Yoga & meditasjonsuke med Yggdrasil Yogaskole

Porto Plomari, Lesvos

Velkommen til et spennende og fordypende opphold med Yoga og meditasjon på fantastiske og genuine Apollo Mondo Boutique hotellet Porto Plomari som ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari sammen med Yggdrasil Yogaskole. Hotellet ligger i et kulturbeskyttet område i en gammel olivenoljefabrikk som er restaurert. Lokal gresk stemning finner du rett rundt hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari. 


Om uka

Ferie med yoga og meditasjon gir skikkelig avkobling, avspenning og overskudd. Du kan ta fatt på hverdagen igjen etterpå med energi og nytt overblikk. Undervisningen omfatter fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Thomas Moksha Kolby og Amrit Fossan som driver Yggdrasil Yogaskole i Oslo, er erfarne og vil guide deg gjennom uken med inspirasjon og deres evne til å tilpasse undervisningen til deg som deltaker. Vil du vite mer om Yggdrasil Yogaskole, les mer her: https://www.yogakurs.no/hva-er-yoga/ 


Program

Det blir en morgenklasse kl 08:00- 09:30 hver morgen og ettermiddagsklasse 16:30 til 18:00.
Enkelte kvelder vil det være meditasjon og snakk om yoga generelt fra 20:00 til 20:45

Klassene inneholder både fysiske øvelser, pusteteknikker, meditasjon og avspenning. Yoga for hele deg.

Vi legger opp programmet på siden som pdf når reisen begynner å næreme seg. Eventuelt også timebeskrivelser

Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmets innhold og tider.
Fullstendig program blir tilsendt 2 uker innen avreise.


Hvem kan delta?

Denne uken passer for alle som ønsker å lære seg yoga og meditasjon eller ønsker ny inspirasjon til sin praksis. Her vil du bli introdusert til hva et retreatkurs handler om og samtidig nyte godt av virkningene av den daglige rytmen med yoga, avspenning og meditasjon. Det er et variert program av forskjellig yoga i løpet av dagen og du har god tid til å bade og utforske omgivelsene. Uken er lagt opp for deg som er nysgjerrig på yogaens forskjellige metoder.

 


Informasjon om uka

Pris fra: 17 198,-
Dato: 29. sept.-6. okt. 2024

Avreisested: Oslo

Hotell: Porto Plomari

Dette er inkludert:       

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom/leilighet*         
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Yoga og meditasjon med Thomas Moksha Kolby og Amrit Fossan

* Enkeltromstillegg 4 500,-

Bestill reisen

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss: [email protected]

Har du spørsmål om innholdet og uken, ta kontakt på: [email protected]

 


Instruktørene


 

Amrit Fossan

Amrit Fossan

Amrit har praktisert yoga og meditasjon siden 1990 og undervist i yoga full tid siden 2001. Amrit er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge og hos Moksha. Ved Skandinavisk Yoga og Meditasjonsskole har hun fått ashram erfaring og veiledning fra Swami Janakananda. Amrit har i tillegg spesialutdannelse innen gravidyoga fra 2005 og er hovedlærer i gravidyoga ved skolen. 

Thomas Moksha Kolby

Thomas Moksha Kolby

Thomas har 5 års fulltids yogalærerutdannelse i Skandinavisk Yoga og Meditasjonsskole hos Swami Janakananda og i tillegg 3 års utdannelse ved Yogalærerskolen i Norge hos Peo. Moksha har undervist i mange forskjellige sammenhenger i Norge og på Kreta siden 1976. Ved siden av de ukentlige kursene i Oslo er han hovedlærer ved Yogalærerutdannelsen ved Yggdrasil Yogaskole. Les mer om denne typen yoga på https://www.yogakurs.no/

 

 


Hotellet


 

Porto Plomari

Porto Plomari er et nybygd hotell, som ligger pent til like ved havet. Hotellet er ett av våre Apollo Mondo Boutique-hoteller. Med respekt for stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design og med sans for detaljene. Sentralt plassert finner man hotellets infinity-pool, hvor man kan nyte den vakre utsikten over Egeerhavet. Hotellet har også en plattform for utendørs trening, og der kan man også utføre yoga i de rolige omgivelsene med havutsikt. Dessuten kan man trene i det nye fitness-senteret eller spille padel.

Les mer om hotellet og dets fasiliteter her »