Dans- & yogatur for seniorer med Ewa og Elina

Dans- & yogatur for seniorer med Ewa og Elina

Playitas Resort, Fuerteventura

Bli med på en magisk uke der dans og yoga er i fokus til Apollos fantastiske sportshotell, Playitas Resort på Fuerteventura. Ewa Trela som er kjent fra «Skal vi danse» på TV2 og Elina Seva som er en dyktig yogainstruktør inviterer deg som er senior til en reise for å vekke kropp og sinn.   

Om uka

I løpet av denne uka vil du som deltaker få en balansert blanding av yoga og danseklasser, nøye utformet for å tilpasse seg alle nivåer av erfaring og mobilitet. Yogaøktene, ledet av Elina, vil fokusere på å forbedre fleksibilitet, styrke og balanse, mens danseklassene med Ewa vil bringe en følelse av glede og frihet gjennom bevegelse, uansett danseerfaring.

Dette blir en hyggelig og sosial tur der du vil bli kjent med andre hyggelige folk, danse, praktisere yoga og gå fine turer i fjellene rundt hotellet. Du kan se frem til en fin blanding av aktivitet og avslapning, tilrettelagt i et trygt og støttende miljø, med alt fra komfortabel innkvartering til personlig tilpassede aktiviteter. Dette blir en uforglemmelig opplevelse.

Program

1 time yoga + 1 time dans hver dag (mellom 08:00 - 11:30) + bonus valgfrie aktiviteter

Eksempel på dagsprogram:
08.00 - 08.50 Morgenyoga
09.00 - 10.00 Frokost og fritid
10.30 - 11.30 Dansetime
11.45 - og utover: Fritid eller aktiviteter med Ewa og Elina, strandtur, fjelltur, meditasjon, refleksjoner, felles lunsj, etc. (valgfri)
19.00 - Felles middag (valgfri)

Informasjon om uka

Pris fra: 14 498,-

Dato: 29. nov. – 6. des. 2024
Hotell: Playitas Resort, Fuerteventura
Avreise fra: Oslo

Inkludert:                        

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom/leilighet*      
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening ifølge program med Ewa Trela og Elina Seva
  • Topp hotell og treningsfasiliteter

* Enkeltromstillegg: 4000,-

Bestill

Kontakt oss: [email protected]


Instruktørene


 

Elina Seva

Elina Seva

Elina har 600+ RYT utdanning fra Yoga Alliance og bred erfaring innen tradisjonelle yogastiler som Vinyasa, Hatha, Restorative, Yin Yoga, Hot Yoga, etc. men kombinerer det også med kreative og innovative konsepter som Kids Yoga, Yoga for Dancers, etc.
Hun har bakgrunn som koreograf og danser. Elina har undervist siden 2015 og har erfaring med yoga i ulike settinger: studio- og kontoryoga, yoga for barn, terapeutisk yoga hos Røde Kors, flere yoga reatreats i Karibia og Europa - hun underviser for tiden på SATS, Glød Yoga og Ewa Trela Dans. Elina var den første Inside Flow-sertifiserte instruktørene i Norge; en moderne kombinasjon av yoga flyt, dans og mindful bevegelse.

Instagram: eliolita

Ewa Trela

Ewa Trela

Ewa har vært i danseverdenen siden hun var 6 år gammel. Ewa har en mastergrad som idrettslærer og dansepedagog, og er nok mest kjent som proffdanser i TV-suksessen «Skal vi danse». Gjennom sin karriere innen selskapsdans har hun oppnådd internasjonal masterklasse «S», som er den høyeste man kan oppnå. Ewa har vært danselærer i 25 år på alle nivåer, hvor hun byr på effektive og morsomme undervisningsmetoder som skaper glede og moro for alle som deltar. "Dans er mitt språk, jeg snakker det flytende og jeg kan også lære deg dansens språk". Mine danseklasser er fulle av glede, moro og positiv energi."

Nettside: ewatreladans.no
Instagram: ewatreladans


Hotellet


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort