Apollos service

på reisemålet

Din reise med Apollo skal være mer enn bare en ferie. Derfor skal det være enkelt å komme i kontakt med oss eller våre samarbeidspartnere for å få informasjon, råd og tips. Og skulle det oppstå et problem, vil vi sørge for at du får den hjelpen du trenger så raskt det lar seg gjøre.

Servicenivået varierer avhengig av hvor du skal – det kan være Apollo service, Local Service eller Apollo Service Line. Hvilken type service og tilgjengelighet som gjelder på ditt reisemål, ser du på respektive reisemålsside på apollo.no.

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service er Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Du blir møtt av Apollos reiseleder på flyplassen ved ankomst. Reiser du med rutefly og har bestilt transport med oss så blir du møtt av en lokal representant som hjelper deg til hotellet.

Vi har service døgnet rundt på telefon, sms, app og e-post, der du får praktisk informasjon, tips om utflukterbilutleie med mer. De fleste reisemål har et servicekontor og servicetider på visse hotell eller på sentralt beliggende steder på reisemålet. For personlig kontakt er du alltid velkommen til å treffe oss der. 

Telefonnummeret til oss, informasjon om servicetider på hotellene samt servicekontorets adresse og åpningstider får du kort tid før avreise. Har du bestilt kun fly anbefaler vi at du ved ankomst til reismålet kontakter en reiseleder for å få ta del av velkomstmaterialet.

Les mer under hver reisemål hvilken periode Apollo Service tilbys. 

Lokal Service

På reisemål med lokal service representeres Apollo av vår lokale engelsktalende samarbeidspartner. Vår lokale representant hjelper deg gjerne med gode råd og tips for den best mulige ferieopplevelsen.

Du kan også komme i kontakt med oss, døgnet rundt på telefon, sms og e-post som besvares av vår egen skandinavisk- og engelsktalende Apollo Service Line. Haster det eller er et nødstilfelle skal kontakten alltid skje på telefon.

Aktuelle telefonnummer får du tilsendt på sms kort tid før avreise.

Apollo Service Line – Telefonservice

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss på telefon, sms og e-post, som besvares av skandinaviske- og engelsktalende Apollo personale. Haster det eller er et nødstilfelle skal kontakten alltid skje på telefon.

Reiser du med et rutefly og har bestilt transport med oss blir du møtt av en lokal representant som hjelper deg til hotellet. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line får du via sms kort tid før avreise.

 


Tips & inspirasjon

Last ned Apollos reiseapp, se våre inspirasjonssider eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Hvordan blir du inspirert?

Feriestemning, gode tips om utflukter, restauranter og mye mer. Les og finn inspirasjon til reisen din!

Les mer

Apollos reiseapp – tilbud, tips og informasjon

Reiser du med oss på en charterreise kan du laste ned appen vår helt gratis og ta den med på reisen – vi tror den kan gjøre ferien din enda bedre.

Les mer

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.