Treningsboost uke

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels, Kreta

Bli med på en inspirerende uke med varierte treningstimer, nydelig gresk mat og sosialt samvær. Ta med deg dine venner til herlige Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels i Kolymbari på Kreta.


Om uka

Instruktørene som vil heie deg frem, økt etter økt, er Siri Linn, Elisabeth og Kjetil. Dette blir ei uke fylt med treningsboost, latter og glede, der ALLE vil føle seg inkludert i et fellesskap. Reis alene eller med en venn/venninne. ALLE er velkomne!Bli med på en magisk treningsuke! Vi lover god stemning med smil og latter, treningsboost og minner for livet


Ukas program

Det blir 3-5 ulike økter hver dag. Du velger selv hvor mange økter du vil delta på. Detaljert program blir tilsendt i forkant, men litt av det du kan forvente deg av treningsøkter er: Core trening, yoga, pilates, stretching, enkel aerobic, dansetime, CrossFit, HIIT, Sirkeltrening, styrketrening, løping/powerwalk, ulike LesMills timer.

Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmets innhold og tider.
Fullstendig program blir tilsendt 2 uker innen avreise.


Hvem kan delta?

Reisen passer for deg som er nybegynner til trening, for deg som allerede trener litt, og for deg som trener en del og ønsker mer utfordringer. Vi kjører varierte gruppetimer der vi fokuserer på motivasjon og mestring, så du vil garantert finne noe som passer ekstra godt for deg.

Pris fra: 16 598,-

Dato: 17.-24. aug. 2024

Avreisested: Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund,Trondheim, Bodø og Harstad. 

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Dette er inkludert:       

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom*                  
  • All Inclusive
  • Trening i følge program
  • Topp hotell og treningsfasiliteter i følge program

* Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill treningstur

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss: [email protected]

 


Instruktørene


 

Siri Linn Opsahl

Siri Linn Opsahl

Siri Linn er en erfaren og kunnskapsrik gruppeinstruktør. Med sitt smittende humør og energiske vesen har hun spredt treningsglede gjennom en bred variasjon av timer og økter i over 25 år. Siri Linn har en unik evne til å skape gode treningsopplevelser, der alle føler seg inkludert og motivert. Hun er også gründer og grunnlegger av treningskonseptet BasisBall og har et ekstra hjerte for funksjonell trening, hun elsker å formidle all type trening og har utdanning og erfaring fra de fleste gruppetimer.

Elisabeth Grindevoll

Elisabeth Grindevoll

Elisabeth jobber i dag på Sprek og Blid i Bergen der hun er PT, gruppetreningskoordinator og instruktør. Hun er en ringrev i bransjen - over 20 år, og elsker jobben sin. Elisabeth ser den enkelte på treningen, og har en unik evne til å justere nivå i øvelser slik at alle får mestringsopplevelse.

Kjetil Svarstad

Kjetil Svarstad

Kjetil jobber til daglig som superrådgiver for lærlinger, elsker å reise og er en gladgutt som skaper stemning. Kjetil har kompetanse og erfaring som skitrener og som CrossFit instruktør. Kjetil elsker styrketrening, og vil hjelpe deg til å gi det lille ekstra.


Hotellet


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta er et pent Apollo Sports-hotell av høy standard. Her bor du nært stranda med All Inclusive. Hotellet har et spa som tilbyr et brett utvalg av fasiliteter og behandlinger. På hotellet finnes det dessuten manga og bra sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og bra løping i nærområdet. Cavo Spada var treningsleir for den svenske OL troppen i forkant av vinter OL i Sør-Korea 2018.  

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels