Kroppskontroll

Michella Huban

Vil du knekke koden til noen av de gymnastiske bevegelsene du kan se rundt omkring? Vil du få en bra teknisk gjennomgang av de forskjellige bevegelsene og øke din egen kroppskontroll, samt øke smidigheten? Bli med til Playitas denne uka og lær mer!

Det er mulig å bli med på alle timene uansett erfaring og nivå! Det eneste som forventes av deg er et positivt, åpent sinn – så kommer resten av seg selv.


Timebeskrivelser

Gymnastics Skill Training er funksjonell trening for alle nivåer. Skulle du ønske bli bedre i gymnastiske ferdigheter, slik som kipping/butterfly pullups, handstand pushups, toes to bar, bar/ring muscle ups etc – da er denne timen for deg! Vi kommer til å jobbe med morsomme progresjoner underveis, og dagens øvelser vil bli tilpasset ditt nivå – slik at du får så mye som mulig ut av timen. 60 minutter. 

WOD: Workout of the day der balanse og koordinasjon står i fokus. Hele kroppen er i bevegelse og alle kroppens muskelgrupper kommer til å få jobbe. Vi kommer til å jobbe med manualer, skivestenger, kettlebells, vekter og kroppsvekt. 55 minutter.

Mobility mobilitet = bevegelse + styrke. Vi jobber med dynamisk stretching som skal øke styrken i forskjellige ytterpunkter, spesielt med fokus på fotleddene, hoftene og skuldrene. 60 minutter. 

LOWER BODY trening for hele underkroppen.

UPPER BODY trening for hele overkroppen.

Assisterende styrke & CORE rehabiliterende styrkeøvelser for skuldre, hofter og knær, samt fokus på en sterk core. Kom gjerne 10-15 minutter tidligere til timen hvis du har spørsmål eller om du har skader som vi kan ta hensyn til. 55 minutter.

EMOM er en serie med forskjellige kroppsvekts øvelser utført i starten av minuttene. Every minute on the minute. 45 minutter.

Stretch and relax ro ned i tempo og strekk ut kroppen til rolig musikk. Hvem som helst kan være med. Alle timer kan tilpasses til å passe alle, uansett nivå. 55 minutter.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Dato og hotell:

14.-21. feb. 2025,  Playitas Resort

Avreise fra: Oslo

Inkludert:          

  • All timene med gjesteinstruktørene  
  • Aktiviteter i følge hotellets ordinære program  
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss: [email protected]


Instruktør


 

Michella Huban

Michella Huban

Jeg heter Michella, er 29 år og har undervist i CrossFit-gymnastikk i snart 8 år. Til vanlig studerer jeg for å bli fysioterapeut. Jeg har alltid vært veldig nysgjerrig på hvordan vi beveger oss, og videre hvordan vi kan optimere våre bevegelser. En bedre bevegelse = mer kroppsfrihet = livskvalitet og glede. Jeg har selv kjent dette på min egen kropp, og det er det jeg lærer andre å oppleve.


Hotell


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort