Padelreise med Swedish Padel Camp

Porto Myrina – powered by Playitas

Velkommen til en padelreise i samarbeide med Swedish Padel Camp. Vi reiser til Porto Myrina – powered by Playitas på den greske øya Limnos. Hotellet har 3 nybygde padelbaner og ligger i frodige omgivelser bare 2 kilometer fra havnebyen Myrina – en urørt og sjarmerende gresk småby.


Om uka

Denne uka vil vi hjelpe deg til å utvikle ditt spill. Det blir mue fokus på teknikk og matchspill, alt i herlige omgivelser. Vi velger reisemål som har padelbaner av høy kvalitet samt flotte hotell, deilig mat og gode muligheter for avkobling. Det er viktig for oss at all føler seg velkommen og inkluderte. Vi er nøye med detaljene slik at dere får en herlig  opplevelse sammen med oss.

Fouten massevis av padelspilling blir det tid til sol, bad, relax og hyggelig samvær. Det er 0 meter til stranda, så et bad i det turkise havet og en after training er et must etter noen svette padeltimer. Det blir også vinsmaking, utflukt til Myrina for en felles lunsj/middag og forelesning med bobler og babling.


Hvem kan være med?

Reisen passer for alle fra den aktive nybegynner til en god mosjonist og konkurransespiller. Vi legger stor vekt på personlig kommunikasjon og å få alle til å trives. Ingen skal føle seg utenfor!

Turen er også for deg som vil reise alene. Du treffer mange nye venner som du kommer til å ha det veldig gøy sammen med og skape minner for livet. Ønsker du det kan du dele rom med en annen som reiser alene så slipper du betale tillegget for å benytte et rom alene. Dette oppgir du ved bestilling.


Program

Program 15. september Program 22. september

Vi gjør oppmerksom på at endringer i programmet kan forekomme. 

 

Pris fra: 16 798,-

Datoer:

15. – 22. sept. 2024 - Fullbooket
22. – 29. sept. 2024

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avreise fra Oslo.

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkl. bagasje og mat om bord
  • Transport
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • 4 timer padel/dag.

* Enkeltromstillegg: 4 000,-

Verdt å vite om Apollo gruppereiser

Bestill september 2024

Maks antall plasser per tur er 24!

Kontakt oss: [email protected]


Instruktørene på reisen

Swedish Padel Camp drives av Petra og Håkan som har base i Varberg. Swedish Padel Camp er en del av Golden Wellness AB som har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser.

Håkan Johansson – Sertifisert padel - og tennistrener hvorav mer enn 30 års erfaring som tennistrener på heltid. Sertifisert mental coach.Oppdrag som coach samt trener innenfor ulike sporter på elitenivå i mange år. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Serifisert Personlig trener og kostrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Foreleser, helseinspirator samt trener på ulike elitelag i Sverige. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Kalle Johansson – Sertifisert padel -og tennistrener. Elitespiller i tennis. Erfaring som gruppeinstruktør i både Sverige og utenlands. Jobber ved siden av studiene med trening i familiebedriften Golden Wellness AB både som padeltrener, tennistrener og trener. 


Om hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas