Sweat & Smile Week

Stefan Meyer-Jørgensen

Bli med på en morsom og svett uke på ett av våre Apollo Sports-hotell sammen med gjesteinstruktør Stefan Meyer-Jørgensen. Skikkelig bra og motiverende musikk utloves! 


Timebeskrivelse

Indoor spinning sykkeltime med mye puls, power og bass! Vi kjører til musikk som mange har hørt før og kan synge med til. Timene passer for alle, men også de som har syklet før vil få en utfordring. Varighet 45-50 minutter. 

WOD workout of the day. Hele kroppen er i bevegelse og kroppens alle muskelgrupper vil stå i fokus. Vi kommer til å jobbe med håndmanualer, stenger, kettlebells, vekter og kroppsvekt. Varighet 45 minutter.

TRX gruppetrening for alle muskelgrupper. Yngre, eldre, nybegynnere eller atleter, alle kan få noe ut av denne type av time. Varighet 45 minutter.

TABATA på tide å svette! Tabata er utfordrende intervalltrening der vi utlover høy puls og høy forbrenning.

Running løping for nybegynnere og teknikk for de som har sprunget før. 

Core trening av core- mage/rygg musklene

Upper Body er trening for hele overkroppen. 

Aqua Party Fitness er en time der vi kjører bevegelser til musikk i vannet.

EMOM eller Every minute on the minute er et opplegg som ofte brukes innen crossfit der man hvert minutt har en øvelse med visst antall repetisjoner som skal gjøres, jo raskere du gjør det desto mer hvile, jo langsommere desto mindre hvile. 

Social padel for spillere på alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne spiller. Under treningen øves det på spillforståelse, teknikk og grunnleggende slag, avslutter vanligvis med noen små matcher i par. Delta på egen hånd eller som et lag på to.

Stretch and relax, vi roer ned og slapper av.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis* for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Info i uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert*. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Datoer & hotell:  

18.-25. okt. 2024, Playitas Resort, Fuerteventura

17.-24. jan. 2025, Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada 

1.-8. mars 2025, Monte Feliz, Gran Canaria

Til Playitas avreise fra: Oslo
Til Monte Feliz avreise fra Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim.*

*Med forbehold om endringer i flyprogrammet. 

Dette er inkludert:                     

  • All trening med Stefan
  • Aktiviteter på hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Playitas Resort

Bestill Aqua Vista – powered by Playitas

Bestill Monte Feliz 

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktøren


 

Stefan Meyer-Jørgensen

Stefan Meyer-Jørgensen er 35 år og har vært instruktør i 12 år. Han er utdannet ved Fitness Institute Copenhagen, og har jobbet med Fit & Sund i Danmark siden 2015. Han elsker å se mennesker svette & ha det gøy og få bli med på deres reise til en bedre helse eller være en motivasjon for dagen på en stressende dag og kanskje få et stort smil efter en hard økt. Stefans motto er "Det spiller ingen rolle hvordan du ser ut når du gjør det, så lenge du gir maksimalt og har det gøy.


Om hotellene


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort

Aqua Vista - powered by Playitas

På vårt Apollo Sports-hotel Aqua Vista – powered by Playitas tilbys alt, hva du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der sunnhet og velvære står i fokus. På hotellet er der flere nybygde treningsområder samt et stort fitnessenter med det nyeste innen utstyr. Du kan delta i gruppetrening hver dag, trene på serven på tennisbanen, spille padel eller utfordre deg selv sammen med andre i vår crossfitbox.

Les mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz