X-Fit & Functional Training

Sarah Lindasdatter Krarup

Hvis du digger x-fit, sirkeltrening og morsomme workouts, så er Sarahs trening noe for deg! Sarah tar utgangspunkt i x-fit og fokuserer på alle de elementene som crossfit består av: styrke, gymnastiske øvelser for alle nivåer, øvelser med kroppsvekt og kettlebells/dumbbells/barbells, samt cardio så som roing, hoppetau, løping, bike, box jumps og burpees.

X-fit er så gøy for alle kan trene sammen på tvers av nivåer, og alle får en effektiv og morsom trening ut av det. Sarah holder et høyt nivå innen x-fit, har holdt i treningscamps i flere år samt konkurrerer selv i x-fit, olympisk vektløfting, styrkeløft og fitness. Gled deg til et ekte power boost med Sarah.


Timebeskrivelser

WOD står for Workout Of the Day, dagens trening for hele kroppen, der alle kan delta.

Endurance workout er trening med inspirasjon fra CrossFit med fokus på utholdenhet og pulsøkning. 

Gymnastics workshops er handstand/headstand workshops, gymnastikk for CrossFit som handstand push-ups, toes to bar, pull-ups, pistols osv.

Olympic lifting vi trener på snatch og clean & jerk, også kalt olympiske løft, og avslutter med en teknisk WOD med olympiske løft.

Power hour vi fokuserer på markløft, benkpress, og/eller knebøy og avslutter med en power sesjon.

Foamrolling er dynamisk avslapping av kroppen ved hjelp av en foamroller. 

Running WOD økt for alle som består av en CrossFit inspirert workout med løping (400-800 meter per omgang).

Kettlebell WOD er CrossFit inspirert trening med fokus på kettlebells.

WOD teens Workout Of the Day. Trening for alle nivåer med inspirasjon fra CrossFit/Funksjonell Trening for tenåringer.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren er inkludert for deg som bor på respektive hotell den aktuelle uka.

Dato og hotell: 

6.-13. okt. 2024, Levante - powered by Playitas, Rhodos

13.-20. okt. 2024, Levante - powered by Playitas, Rhodos

8.-15. nov. 2024, Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

7.-14. mars 25, Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

Dette er inkludert:

  • Trening med Sarah Krarup
  • Topklasse hotell og treningsfasiliteter.

Bestill Levante – powered by Playitas

Bestill Aqua Vista – powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]


Instruktør

Sarah Krarup

Sarah Krarup

Sarah er en ekte sportsnerd med en stor erfaring med idrett. Sarah startet for 14 år siden med å trene CrossFit og har vært stor tilhenger av det siden da. ’Trening har gitt meg mange års erfaring, reiser, vennskap, og noen av de beste opplevelser i livet’ sier hun. Gjennom årene har Sarah hatt forskjellige stillinger i idrettsbransjen. Blant annet har hun vært daglig leder for fitnessenteret Butchers Garage. Dessuten var Sarah med å opprette, samt undervise, flere militære treningscamps i Danmark. I tillegg har Sarah tidligere erfaring fra undervisning i utlandet, og har i over 7 år kjørt mange forskjellige treningscamps utenlands. Til daglig jobber Sarah som advokat hos Novo Nordisk, samt trener daglig og er konkurrerer i CrossFit.

 


Hotell

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vårt Apollo Sports-hotel Aqua Vista – powered by Playitas tilbys alt, hva du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der sunnhet og velvære står i fokus. På hotellet er der flere nybygde treningsområder samt et stort fitnessenter med det nyeste innen utstyr. Du kan delta i gruppetrening hver dag, trene på serven på tennisbanen, spille padel eller utfordre deg selv sammen med andre i vår crossfitbox.

Les mer om Aqua Vista - powered by Playitas