Power Week

Jacob Smidth & Anne-Sofie Vildbran

Er du glad styrketrening, løp, eller kanskje begge deler? Ja, da skal du bli med når Jakob Schmidt & Anne-Sofie Vildbrad har treningsuke på Playitas! Jakob & Anne-Sofie garanterer at du vil gå fra all trening med et smil om munnen og en følelse av å glede deg til neste treningstime. Du kan delta på alle timene, uansett din erfaring. Jakob har lang erfaring med forskjellige nivåer og kan derfor hjelpe deg, uansett hva din bakgrunn er.


Om uka

Sel om treningen kan være både tøff og utfordrende, så er det viktige at det også er gøy. Denne uka kan du forvente deg morsom og motiverende trening uansett hvilket nivå du befinner deg på. Også om du ikke har testet funksjonell trening, kettlebells eller styrketrening før, så er det vår oppgave å sørge for at du får en morsom opplevelse. Og har du tidligere erfaring, så blir det en utfordrende uke der du får optimert teknikken og økt kompetanse så du blir enda bedre. Vi garanterer utfordrende, morsomme og inspirerende timer med deg i fokus. Vi ser frem til å gi deg en bra opplevelse og svett panne!


Timebeskrivelser

Glutes and core har fokus på at trene bein- og rumpemuskulaturen samt å utføre øvelsene teknisk korrekt, der rumpemuskulaturen blir mest mulig aktivert. Treningsformen består hovedsakelig av en styrketime med middels til høy belastning. For deg som ønsker å styrke din core – altså dine dype magemuskler og ryggmuskler. En sterk kjernemuskulatur gir deg en flott kroppsholdning og flatere mave.

WOD står for Workout Of the day, hver dag en ny trening. Variasjon i treningen hver dag, det vil både være funksjonell styrketrening og fokus på høy puls. Med andre ord: en time med mye fart. 

Funksjonell trening er inspirert av øvelser innen crossfit. Forskjellige øvelser der hele kroppen blir godt gjennomtrent. Her kan alle delta, uansett nivå.

Kettlebells er timen er for deg som elsker å trene med kettlebells eller ønsker å forbedre teknikken din. Treningen består primært med bruk av kettlebells. Hele kroppen blir trent og pulsen går opp.

HIIT står for “High intensive interval Training”. Timen er bygd opp av korte intervaller i høyt tempo. På HIIT timen får du mulighet til å presse deg selv maksimalt.

Kondisjonstrening som primært består av basis øvelser og øvelser med egen kroppsvekt. Du vil garantert svette og få høy puls på Cardio timen.

Tabata er timen er til deg som vil ha pulsen opp og svette skikkelig. Timen er bygd opp av blokker med 20 sek jobbing og 10 sek pause. Det vil være både styrke og puls.

Styrke og teknikk er timen er for deg som ønsker å forbedre teknikken i de 3 store løfteøvelsene Squat, benkepress og død løft. Timen gir deg mulighet for å øve teknikk i samarbeid med meg. Det vil bli mulighet for å presse ditt Maks-løft.

Indoor bike er timen er for deg som vil svette ut. Timen er bygd opp av både stående og sittende intervaller samt lengre økter stående og sittende. Jeg lover en heftig time og du går derfra med et smil om munnen og gleder deg til neste time.

Løping er et 5 km løp med fokus på teknikk og intervaller. Her er der fokus på oppvarmning, samt korrekt løpeteknikk og en utfordrende løpetur med innebygde intervaller.

Family workout er trening for hele familien uansett alder og erfaring. Få en morsom treningsopplevelse med hele familien der dere sammen og aktivt går gjennom forskjellige øvelser, et hit for alle i familien! 

Booty and legs har fokus på å trene bein- og rumpemusklene samt å utføra øvelsene teknisk korrekt. Treningsformen består i hovedsak av styrkeøkter med middels til høy belastning. Det kommer til å være god stemning og en dyktig og engasjert instruktør.

Info i uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktørene er inkludert*. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Dato & hotell:

27. des. 2024-3. jan 2025, Playitas Resort

Inkludert:          

  • All timene med gjesteinstruktørene  
  • Aktiviteter i følge hotellets ordinære program  
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktørene


 

Jakob Schmidt

Jakob er 40 år gammel og har jobbet som personlig trener i mer enn 6 år og har over 9000 timers erfaring på gulvet. Jakob elsker å være aktiv og lever et meget aktivt liv. "Jeg lever og ånder for treningen og lever livsstilen som personlig trener og elitefotball dommer. Treningen er mitt fristed og måten jeg stresser ned på."

På hjemmefronten bor Jakob sammen med Anne-Sofie, som også er fitnessinstruktør – du kan derfor forvente en instruktør som lever og ånder for trening og for å gjøre en forskjell for nettopp DEG  og din trening.

Anne-Sofie Vildbrad

Anne-Sofie Vildbrad

Anne-Sofie er 31 år og utdannet gruppetreningsinstruktør av Pure Gym i Danmark. Ann-Sofie har de siste 7 årene instruert i blant annet bodyfit, puls/styrke og funksjonell trening. Hun bor sammen med Jakob, som er PT, kostveileder og løpe-coach. Anne-Sofie elsker å være aktiv i hverdagen og har stor glede av undervisning. Trening skal være gøy og utfordrende. Hen elsker å utfordre sine medlemmer og se dem utvikle seg.


Om hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort