Crossfit for hele familien med Peter Blaha

Benytt sjansen til å trene crossfit med Peter ”Pansar” Blaha på Porto Myrina - powered by Playitas eller Sivota Retreat - powered by Playitas i sommer. Hotellene tilbyr trening i alle dets former for såvel liten som stor, og med supersterke Peter "Pansar" Blaha blir uka til sommerferiens beste. 

Treningsprofilen Peter "Pansar" Blaha inviterer til crossfitinspirerte timer for hele familien! For svenskene er Peter mest kjent fra et populært familieprogram på TV som en entusiastisk gladiator. Med Peter Blaha tilbyr vi Crossfit-inspirert kondistimer med ulike workouts tilpasset slik at både voksne og barn kan være med. Disse timene kommer dere til å få jobbe med funksjonelle øvelser og kjøre morsomme workouts både i par og individuelt. Uka avsluttes med en morsom workshop der alle kan være med.


Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

På Peters timer kan alle kan delta uansett alder. Foresatt må være med hvis barnet ikke kan delta på en selvstendig måte eller er under 7 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er gratis når du bestiller en reise til respektive hotell.

Datoer:
24.-31. juli 2022 Porto Myrina - powered by Playitas
1.-8. august 2022 Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreise i juli fra: Oslo

Avreise i august fra: Oslo og Stavanger

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Peter Blaha.
  • Hotell & topp treningsanlegg

Bestill Porto Myrina - powered by Playitas

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Instruktøren

Peter

Peter "Pansar" Blaha

Glad gutt fra Stockholm med tsjekkisk opprinnelse som nå bor i Linköping med kone og 2 barn. Elsker å trena og presse kroppen for å bli en sterkere og bedre Crossfit-atlet. Mest kjent for å spille gal på TV og er en ekte vinnerskalle. Har trent styrke i 24 år, spilt rugby i 20 år men trener og har konkurrert i Crossfit de siste 5 årene. Er entreprenør og driver blant annet Crossfit Highway i Linköping, Barnens Hinderbana og ProFitness Camps. 


Om hotellene

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas