Norges Volleyballforbund arrangerer familiecamp på Fuerteventura i høstferien

Bli med når Norges Volleyballforbund for første gang arrangerer familiecamp i høstferien! Turen går til Apollo Sports anlegget Playitas Resort på Fuerteventura. Playitas Resort er ett av Europas største sports- og treningshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere.

Ferie og treningsanlegget Playitas Resort består av flere ulike deler, leiligheter med eget kjøkken, hotellrom, villaer med eget basseng og flersengsrom for store familier eller lag. Playitas tilbyr et uuttømmelig utvalg av sport og aktiviteter, vakkert landskap med utsikt over området og Atlanterhavet. Alle treningsfasiliteter ligger i gangavstand og mange av treningstimene er inkludert i prisen. Det er 4 padelbaner og 5 tennisbaner som man kan leie for en liten ekstra kostnad. I tillegg er det et olympisk 50 meters basseng som man kan svømme i for 3,50 Euro per time.

Her er det altså et utall av ulike treningsfasiliteter for voksne og barn.

For volleyballspillerne stiller NVBF med dyktige trenere som vil ha flere økter om dagen. Treningsopplegg og timeplan vil bli lagt ut her og tilsendt alle deltakere.

Vi legger også opp til mye sosial moro i løpet av uka!

 

Se alle aktiviteter og sporter du kan gjøre på Playitas Resort

Informasjon og bestilling

Pris fra 10 798,-  per person

Avreise fra Oslo:

 • 29. september
 • 6. oktober 

Deltagerne bor på: Playitas Annexe

Dette er inkludert: 

 • Flyreise t/r Gardemoen - Fuerteventura
 • Mat på flyet
 • Innsjekket bagasje 20 kg og 5 kg håndbagasje
 • Transport t/r flyplass og hotell
 • Del i leilighet i med plass til 6 personer
 • Helpensjon (frokost, lunsj, middag- ikke drikke)
 • Treningsopplegg ved Norges Volleyballforbund med trenere for volleyballspillere.

Ledsagere og søsken bor på Playitas Resort:

 • Voksne fra 13 498,- per person
 • Barn opptil 11 år: 6 998,- per person

Bestill deltager til Playitas Annexe

Bestill ledsager til Playitas Resort

Kontakt: [email protected]


Hotellene

Deltagerne bor i delen som heter Playitas Annexe og foresatte, ledsagere og søsken bor i ettromsleiligheter eller dobbeltrom på Playitas Resort.

Playitas Annexe

Playitas Annexe er en sidebygning til vårt populære sport- og ferieanlegg Playitas Resort. De romslige og meget enkle leilighetene passer for deg som vil ha en deilig seng å sove i, men som fremfor alt legger mest vekt på trening og ikke har noe i mot å gå de 400 meterene ned til Playitas Resort for å benytte alle de sportsfasilitetene som finnes der.

Les mer om Playitas Annexe

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort