi en herlig tur 3-dagers tur i Pindusfjellenes makeløse natur kombinert med et herlig opphold på lekre Salvator Villas & Spa i koselige Parga. Turen er ikke klar ennå men vil bli lagt ut for salg så snart den er klar. 


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Kombinasjonsreiser

Kombiner ulike reisemål og se mer av landet du besøker. Vi tilbyr kombinasjonsreiser på flere av våre mest populære reisemål.

Se utvalget vårt av kombinasjonsreiser

Finn din favoritt blant de greske øyer

Krystallklart vann, bortgjemte strender og pittoreske byer. Eventyrlige fotturer, fartsfylte aktiviteter og fargerike drinker. De greske øyer har mye å by på og er et unikt ferieparadis, som du kan besøke igjen og igjen.

Les mer

Nyheter fra Apollo 2023

Her har vi samlet våre nye herlige reisemål og hoteller fra Apollo. Finn din favoritt!

Les mer