X-Fit for hele familien med Peter Blaha

Benytt sjansen til å trene X-Fit med Peter ”Pansar” Blaha på  Sivota Retreat - powered by Playitas i sommer eller på Playitas Resort, Fuerteventura i vinter. Hotellene tilbyr trening i alle dets former for såvel liten som stor, og med supersterke Peter "Pansar" Blaha blir uka til feriens beste. 

Treningsprofilen Peter "Pansar" Blaha inviterer til X-Fit inspirerte timer for hele familien! For svenskene er Peter mest kjent fra et populært familieprogram på TV som en entusiastisk gladiator. Med Peter Blaha tilbyr vi X-fit inspirert kondistimer med ulike workouts tilpasset slik at både voksne og barn kan være med. Disse timene kommer dere til å få jobbe med funksjonelle øvelser og kjøre morsomme workouts både i par og individuelt. Uka avsluttes med en morsom workshop der alle kan være med.


Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

På Peters timer kan alle kan delta uansett alder. Foresatt må være med hvis barnet ikke kan delta på en selvstendig måte eller er under 7 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert når du bestiller en reise til respektive hotell.

Datoer:

  • 3.-10. juli 2023 Sivota Retreat - powered by Playitas
  • 27. okt-3. nov 2023 Playitas Resort, Fuerteventura

Avreise i juli fra Oslo og Stavanger, Bergen og Trondheim
Avreise i oktober fra Oslo 

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Peter Blaha.
  • Hotell & topp treningsanlegg

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Instruktøren

Peter

Peter "Pansar" Blaha

Glad gutt fra Stockholm med tsjekkisk opprinnelse som nå bor i Linköping med kone og 2 barn. Han elsker å trene og presse kroppen for å bli en sterkere og bedre X-Fit atlet. Han er mest kjent for å spille gal på TV og er en ekte vinnerskalle. Han har trent styrke i 24 år, spilt rugby i 20 år men trener og har konkurrert i X-Fit de siste 5 årene. Er entreprenør og driver blant annet Crossfit Highway i Linköping, Barnens Hinderbana og ProFitness Camps. 


Om hotellene

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort