WOD & Boxing Week

Roger Landström

NYHET! Lengter du etter en uke med tøff trening, fylt til randen med thaiboksing, brytningstrening og svette wodder? Da skal du bli med til Sivota Retreat – powered by Playitas i august!


Om uka

Denne uka oser av tøff trening, herlig fellesskap og endorfinrus. Herlige kombinasjoner mot mittsene, hederlig brytertrening, svette wodder og intervaller med kondisjon og styrke kommer til å gi deg den der herlig slitne følelsen vi så ofte etterstreber.


Timebeskrivelser

Klassisk boksetrening, fotarbeid, slag kombinasjoner som vi så bruker på mittser. Vi utfordrer koordinasjonen der vi må bevege hender og føtter samtidig. Utvikler din styrke, utholdenhet og koordinasjon. 

Thaiboksing der vi lærer oss slag og spark kombinasjoner som vi så bruker på mittsene. Styrke, bevegelighet, koordinasjon og utholdenhet. Vi jobber i par og hjelper hverandre til å utvikles. 

Brytertrening der vi jobber i par med klassiske bryteøvelser og bruker vår egen kroppsvekt. Vi gjør øvelser der vår treningspartner er vekten. Timen passer for deg som har en viss grunnstyrke og vil utfordre deg selv.

Core er en kortere, cirka 30 minutter lang økt der vår core får jobbe. Bevegelihets øvelser mikses med hard jobbing for mage og rygg. 

WOD betyr ’workout of the day’ og kan bestå av forskjellig moment, som vektstangsløft, kettlebells, kroppsvekts øvelser, hopp, løping, roing og mye mer.

Team WOD betyr dobbelt opp, og dobbelt så gøy! I denne økta jobber vi sammen to og to. Økta kan bestå av alt mellom himmel og jord. Vektstangsløft, kettlebells, kroppsvekts øvelser, hopp, roing og masse annet. Vi hjelper hverandre i laget for å komme i mål med dagens utfordringer.  

HIIT er intervaller i kombinasjoner med cardio og styrke. Alle bevegelser kan tilpasses ditt nivå og din hurtighet, så alle kan være med. 30 minutter med fullt øs etter egen kapasitet. 

Kettlebells er akkurat som det hæres ut, en økt der vi bruker kettlebells for å bygge opp grunnstyrke, kondisjon og teknikk. Kettlebells er et enkelt verktøy med mange muligheter. Alle øvelsene kan skaleres ned slik at de passer til alle. 


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslenken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  


 

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka.

Dato & hotell: 

19.-26. aug. 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo, Torp, Stavanger, Bergen og Trondheim

Inkludert: 

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktøren


 

Roger Landström

Roger Landström

Roger er Master trainer i Actic group. Personlig trener, trenings og helseinspirator. Kampsportsinstruktør med mangeårig erfaring av MMA og thaiboksning. Han har coachet deler av det svenske landslaget i MMA og submission wrestling. 30+ års erfaring med styrketrening i alle dets former fra skivestang til kettlebells. En coach med veldig mange verktøy i verktøykassa. Vil du ha en økt der du utvikler teknikken og utfordrer grensene dine? Da er hans timer noe for deg. 

 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas