Johaug Recharge

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

Vi gjentar suksessen fra høsten 2023 og arrangerer ny treningsreise med Team Johaug til Limnos i september 2024. Trenger du påfyll til kropp og sinn, så bli med og fyll på energilagrene gjennom variert trening, gode impulser, hvile, sunn mat og velvære. Unn deg en pause fra hverdagens stress, og prioriter deg selv!


Ukens innhold

Nå kan du være en av de heldige som får plass på Johaug Recharge med Therese Johaug. Bli med på en inspirerende uke på det lekre Apollo Sportshotellet Porto Myrina – powered by Playitas på den vakre øya Limnos i Hellas. 

Vi lover deg en uke fylt med varierte treningsøkter, mengder av mestringsfølelse og givende foredrag om temaer som mental helse, kosthold/ernæring, og kvinnehelse. I tillegg skal du bli bedre kjent med Therese – alt toppet med nye vennskap i fantastiske omgivelser. Du vil få tett oppfølging av Therese og teamet fra Johaug. En uke der du skal koble av og føle mestring både mentalt og fysisk. 


Program

Dager fylt med varierte treningstimer og foredrag. Therese og trenere fra Team Johaug kommer til å tilby varierte økter innenfor styrketrening, utholdenhetstrening og yoga. Vi garanterer at du finner treningstimer som passer for deg.

Fjorårets program for turen

Endelig treningsprogram vil bli tilsendt alle deltakerne nærmere avreise.


Hvem kan delta?

Reisen passer for deg som allerede trener litt og har lyst til å utfordre deg selv – men det er ingen krav til å være topptrent. Her er alle nivåer velkommen. Øktene vil bestå av blant annet styrketrening, ulike kondisjonsøkter, yoga, pilates, dans etc. Alle øktene vil tilpasses ulike nivåer slik at alle skal føle at de mestrer treningen. Mestring er nemlig nøkkelordet denne uken. Målet er at du skal reise hjem igjen med kofferten full av motivasjon; både for trening og alt annet du ønsker å satse på!

Pris: fra kr 16 998,-

Dato: 22. - 29. sept. 2024

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avreisested: Oslo

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost og middag)
  • Trening med Therese Johaug og teamet
  • Trening som tilbys på Apollo Sportshotellet av Apollos instruktører

*Enkeltromstillegg: 4000,-
*Lunsj kan kjøpes til. 

Bestill

Med forbehold om nok påmeldte.
Begrenset antall plasser.

Kontakt oss: [email protected]


 

Instruktører og foredragsholdere

Flere instruktører kommer senere.


 

Terese Johaug

Therese Johaug er tidligere toppidrettsutøver og Olympiske Mester og la nylig opp som langrenns utøver. Hun trener fortsatt aktivt hver dag, og er opptatt av å spre treningsglede og god energi. I dag bruker Therese mye av tiden sin til merkevaren Johaug og diverse andre prosjekter innenfor idretten. Therese er kjent for sin unike dualitet, der rå viljestyrke møter sofistikert femininitet, kombinert med et jordnært sosialt vesen

 

Anna J. Haag

Anna J. Haag

Anna er en tidligere svensk langrennsløper for det svenske damelandslaget. Til daglig jobber hun med trening, både med andre men hun trener fremdeles en hel del selv. Etter at den aktive karrieren ble lagt på hylla i 2018 har Anna fått tre barn og innsett viktigheten av trening i livet og hverdagen for å HA DET BRA og mestre livets alle utfordringer. Anna brenner for å spre treningsglede og oppmuntre kvinner til å prioritere trening i livet generelt og for å orke hverdagen!

 


Hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas