Catski Nord-Makedonia – skireisen for eventyreren

Nyhet! Catski! Lengter du etter offpist-kjøring i enorme fjellområder, uten trengsel og med bekvemmelighet i fokus? Dette er reisen for eventyrlystne skikjørere som leter etter urørte fjellskråninger og uendelige muligheter til skikkelig bra skikjøring. Her transporteres vi opp på fjellet med en snowcat, hvilket betyr at kjøringen er offpist utenfor skisystem og preparerte bakker.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

 

Fatmap

Heftig 3D-verktøy for oss skikjørere, her kan du finne turer og  tips til offpist kjøring.

Værprognoser

Her finner du snøfalls historikk & værprognoser for området de kommende 6 dagene.

Løypekart

Vi kjører ikke i skianlegg på denne reisen, derfor ingen løypekart. Sjekk dog gjerne inn fjellene i vår Fatmap.


Beskrivelse

I de majestetiske nord-makedonske fjellene omfavnes eventyrsøkende kjørere av urørt pudder snø og dramatiske fjellandskap, der hver kjøring går gjennom et uutforsket vinterparadis. Reisen er fem dager lang inklusive tre hele dager med ubegrensede høydemeter i en cat. Dette skiller seg fra tradisjonell offpist-kjøring siden du sitter komfortabelt i en cat som tar deg til de uforglemmelige stedene. Reisen gjøres i mindre grupper på maks 14 deltakere sammen med lokale guider.

Om skikjøringen
Skikjøringen skjer med en snowcat, hvilket betyr at kjøringen er i offpist-områdene utenfor skisystemet og preppa bakker. Du må regne med skogsskikjøring, store åpne flater, bølgende terreng, ingen heiskøer, spektakulær utsikt og en avslappet atmosfære som ligger til rette for den beste tenkelige skikjøringen.

En cat er en løypemaskin som er modifisers med en kabin montert bakpå, som i dette tilfellet kan transportere opptil 14 personer oppover fjellsider der det ikke finnes heiser.

Utstyr
Det er mulig å leie utstyr på plass. Obligatorisk utstyr:

  • Skredutstyr, spade, sonde og mottaker
  • Ski, staver og hjelm

Vanskelighetsgrad
For å få så mye ut av denne reisen som mulig skal du kunne kjøre utenfor oppkjørte løyper uten problem og beherske løssnøkjøring bra. Du bør være i god fysisk form med god utholdenhet siden offpist kjøring er mer fysisk krevende enn løypekjøring. Alder spiller ingen rolle men for alles trivsel anbefaler vi ikke nybegynnere å bli med på vår reise til Nord-Makedonia.

Om bostedet
På skistedet bor du på Hotel Arena Tetaks med ski-in/ski-out muligheter + siste natten på hotell London sentralt i Skopje. Sosial omgang, avkobling og god mat står i fokus samt tiltrengt søvn etter dagens skikjøring.

Dette er inkludert:

  • Fly tur & retur
  • Transport på hele reisen
  • Del i dobbeltrom inkl. helpensjon
  • Skikjøring med cat (løypemaskin) og aktiviteter på programmet
  • Erfarne guider

Måltider

Inkludert:

  • Helpensjon

Frokost og middag på bostedet. Lunsjen tar vi som regel i bakken.

Verdt å vite

Transport
Transport t/r hotellet og flyplassen med vår lokale samarbeidspartner.

Skibagasje
Har du med eget skiutstyr anbefaler vi at du registrerer det så raskt som mulig på flyselskapets nettsider. Vi kan ikke garantere bestilling av ski , bestillingen av skibagasje gjøres på egenhånd på flyselskapets hjemmeside. Mer informasjon finner du her

Alle hotell – Nord-Makedonia

Familiy Catski Nord-Makedonia

Ta med familjen på skidäventyr till Nordmakedonien med familjevänlig offpist, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus! På vår familjeweekend anpassas skidåkningen efter allas förmåga. Våra guider ser till att ni är trygga och säkra på berget och med caten tar vi oss fram till den allra roligaste skidåkningen. Skidåkningen sker med en snowcat vilket betyder att åkningen är i offpistområden utanför skidsystem och pistade backar.