Vårt reiseutvalg – noe for enhver smak!

Hos oss kan du velge mellom et stort reiseutvalg. Vi tilbyr alt fra en komfortabel charterferie ved stranden og opplevelsesrike cruise til romantiske storbyreiser og aktive ferier.

Charterferie

Bestill en charterferie – en praktisk pakkeløsning med kvalitetssikrede hoteller og fly. Velg mellom mange herlige sol- og strandreisemål over hele verden.

Se vårt utvalg av charterreiser

Storbyferie

Sett sammen reisen akkurat slik du vil: Du velger reiselengde, fly og hotell. Vi samarbeider med over 400 flyselskaper og tusenvis av hoteller.

Se vårt utvalg av storbyferier

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Aktiv ferie

Vi har et stort utvalg treningsreiser for både profesjonelle idrettsutøvere og hobbymosjonister. Kombiner sol og bad med aktiviteter du elsker.

Se utvalget vårt og bestill en treningsreise

Cruise

Reis på cruise og oppdag flere reisemål i ferien. Med oss kan du velge mellom cruise i flere verdensdeler, fra Karibien i vest til Singapore i øst. I tillegg kan du velge blant våre populære skjærgårdscruise i Kroatia. 

Se cruiseutvalget vårt

Fotballreiser

Se fotball på høyeste nivå og opplev stemningen på stadion. Bestill en fotballreise og se lag som Manchester United, Liverpool og Barcelona.

Se utvalget vårt av fotballreiser

Hoteller

Enten du skal på en sol- og strandferie eller en storbyreise, har vi et stort utvalg av hoteller på herlige reisemål verden over.

Finn hotell

Flybilletter

Trenger du bare en flybillett? Med oss kan du både kjøpe flybilletter til våre charterreisemål og ruteflybilletter til hvor som helst i verden.

Søk og bestill flybilletter

Bryllupsreiser

Vil du på bryllupsreise til en vakker paradisstrand eller til en romantisk storby? Se våre tips til en uforglemmelig bryllupsreise.

Se forslagene våre

Øyhopping i Hellas

Reis på øyhopping i Hellas og opplev det beste av de greske øyene på én og samme ferie. Velg blant våre favorittruter, eller sett sammen ferien selv.

Les mer og se mulighetene

Kombinasjonsreiser

Kombiner ulike reisemål og se mer av landet du besøker. Vi tilbyr kombinasjonsreiser på flere av våre mest populære reisemål.

Se utvalget vårt av kombinasjonsreiser

Gruppe- og konferansereiser

Vi har lang erfaring med ulike typer gruppereiser, som konferansereiser, skoleturer og familieferier. Vi skreddersyr reisen ut i fra hva dere ønsker.

Les mer om våre gruppe- og konferansereiser

Premiumreiser

En sosial ferie skreddersydd med utflukter og opplevelser. Bli bedre kjent med reisemål som Kreta, Rhodos, Makarska, Mallorca og Kypros.

Se alle våre premiumreiser

Jazzreiser

Bli med på en musikalsk ferieopplevelse. Våre jazzreiser er som skapt for deg som ønsker å nyte late dager i solen og fengende jazzmusikk.

Les mer om jazzreisene våre her

Soloreiser

Med vårt nylanserte konsept, Apollo Solo, har det blitt enklere og rimeligere å reise alene eller på egen hånd med barn.

Les mer om Apollo Solo

Sett sammen reisen selv

Med oss kan du reise til alle verdens hjørner. Sett sammen reisen akkurat slik du vil ha den – du velger selv reiselengde, flyløsning og hotell.

Sett sammen ferien selv

Når vil du reise?

Sommerferie 2021

Bestill neste års sommerferie nå – og start nedtellingen til alle de uforglemmelige og morsomme øyeblikkene du har i vente.

Reiser i sommerferien 2021
Venninnegjeng på høsttur. Se utvalget vårt her.

Reiser på sensommeren

Forleng feriefølelsen ut i august og september. Reis bort til varmere strøk og nyt avslappende dager på stranda.

Reiser i august

Reiser i september

Høstferie

Bruk høstferien til å nyte avslappende dager på stranda, bade, spise god mat og oppdage nye steder.

Reiser i høstferien

Juleferie

Ta en velfortjent pause fra vinteren – utnytt feriedagene i forbindelse med jul og nyttår, og dra til varmere strøk.

Reiser i juleferien

Vinterferie

Bytt ut snø og ski med strand og solstol i vinterferien. 1 eller 2 uker, til et sted nært eller fjernt – valget er ditt. 

Reiser i vinterferien

Påskeferie

Bytt ut puddersnø, fjellsko og ullpledd med kritthvit sand, flip-flops og badehåndkle – og nyt påskeferien fra bassengkanten.

Reiser i påskeferien

Vårferie

Få en forsmak på sommeren med en vårferie. På flere av reisemålene våre starter nemlig sommeren tidlig, og sola varmer allerede i april og mai. 

Reiser om våren

Beste kjøp måned for måned

Se våre mest populære hoteller til de beste prisene - måned for måned.

Gjør et godt kjøp her

Varmeguide

I varmeguiden finner du det perfekte reisemålet etter hvor i verden det er varmt - måned for måned. Her får du inspirasjon til hvor du bør reise på ferien din!

Se varmeguiden her