Yoga- og styrkeretreat med Hanne Sofie Herland

Monte Feliz, Gran Canaria

Bli med Hanne på en ukes yoga- og styrkeretreat til Monte Feliz, det nyoppussede 4 stjerners sportshotellet på Gran Canaria.


Om uka

Dette er en helhetlig reise hvor du blir inspirert til å finne balanse i kropp og sinn mens vi utforsker prinsippene av yin og yang gjennom yoga og styrketrening. Ønsker du å gi slipp på stress og bekymringer? Utforske og finne din indre glede og livsgnist? Hvile og lade opp batteriene dine med sol og varme i vinter? Nyte deilig bufféer til frokost og middag med masse frukt og grønt? Da er denne reisen for deg. Perfekt kombinasjon av bevegelse, pust, hvile og ro. Du kan gjerne reise alene på denne retreaten. Det er en uke med fokus på deg, med likesinnede, hyggelig samvær og så mye egentid du ønsker.

Slik kan en dag på yoga- og styrkeretreat se ut

 • Hver morgen starter med en energigivende og oppkvikkende time, med alt fra mindfulness-øvelser til flytende yoga og noen ganger styrketrening eller en Mindful morgentur.
 • Etter en deilig frokostbuffé blir det egen tid til å slappe av ved bassenget og nyte sola på Gran Canaria. Dette er din tid til å sette deg selv først, å ta vare på ditt velvære. Kanskje du ønsker å utforske området, bade i havet, svømme i det olympiske bassenget, gå en fjelltur eller utforske øya.
 • Om ettermiddagen, før en nydelig middagsbuffé, vil vi lande i beroligende yin-yoga og avspenning som hjelper deg å slippe taket på spenninger og stress. Noen dager vil det være en kort styrkeøkt om ettermiddagen der vi lander inn i rolig tøying og avspenning etter økten for å roe ned nervesystemet for den beste følelsen til kvelden.

Dette retreatet er skapt for å gi deg en helhetlig opplevelse av velvære og balanse, slik at du kan forlate Monte Feliz med en forfrisket følelse, med ny inspirasjon og glede til å takle hverdagens utfordringer.


Timebeskrivelse

Vinyasa flow er leken og mindful flow. Fri flyt Yoga der vi beveger oss både sterkt, mykt og rytmisk til herlig musikk. Gir deg smidighet, energi, kroppskontroll og en følelse av å være i ett med kroppen! Fokus på bevegelighet men også en styrkende yoga form. Godfølelse i fokus. Hanne er tilstede og guider deg til alternativer etter ditt nivå. Dersom du er mer avansert får du også utfordret deg og alternative «sprell». Timen avsluttes med avspenning.

Mindful Yin yoga er en rolig avslappende yoga med fokus på kroppens bindevev. Du guides i å roe kroppens muskler slik at bindevevet strekkes på en skånsom måte. Det er en funksjonell yoga, med fokus på å gi slipp på spenninger i kroppens stivere deler og samtidig roe ned alle inntrykk som sinnet møter. En yoga som roer ned og kan bidra til mer harmoni og balanse i kropp, sjel og sinn. En nydelig avslutning på dagen med rolig tøying og litt lett massasje; 2-5 minutter i hver posisjon med puter, pledd og yoga klosser som støtte og varme. Avsluttes med avspenning/savasana.

Styrke med utstyr i WOD boxen:

Sirkeltrening gjør det mulig å tilpasse øvelsene individuelt slik at det passer for alle. Øvelsene utfordrer balanse, styrke og utholdenhet. Her vil Hanne følge deg tett opp slik at alle øvelsene blir gjort riktig. Du bestemmer selv hvor tøff og utfordrende denne timen skal være for deg. Gøy og utfordrende time med hovedfokus på styrke for de store muskelgruppene i kroppen. Avsluttes med tøying og hvile.

Abs and ass Dette blir en utfordrende og morsom time med skikkelig mage- og rumpefokus. Det blir gøy, morsomt og brenner i muskulaturen. Avsluttes med tøying og hvile.

Pris fra 15 298,-

Dato & hotell

16.- 23. nov. 2024 Monte Feliz, Gran Canaria
8.- 15. feb. 2025 Monte Feliz, Gran Canaria

Avreise fra: Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Kristiansund og Trondheim.*

*Tillegg på 500,- fra Trondheim.

Med forbehold om endringer i avreiseflyplasser. 

Dette er inkludert:     

 • Fly tur & retur
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje + håndbagasje
 • Transport tur & retur
 • Del i dobbeltrom*          
 • Halvpensjon (frokost & middag)
 • Trening med Hanne Sofie Herland
 • Topp hotell og treningsanlegg

* Enkeltromstillegg 4 500,- 

Bestill reisen

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss: [email protected]


Hvem kan delta?

Du trenger ikke å ha noe erfaring med yoga, styrke trening eller meditasjon. Hanne har lang erfaring med å undervise åpent nivå, og vil gi deg tilpasninger til ditt utgangspunkt og din kropp. Noe kjennskap til yoga flow er en fordel. Kom med et åpent sinn og la deg inspirere. Det er valgfritt å delta på timene. Dersom du er der mest for å være aktiv, eller mest for å roe ned kan du velge timer fritt etter eget ønske. Du er der for deg, egentid til å lade batterier og pleie helsen. Du vil dra hjem med en verktøykasse til å takle hverdagens stress og mye mer.


Instruktøren


 

Hanne Sofie Herland

Hanne Sofie Herland

Hanne har jobbet som personlig trener og instruktør på fulltid i over 10 år, Hun er kjent for sitt smittende positive vesen, og er lidenskapelig opptatt av å inspirere og motivere til å finne treningsglede, få en kropp uten vondter med mer livsglede og energi. HUn er autorisert Yoga instruktør (RYT540) fra Thailand og Indonesia i Vinyasa yoga, yin yoga med massasje, hatha & prenatal yoga. Hun har også en master i entreprenørskap og innovasjon med spesialisering i trening og ernæring fra Australia. I tillegg har hun jobbet som danseinstruktør, er sertifisert meditasjon coach, dao Yin yoga kurs og nyeste kurs i; elemental flow + chakras.

 

Hanne underviser online og i Oslo for privatpersoner, grupper, bedrifter, Naardic, Myrens Sportssenter, SiO Athletica, Bull Active & Ambassaden trening. Hanne brenner for variert trening, og ønsker å ta deg med på en reise for å inspirere til livsstilsendring.Optimalt for helsen mener hun er en balanse mellom styrke, yoga, kondisjon, mindfulness og meditasjon. I tillegg til et sunt og næringsrikt kosthold med rom for å nyte god mat du liker med. Lidenskapen for denne kombinasjonen onsker hun å dele på sitt yoga- og styrkeretreat. Forvent hennes magic touch – massasje i timene vi er på yogamatta!

Fun fact; da Hanne jobbet fulltid for Barry’s Bootcamp (2014-2016) var kallenavnet på nettsiden «ulv i fåreklær», ser snill ut men kan være tøff!


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz