Full-body workout week – Styrke, cardio & stabilitet med Rikke Berg

Opplev herlige La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura med den erfarne treneren Rikke Berg. Her vil du oppleve trening hvor hele kroppen aktiveres og det jobbes med styrke, HIIT-trening og stabilitet. Treningen er tilpasset alle nivåer og alle kan være med, fra øvet til nybegynner. Du vil helt sikkert komme til at utfordre kroppen din, svette skikkelig og lære noe nytt.


Timebeskrivelser
 

WOD: (workout of the day): Crossfit relatert trening med masser av styrke, power og utholdenhet. 

Bodyweight workout: En trening der hele kroppen utfordres, men KUN ved hjelp av egen kroppsvekt og ikke noe utstyr.

HIIT: Høy Intensiv Intervall Trening – tempotrening med intensive, korte intervaller og korte pauser.

Stability: Stabilitetstrening med fokus på corestabilitet og sterke kjernemuskler.

Info om uka

Pris: All trening er gratis, når du bestiller et opphold på La Pared –powered by Playitas i den aktuelle uka.

Dato & hotell:

  • 10.-17. februar 2023
  • 3.-10. mars 2023 

 Dette er inkludert:           

  • All trening med Rikke Berg
  • Hotell & treningsresort i toppklasse

Bestill reise reise til La Pared – powered by Playitas

Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E post: [email protected]

 


Programmet

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomstdagen og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Denne reisen er for deg som liker yoga. Reisen passer for alle fra nybegynnere til øvede. Riyas vil tilpasse undervisningen til deltagernes nivå.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er kostnadsfrie for deg som bor på Porto Plomari den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til den aktuelle datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reise som vanlig. Det er ikke nødvendig med påmelding til treningen/undervisningen.

 

Om instruktøren

Rikke Berg

’Mitt navn er Rikke, jeg er 36 år, bosatt i København og mor til to. Jeg har en grad fra CBS i International Virksomhedskommunikation. Men siden jeg stort sett har viet hele mitt liv til sport, først som eliteutøver i judo og deretter som trener, valgte jeg senere utelukkende å gå sportens vei. 

Jeg startet først i kampsportens verden og tog DIF’s (Danmarks Idræts Forbund) og Judo Danmark’s trenerutdannelse. Senere bosatte jeg meg i Østerrike hvor jeg ble utdannet fitnessinstruktør og personlig trener fra BSPA (Bundessportsakademi). I Østrrike jobbet jeg som fitnesstrener for noen av de absolutt beste sportsutøvere i Upper Austria. Jeg har senere bygd på med Mental Coaching og Kostveiledning til CV'en, og har i ettertid mange års trenererfaring i bagasjen. Jeg er nylig blitt sertifisert OTF coach (Orange Theory - pulsbasert intervalltrening) og har kondisjonstreninger i Orange Theory Fitness. Jeg arbeider nå med alt fra barselsmødre og seniorer til eliteutøvere på høyeste nivø. I fjor år vant jeg VM i judo for aldersgruppen 30-40 år.

Les mer om Rikke her. Følg Rikke på instagram her @_rikke_berg


Hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas