Zumba Fitness Week

Julie Lehmann

Julie er klar for å gi dere alle til å smile og le på sine energiske timer. Bli med på en herlig uke fylt med styrketrening og dans! 


Timebeskrivelser

Zumba®Fitness er en time der vi blander lavintensive og høyintensive bevegelser i en dansefest lagt opp i intervaller! Når den latinamerikanske musikken tar over kommer du ikke å kunne gjøre annet enn å bli med!

Strong Nation der vi slutter å telle repetisjoner og trener i takt. Her kombinerer vi kroppsvekt, muskelutholdenhet, kondisjonstrening og plyometriske bevegelser til musikk. Burpees og jumping jacks kombineres med kickboksing og styrketrening – alt i takt med musikken!

CIRCL Mobility fokuserer på fleksibilitet og bevegelsesøvelser – her i takt med roligere musikk. En time dert vi roe ned for å styrke og strekke ut kroppen.

Booty & Core er timen for deg som vil fokusere på å styrke bein, rompe og kjernemuskulaturen!


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken i den blå ruta over og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Vi tar forbehold om endringer eller avlysning av treningstimer som følge av at treningsinstruktør blir syk eller forhindret av andre forhold, eller at det inntreffer spesielle hendelser som gjør at treningstimer ikke kan gjennomføres.

Info om uka

Pris: All yoga med gjesteinstruktør Julie er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Avreise fra: Oslo og Trondheim.

Dato & hotell: 

12.-19. aug. 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Julie
  • Aktiviteter på hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktøren


 

Julie Lehman

Julie Lehman

Julie har vært aktiv i fitnessbransjen i mer enn 12 år. Hun er sertifisert NASM Personal Trainer, Zumba®Fitness, Strong Nation® og CIRCL Mobility-instruktør. Hun får energi av gruppetimene hun holder og hennes ønske er at hver deltager skal forlate timen med et smil og en tilfredsstillende følelse. 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas