Drømmeuke med Apollo Camp

Monte Feliz, Gran Canaria

Apollo Camp januar 2025 – alle kvinners drømmeuke! Få en kickstart på det nye året med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn. Bli med på en ukes aktiv ferie til Gran Canaria!

Om uka

Vinterreisen med Apollo Camp går til vårt nye og første sportshotell på Gran Canaria  - Monte Feliz. Hotellet ligger flott og stille til - perfekt for fokus på trening og samvær med likesinnede. Meld deg på allerede i dag slik at du har noe å glede deg til! Dagene fyller vi med inspirerende treningsøkter, avkobling, sol, bad, venninneprat, shopping og god mat. Velg øktene etter dagsform og humør - du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Målet er å inspirere og tilrettelegge slik at du kommer hjem solbrun, uthvilt – og i knallform!

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene. Det er ulik intensitet på øktene. Prøv deg på yoga, slyngetrening, boksing, strikktrening, sirkeltrening, bungee, core, dans, zumba eller crosstraining- her finner du garantert noe du synes er gøy!


Timebeskrivelser

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. 

Beskrivelse av de ulike treningstimene

*Vi tar forbehold om endringer i programmet. 


Hvem kan bli med?

Du må ikke være i kjempeform for å bli med på denne turen da vi tilpasser treningen til det nivået du er på. Du skal kjenne mestring og glede i treningene. Kjenner du at du ikke har lyst eller ork til treningsøkt så er det ingen tvang Alt er frivillig og det viktigste er at du lytter til kroppen underveis. Se under for eksempel på hvordan en typisk dag vil se ut. 

Reiser du alene er du ikke alene, vi blir godt kjent og du vil garantert få nye venner og bekjentskaper. En uke sammen er sosialt og gøy! Det vil også bli rom for å avkobling helt alene og tid til å gjøre akkurat det du har lyst til på dagen. Litt av alt på en tur som dette!

 

Pris fra: 15 998,- 

Dato:  25. jan.- 1. feb. 2025

Avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim* og Kristiansand. 

*Tillegg fra Trondheim 500,-.

Hotell: Monte Feliz

Inkludert:

  • Fly tur/retur
  • Bagasje + håndbagasje 
  • Mat på flyet
  • Transport t/r hotellet 
  • Del i dobbeltrom*
  • Halv pensjon (frokost og middag) 
  • Trening med fantastiske trenere
  • Singlet
  • Hotell og treningsresort i toppklasse

*Enkeltromstillegg 4500,- 

Bestill Apollo Camp

Kontakt oss [email protected]


Instruktørene


 

Cathrine Wilhelmsen

Cathrine Wilhelmsen: Siden jeg var 20 år har jeg vært treningsinstruktør og hatt mange forskjellige treningstimer på ulike sentre. Å motivere og instruere i gruppetreningstimer er noe som gir meg stor glede i hverdagen. Hver eneste time. Felles treningseffekt, glede og moro er balsam for sjelen i en stressfull hverdag og TRENINGSGLEDE, det finner du i alle timene jeg holder. Hjertet mitt banker ekstra for trening med fengende musikk. Morsomme timer og god treningseffekt er fellesnevneren på absolutt alle timene mine. Gleder meg til alle de forskjellige treningsminnene vi kommer til å få sammen!

 

Daniel Gjerde

Daniel Gjerde: Daniel har drevet Lets Yoga i 10 år, holder yoga-skole, utdanner i barneyoga og holder retreats og yogaklasser i Oslo. Med han får du servert yoga på forskjellige måter. Han er opptatt av å støtte oss som mennesker gjennom å bygge visdom og kjærlighet. Dette gjør vi gjennom den fysiske kroppen, teknikk og bevegelse. Gjennom pust og oppmerksomt nærvær (mindfulness). Og gjennom å ta bevisste valg i sinnet og tankene for å skape et indre miljø som fremmer glede i oss selv, og dermed også andre. Timene er for alle og du vil få fysiske og gode utfordringer, ærlighet og latter.

 

Stine Hartmann

Kristina Slåtsve: Kristina har jobbet som instruktør innen de fleste konsepter siden aerobicens ungdom, og elsker det! Hun er utdannet lege og jobber ved medisinsk avdeling Nordlandssykehuset Bodø, men brenner for fysisk aktivitet, forebyggende medisin og finner mitt sanne jeg når jeg instruerer til høy musikk og bass i treningssalen. Jeg inspireres av å se hva andre kan få til og mestre, hvor langt den enkelte kan nå med en god trener og gode instruksjoner. Variert trening, følelse av mestring og å kunne se muligheter danner grunnlaget for en sterk og glad kropp.

 

 

 


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz

Følg Apollo Treningscamp på Facebook – se bilder, bli kjent med instruktørene og chat med tidligere og fremtidige deltakere!

Gå til Facebookgruppen