Apollos Service på reisemålet

Service på reisemålet

Din reise med Apollo skal være mer enn bare en ferie. Derfor skal det være enkelt å komme i kontakt med oss eller våre samarbeidspartnere for å få informasjon, råd og tips. Og skulle det oppstå et problem, vil vi sørge for at du får den hjelpen du trenger så raskt det lar seg gjøre.

Servicenivået varierer avhengig av hvor du skal – det kan være Apollo service, telefonservice eller lokal service på reisemålet. Hvilket nivå som gjelder på ditt reisemål, ser du på symbolet på reisemålssiden. For øvrig får du mer informasjon når du kommer fram, i tillegg til utfluktsprogrammet. Her kan du lese mer om utflukter og transport til og fra hotellet.

Service på reisemålet

På reisemål med Apollo service har vi skandinavisktalende reiseledere, som er tilgjengelige for deg og reisefølget ditt, og som møter deg på flyplassen når du kommer.

Slik får du tak i oss:
Det er lett å komme i kontakt med oss i ferien:

  • Døgnåpen servicetelefon
  • SMS eller e-post
  • På informasjonsmøtet som finner sted kort tid etter ankomst. Her får du praktisk informasjon, tips om reisemålet og du kan bestille utflukter og leie bil.
  • De fleste reisemålene har servicekontor og servicetider på utvalgte hoteller. Du er alltid velkommen til å møte oss der, om du ønsker personlig kontakt.

Telefonnummeret vårt, samt adresse og åpningstider til servicekontoret, får du ved ankomst. Har du bare bestilt flybillett med oss, anbefaler vi at du kontakter en reiseleder ved ankomsten for å få velkomstmaterialet. 

Apollo Service Line/Telefonservice

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale. Er det behov for øyeblikkelig hjelp bør kontakten alltid skje via telefon.
Reiser du med et rutefly og har bestilt transport på reisemålet så blir du møtt av en lokal representant som hjelper deg til hotellet.
Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line får du via sms kort tid før utreisen.

Lokal service

På reisemål med Lokal service er det ikke reiseledere på reisemålet, men lokale, engelsktalende samarbeidspartnere. De gir deg gjerne gode råd og tips, slik at du får en best mulig ferie.

Du når dem via:

  • Døgnåpen servicetelefon
  • SMS eller e-post

Har du bare kjøpt flybillett, anbefaler vi at du kontakter samarbeidspartneren vår ved ankomst, for å få velkomstmaterialet.

 


Mobil og nettbrett utenlands

Med mobil eller nettbrett kan du alltid holde deg oppdatert om det som skjer på reisemålet og få maksimalt ut av servicetilbudet vårt. Det er gratis å få SMS fra oss og som oftest billig å sende oss en. Mange operatører har dessuten gunstige tilbud for mobilbruk i utlandet; sjekk med leverandøren din før du drar. I tillegg tilbyr mange hoteller gratis, eller rimelig, bruk av WiFi.

Last ned reiseapp'en vår

Last ned app'en vår helt gratis og ta den med på reisen – vi tror den kan gjøre ferien din enda bedre. I app'en finner du blant annet eksklusive tilbud, tips fra reiselederne våre og praktisk kart.

Last ned app'en her