Sweat & Smile Week med Stefan Meyer-Jørgensen

Bli med på en morsom og svett uke på ett av våre Apollo Sports-hotell sammen med gjesteinstruktør Stefan Meyer-Jørgensen. Skikkelig bra og motiverende musikk utloves! 


Beskrivelse av timene

Indoor spinning: Sykkeltime med mye puls, power og bass! Vi kjører til musikk som mange har hørt før og kan synge med til. Timene passer for alle, men også de som har syklet før vil få en utfordring. Varighet 45-50 minutter. 

WOD: Workout of the day. Hele kroppen er i bevegelse og kroppens alle muskelgrupper vil stå i fokus. Vi kommer til å jobbe med hantler, stenger, kettlebells, vekter og kroppsvekt. Varighet 45 minutter.

TRX: Gruppetrening for alle muskelgrupper. Yngre, eldre, nybegynnere eller atleter, alle kan få noe ut av denne type av time. Varighet 45 minutter.

TABATA: På tide å svette! Tabata er utfordrende intervalltrening der vi utlover høy puls og høy forbrenning.

Running: Løping for nybegynnere og teknikk for de som har sprunget før. 

Alle kan være med. Alle timer kan tilpasses slik at de passer for alle, uansett nivå. Kom cirka 10-15 minutter innen timen om du har spørsmål eller om du har skader.


Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndspåmelding kreves!

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Datoer & hotell:

  • 26. sep.-3 okt. 2022, Sivota – powered by Playitas
  • 10.- 17. september 2023, Porto Myrinaa – powered by Playitas


Avreiser fra: Oslo

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Stefan Meyer-Jørgensen 
  • Hotell & treningsanlegg av topp klasse

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Bestill Porto Myrina - powered by Playitas 

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Stefan Meyer-Jørgensen

Stefan Meyer-Jørgensen er 33 år og har vært instruktør i 10 år. Han er utdannet ved Fitness Institute Copenhagen, og har jobbet med Fit & Sund i Danmark siden 2015. Han elsker å se mennesker svette & ha det gøy og få bli med på deres reise til en bedre helse eller være en motivasjon for dagen på en stressende dag og kanskje få et stort smil efter en hard økt. Stefans motto er "Det spiller ingen rolle hvordan du ser ut når du gjør det, så lenge du gir maksimalt og har det gøy.


Om hotellene

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas