X-Fit & Functional Training

Sarah Lindasdatter Krarup

Hvis du digger x-fit, sirkeltrening og morsomme workouts, så er Sarahs trening noe for deg! Sarah tar utgangspunkt i x-fit og fokuserer på alle de elementene som crossfit består av: styrke, gymnastiske øvelser for alle nivåer, øvelser med kroppsvekt og kettlebells/dumbbells/barbells, samt cardio så som roing, hoppetau, løping, bike, box jumps og burpees.

X-fit er så gøy for alle kan trene sammen på tvers av nivåer, og alle får en effektiv og morsom trening ut av det. Sarah holder et høyt nivå innen x-fit, har holdt i treningscamps i flere år samt konkurrerer selv i x-fit, olympisk vektløfting, styrkeløft og fitness. Gled deg til et ekte power boost med Sarah.


Timebeskrivelser

WOD står for Workout Of the Day, dagens trening for hele kroppen, der alle kan delta.

AMRAP står for As Many Rounds As Possible, her skal du rekke så mange runder som du overhodet kan, i et tidsintervall, alle kan være med, det er du som legger lista.

EMOMs står for Every Minute On the Minute, intervalltrening på tid.

BW WOD betyr Bodyweight Workout, her trenes det utelukkende med egen kroppsvekt.

Olympic lifting gir deg mulighet til å prøve kreftene med vektløfting, etter de helt offisielle olympiske standarder og regler.*

Power lifting handler om dødsløft, benkepress, og squats.

TABATA er 20 sekunders trening, 10 sekunders pause i 8 omganger.

*Vær oppmerksom på at dette ikke tilbys på alle hotell pga. utstyr.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren er inkludert for deg som bor på respektive hotell den aktuelle uka.

Dato og hotell: 

6.-13. okt. 2024, Levante - powered by Playitas

13.-20. okt. 2024, Levante - powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • Trening med Sarah Krarup
  • Topklasse hotell og treningsfasiliteter.

Bestill Levante – powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]


Instruktør

Sarah Krarup

Sarah Krarup

Sarah er en ekte sportsnerd med en stor erfaring med idrett. Sarah startet for 14 år siden med å trene CrossFit og har vært stor tilhenger av det siden da. ’Trening har gitt meg mange års erfaring, reiser, vennskap, og noen av de beste opplevelser i livet’ sier hun. Gjennom årene har Sarah hatt forskjellige stillinger i idrettsbransjen. Blant annet har hun vært daglig leder for fitnessenteret Butchers Garage. Dessuten var Sarah med å opprette, samt undervise, flere militære treningscamps i Danmark. I tillegg har Sarah tidligere erfaring fra undervisning i utlandet, og har i over 7 år kjørt mange forskjellige treningscamps utenlands. Til daglig jobber Sarah som advokat hos Novo Nordisk, samt trener daglig og er konkurrerer i CrossFit.

 


Hotell

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas